Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

murataytar

Üye
Hocam elimde nokia c6-01 var email alacaktım ama menuden tıkladım yazdım maıl adresimi ok dedik sonra ekran da soruyor numara doğruysa evet deyin diye ama numara benim numaram değil cihaz sıfır aldık o numara nereden çıkıyor ve o numarayı nasıl silebilirim aktivasyon o numaraya gidiyor

yardımcı olursanız memnun olurum .....

zambabne

Üye
utku kardeşim reşwan kardeşim merhaba. bende N8 var. arabistandan geldi. geldiğinde türkçesi falan vardı kullanıyorum. ben haritaların son sürümünü güncelledim. fakat harita açıldıktan sonra çakılıp kalıyo. nokia destek hattı dediki 'haritaların son sürümü anna ya göre ayarlı bu sebeple hata veriyor annayı bekleyin' yola çıkacam harita lazım. ne yapmalıyım. şu bahsedilen türkçeleştirilmiş alman anna dosyalarını upload etmişler indirdim. phoenixten kursam sorun çözülürmü.? fikirleriniz.. tecrübeleriniz..

öncü63

Üye
ark ben nokia n8 son güncellemesi 022,014 yükledim tlf ait sosyal aglara giremiyorum ör.ovi,haritalar,face, olsun giremiyorum sürekli servise baglanılamıyor lütfen yardım edin

yasarr35

Üye
Selamlar, daha öncelerde de soru sormuştum ve yanıtımı hemen almıştım, o mevzu için teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum öncelikle. Yeni 2 sorum var. Yardımcı olabilecek kişilere teşekkür ederim.

1- Evimde wireless modemim var ve her daim açık. N8 telefonum da sürekli o ağa otomatik bağlanıyor ve şarjımın çabuk bitmesine sebep oluyor. Bağlantıyı kestikten sonra da yine otomatik bağlanıyor ve öylece kalıyor. Bu bağlantıyı sadece dilediğimde bağlamak için ne yapabilirim?

2- Diğer sorum ise "Ağa bağlantı gerekiyor. Bağlanılacak erişim noktasını tanımla?" şeklinde çıkan uyarı ekranı. Evet ve hayır seçenekleri var. Evet dediğimde otomatik olarak şebekeden bağlanıyor ve kontörümü harcıyor. Hayır dediğimde ise dakikada yaklaşık 5-6 kez bu uyarıyla karşılaşıyorum ve artık çekilmez bir hal aldı.

Telefonumu duvara fırlatmadan önce yardımcı olabilecek kişiler vardır umarım. Teşekkürlerimi sunuyorum, kolay gelsin.

Öncelikle selamın aleyküm herkeze arkadaşlar benim sorunum ohadiyorum arkadaşımınkiyle aynı baktımda arkadaşın sorununa cevap verilmemeiş bilen varsa söyleyebilirmi.

1- Evimde wireless modemim var ve her daim açık. C7
telefonum da sürekli o ağa otomatik bağlanıyor ve şarjımın çabuk bitmesine sebep oluyor. Bağlantıyı kestikten sonra da yine otomatik bağlanıyor ve öylece kalıyor. Bu bağlantıyı sadece dilediğimde bağlamak için ne yapabilirim?

2- Diğer sorum ise "Ağa bağlantı gerekiyor. Bağlanılacak erişim noktasını tanımla?" şeklinde çıkan uyarı ekranı. Evet ve hayır seçenekleri var. Evet dediğimde otomatik olarak şebekeden bağlanıyor ve kontörümü harcıyor. Hayır dediğimde ise dakikada yaklaşık 5-6 kez bu uyarıyla karşılaşıyorum ve artık çekilmez bir hal aldı.

Cevaplarınızı bekliyorum.

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
Arkadaşlar herkese iyi aksamlar sormak istediğim konu phoenix ile ilgili pc ye kurduğum proğram sürekli aynı varyantı gösteriyor proyu defalarca kaldırıp kurmama rağmen değişiklik olmadı hatta your uninstaller le de süper seçeneği ile kaldırdım nafile bu sorunu pc ye format atmadan bir şekilde çözebilirmiyim.
RM-596 klasörüne attığım hiç bir varyantı görmüyor.

(phoenix i laptop a kurdum böyle bir sorun olmadı)

Mayk29

Mayk29

Üye
N8 sertifika sorunu nasıl aşarım ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N8 sertifika sorunu nasıl aşarım ?
sertifika almadan yada hacklemeden bi çözüm yolu yok varsada bilmiyorum sertifikanı al rahatına bak bizim gibi tertemiz telefonuna istediğini kur

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
Arkadaşlar herkese iyi aksamlar sormak istediğim konu phoenix ile ilgili pc ye kurduğum proğram sürekli aynı varyantı gösteriyor proyu defalarca kaldırıp kurmama rağmen değişiklik olmadı hatta your uninstaller le de süper seçeneği ile kaldırdım nafile bu sorunu pc ye format atmadan bir şekilde çözebilirmiyim.

yokmu bana bir cevap yazacak arkadaşlar. teşekürler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

Refurbish e tıklayın olmadığı için önceden tanımladığı veriant kaybolur daha sonra indirdiğiniz yazılımı klasöre atıp tekrar phoenixi açıp tekar veriantı seçin ama Dead Phone USB Flashing işaretini kaldırın. eğer sorun ahala devam ederse proğramı kaldırıp c/ proğram files/nokaia/ phoenix klasörünü tamam silin ccleaner ile kayıt defterini temizleyip. phoenix deki silinmeyen diğer dosyalarıda pc yi kapatıp açtıktan sonra silin ve tekrar kurun. formata gerek yok.

susu44

Üye
Öncelikle selamın aleyküm herkeze arkadaşlar benim sorunum ohadiyorum arkadaşımınkiyle aynı baktımda arkadaşın sorununa cevap verilmemeiş bilen varsa söyleyebilirmi.

telefonum da sürekli o ağa otomatik bağlanıyor ve şarjımın çabuk bitmesine sebep oluyor. Bağlantıyı kestikten sonra da yine otomatik bağlanıyor ve öylece kalıyor. Bu bağlantıyı sadece dilediğimde bağlamak için ne yapabilirim?

Arkadaşım menü-ayarlar-bağlantıya geldikten sonra tekrar ayarlara gelip WLAN'a geç kısmını elle yapıyoruz kendi ülkenizde veri kullanı ve yurtdışınayken veri kullanı herzaman sor yapıyoruz birde Wlan menüsüne girip seçeneklerden ayarlara geldikten sonra WLAN varlığını gösteri asla yapıyoruz gene devam ederse aynı problem ana menüdeyken seçeneklere tıklayıp mini uyg. çvrmdş. mdd yazan yere tıklıyoruz sorun çözülüyor C6-01de denenmiştir şimdiden kolay gelsin

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

cevap 1: ana ekrana wlan widget ini at ordan bağlanmak istediğin zaman bağlan istemediğin zaman ise taramayı kapat. Ben böyle kullanıyorum şifre girip kaydettiğim wlan ları. olmadı: ayarlar bağlantı wlan ayarlar ağları tara otomatik ten kullanıcı tanımlı yap girmek istediğin zaman kendin açarsın.
buda şöyle olur
operadan girdiğim zaman opera ayarlarından gelişmiş e girip bağlantı türünü herzaman sor dediğinizde kendiniz operdan bağlandığınızda seçersiniz. ve ozaman bağlanır operdan çıkıncada wlan kendiliğinden kapanır. aynı olay kendi web tarayıcısı ile aynı ayarlar erişim noktası gerektiğinde sor internet olarak ayarlı ve bağlandığımda eğer wlan bağlantısı kayıtlı ise kendisi direk wlandan giriyor soru sorduğu yok. eğer wlan yoksa gsm den bağlanıyor.

----------Eklendi @ 00:51:51 ---------- Yazıldı @ 00:47:16 ----------

utku kardeşim reşwan kardeşim merhaba. bende N8 var. arabistandan geldi. geldiğinde türkçesi falan vardı kullanıyorum. ben haritaların son sürümünü güncelledim. fakat harita açıldıktan sonra çakılıp kalıyo. nokia destek hattı dediki 'haritaların son sürümü anna ya göre ayarlı bu sebeple hata veriyor annayı bekleyin' yola çıkacam harita lazım. ne yapmalıyım. şu bahsedilen türkçeleştirilmiş alman anna dosyalarını upload etmişler indirdim. phoenixten kursam sorun çözülürmü.? fikirleriniz.. tecrübeleriniz..
eğer eski sürüme göre yeni ovi harita güncellemesi yapmış isen ve servisde öyle demişse doğrudur. n8 için açılan cfw konularından birini yüklersen uyumlu güncel ovi ile yüklü gelir ve rahatlıkla kullanırsın.

xelat

Üye
Arkadaşlar ben c7 telefonuma belle dir diye 24.001 sürümünü yükledim. Dil ingilizce oldu. Türkçe yok. Tüm o 24.001 için yayınlanan mea1, mea2, mea 9... mea13... yükjledim şimdilik hiçbirinde Türkçe yok. Bu sürüm için Türkçe dil desteği çıkmazsa napacam? Downgrade denedim bi türlü yapamadim...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben c7 telefonuma belle dir diye 24.001 sürümünü yükledim. Dil ingilizce oldu. Türkçe yok. Tüm o 24.001 için yayınlanan mea1, mea2, mea 9... mea13... yükjledim şimdilik hiçbirinde Türkçe yok. Bu sürüm için Türkçe dil desteği çıkmazsa napacam? Downgrade denedim bi türlü yapamadim...
Euro2 benelux yada Euro 2 germaniy çıkınca yüklersin ancak onlarda türkçe mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Utku
yassiino

yassiino

Üye
Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar için açtım bu konuyu forumu kirletmeden sorularınızı bana ve buradaki arkadaşlara sorabilirsiniz...:megafon:
Ekleme:Konuyla bazen ilgilenemiyorum Bazı sorularınızı PM ile cevaplayabilirim...

İyi günler, yakın zamanda çıkan symbian anna güncellemesini yükledim ama software update programı güncelleme dosyalarını indirmiyordu, Ovi Suite'e bağlayıp güncelleme arıyorum 2 anna güncellemesi çıkıyor ama yine kurmuyor. '' *#7370# '' yapıp format çektim bu kez telefon tamamen kafayı yedi; telefonu açtığımda masaüstü simgeleri gelmiyor, sadece şebeke simgesi ve batarya simgesi var(batarya durumunu da göstermiyor, sadece klasik pil iconu var) ve telefon açıldıktan yaklaşık 10sn. sonra ''Phone Setup : Feature Not Supported '' uyarısı alıyorum ve öyle kalıyor telefon. Tuş kilidi tuşu çalışıyor, tuş kilidi yapınca ekran koruyucu saat geliyor ama kilidi açtığımda telefon aynı . . . Hard Format deneyeyim dedim ''http://www.maxicep.com/symbian-3-cihaz-destek/nokia-n8-reset-hard-format-422455.html'' adresinden ama olmadı . . ses + Kamera + Menü ve power'a basıyorum, bir kere power titremesi alıyorum sonra 3 kere üst üste titriyor ama bir türlü ekrana nokia yazısı çıkmıyor...
yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler . .

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye

Refurbish e tıklayın olmadığı için önceden tanımladığı veriant kaybolur daha sonra indirdiğiniz yazılımı klasöre atıp tekrar phoenixi açıp tekar veriantı seçin ama Dead Phone USB Flashing işaretini kaldırın. eğer sorun ahala devam ederse proğramı kaldırıp c/ proğram files/nokaia/ phoenix klasörünü tamam silin ccleaner ile kayıt defterini temizleyip. phoenix deki silinmeyen diğer dosyalarıda pc yi kapatıp açtıktan sonra silin ve tekrar kurun. formata gerek yok.

Önerilerin için teşekür ederim arkadaşım ama bir değişiklik olmadı.

----------Eklendi @ 15:11:21 ---------- Yazıldı @ 15:01:39 ----------

İyi günler, yakın zamanda çıkan symbian anna güncellemesini yükledim ama software update programı güncelleme dosyalarını indirmiyordu, Ovi Suite'e bağlayıp güncelleme arıyorum 2 anna güncellemesi çıkıyor ama yine kurmuyor. '' *#7370# '' yapıp format çektim bu kez telefon tamamen kafayı yedi; telefonu açtığımda masaüstü simgeleri gelmiyor, sadece şebeke simgesi ve batarya simgesi var(batarya durumunu da göstermiyor, sadece klasik pil iconu var) ve telefon açıldıktan yaklaşık 10sn. sonra ''Phone Setup : Feature Not Supported '' uyarısı alıyorum ve öyle kalıyor telefon. Tuş kilidi tuşu çalışıyor, tuş kilidi yapınca ekran koruyucu saat geliyor ama kilidi açtığımda telefon aynı . . . Hard Format deneyeyim dedim ''http://www.maxicep.com/symbian-3-cihaz-destek/nokia-n8-reset-hard-format-422455.html'' adresinden ama olmadı . . ses + Kamera + Menü ve power'a basıyorum, bir kere power titremesi alıyorum sonra 3 kere üst üste titriyor ama bir türlü ekrana nokia yazısı çıkmıyor...
yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler . .

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...de-pr1-0-a-geri-donmek-n8-icindir-523312.html

arkadaşım oncelıkle linkteki yönergeleri uygulayıp telefonunu hayata dondür. Daha sonra yeniden flash layıp kullanılır hale getirebilirsin

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-telefonlari-olu-flash-atarak-kurtamak-435894.html

Bunu da yapabilirsin

yasarr35

Üye
Arkadaşlar bende Nokia'nın C7 modeli telefon var telefonumda kamera veya uygulama felan açtımmı 'Ağa bağlantı gerekiyor Bağlanılacak erişim noktasını tanımla' diye bi yazı çıkıyor evetede tıklasam aynı hayırada tıklasam kapanmıyor 30 saniyede 10-15 kere çıkıyor.bilgisi olan biri varsa yazabilirmi. Telefonu yeni aldım birşey açmaya gelmiyo ya hemen o uyarı çıkıyor kapanmıyorda varsa çözümü bilen allah rızası için söylesin telefonu kırıcam artık o derece. :)

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Mustafa soruları vevapladığın için teşekkürler

belonni_nike

belonni_nike

Üye
Selam Arkadaşlar ingiltereden getirmiş oldugum nokia n8ime hafıza kartı takıyordum. sim kart yuvasına takmışım yanlışlıkla. iğneyle almayı denedim olmadı. tamamen içine kaçtı. telefoncu 50 tl istedi. birde komple dagıtacaklarmış telefonun içini. Siz ne Önerirsiniz ? yada bir yolu varmı cıkartmamın ? ACİLLLL.

ersin146

ersin146

Üye
Arkadaşlar C6-01 kullanıcısıyım. Sms attıktan sonra iletim raporu geldiginde mesaj gelmiş gibi uyarı veriyor, daha önceden olmuyordu böyle bir şey son bir kaç günde ortaya çıktı, acaba bunun nedeni nedir? bunu nasıl eski haline getirebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Üst Alt