Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
utku kardesım sende yuklu mu mod v7. orada yuklerken secmelı dosyalar var orada yuklerken e7 c7 falan yazıyoya onlarla alakalı olanları kaldırmam gerekıyormu? konunun altına yazdım herhangı bır yanıt yok :D konuyu acan kayboluyo ne hıkmetse :)):vur
evet çünkü E7-c7 için kamera modu senin kamera modunu düşürür onu seçersen

Cane®

Cane®

Üye
Utku™;3488362' Alıntı:
evet çünkü E7-c7 için kamera modu senin kamera modunu düşürür onu seçersen

evet tekrar yukledım :D bende nıe kasıyo dıyodum. :D emeklerın ıcın saol utku kardesım :D sende olmasan ben coktan bu telefonu duvara carpmıstım heralde :D

zebani69

zebani69

Üye
Arkadaşlar selam,
C7 için İBB Trafik uygulaması varmı?
İBB nin sitesinde illa kısa msj at fln diyo. Bunun yerine bir link verebilecek varmı ? :)

Cane®

Cane®

Üye
utku kardesım bırsey daha soracam sana :D bu n8 de sarj sureklı gosterdıkten sonra bı dıs dustugu zaman 3-4 saat ıcınde sarj tamamen bıtıyor bunun sebebı yazılımsal yada cıhazdan kaynaklı olabılırmı? bu sekılde olması sacma ve can sıkıcı. telefon sarj suresını kestıremıyorum ve bı gun madur edecek bılıyorum :D

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
utku kardesım bırsey daha soracam sana :D bu n8 de sarj sureklı gosterdıkten sonra bı dıs dustugu zaman 3-4 saat ıcınde sarj tamamen bıtıyor bunun sebebı yazılımsal yada cıhazdan kaynaklı olabılırmı? bu sekılde olması sacma ve can sıkıcı. telefon sarj suresını kestıremıyorum ve bı gun madur edecek bılıyorum :D
Cihazında sorun var o zaman orjinal şarj aletiyle sarj etmiyormusun

Cane®

Cane®

Üye
Utku™;3491759' Alıntı:
Cihazında sorun var o zaman orjinal şarj aletiyle sarj etmiyormusun

alalı 1 ay falan oldu ve daha hıc baska sarj aletı ıle sarj etmedım. bazen 2-3 dıs kala falan takıyorum sarja bu bı sorun teskıl edermı? bı kac yerde sorun olmayacagını yazmıslar.bende ona guvenerek o sekılde kullanıyordum.telefona flasta attım ama galıba nokıa club a bırakmak en ıyısı olacak

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar bi sorum olucak ovi suitele sekronize ettiğim mesajlar nereye kayıt ediliyor daha sonra format falan attıktan sonra kalması için?

benimlekal_06

benimlekal_06

Üye
merhaba arkadaslar ben n8 ile ovi magazasınna baglanıyorum fakat program video vb dosyaları indirirken hata veriyor bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaslar ben n8 ile ovi magazasınna baglanıyorum fakat program video vb dosyaları indirirken hata veriyor bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
wlan ile bağlan interrnete bağlatı kopmazsa hata vermez

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Güncel:oke:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
arkadaşlar n8 icin goruntulu gorusme yapabileceğim bir uygulama arıyorum...

_ardaa

_ardaa

Üye
fring var nimbuz da da vardı yanılmıyorsam ama iki tarafında aynı uygulamadan kullanıyor olması lazım.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
utku senin dediğin hat üzerinden ben internet üzerinden istemiştim...

Cane®

Cane®

Üye
utku kardesım yine ben :)) ben telefona fls attıktan sona guvenlık kodu değişmiş te bulamıyorum. aldıgımdan beri 12345 ti. Flaşladiktan sonra hiç gerekmemisti yeni farkettim. Konu açmıştım sana okuyorum diye. Kimse cevap yazmamis :-)

gogis

gogis

Üye
arkadaşlar c7 telefonumda internete sınır getirdim. Baglantıyı her zaman soruyor. Fakat ortamala 15 dakikada bir imternete baglanılsın mı diye soruyor. İnternete baglanıyor. Ortalama 150kb indirme yaptıktan sonra baglantı gidiyor. Ana ekranda imternete baglanan herhangi bir widget yok. Sizce çözümü ne olabilir?

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
utku senin dediğin hat üzerinden ben internet üzerinden istemiştim...
bunu belirtmemişsin

----------Eklendi @ 11:44:09 ---------- Yazıldı @ 11:43:18 ----------

utku kardesım yine ben :)) ben telefona fls attıktan sona guvenlık kodu değişmiş te bulamıyorum. aldıgımdan beri 12345 ti. Flaşladiktan sonra hiç gerekmemisti yeni farkettim. Konu açmıştım sana okuyorum diye. Kimse cevap yazmamis :-)
0000,00000,000000,00000000,123456 olabilir:ehe Denemek lazım

----------Eklendi @ 11:45:38 ---------- Yazıldı @ 11:44:09 ----------

arkadaşlar c7 telefonumda internete sınır getirdim. Baglantıyı her zaman soruyor. Fakat ortamala 15 dakikada bir imternete baglanılsın mı diye soruyor. İnternete baglanıyor. Ortalama 150kb indirme yaptıktan sonra baglantı gidiyor. Ana ekranda imternete baglanan herhangi bir widget yok. Sizce çözümü ne olabilir?
E-posta ile ilgili olabilie otomatik güncellmeyi 15 dk da bir yapmışsındır

STaT!C

STaT!C

Üye
Beyler yazılım güncellemeye girdiğimde sorgusuz sualsiz direkt internete bağlanıyor. Wifiyle güncellenmiyormu bu yazılım ? Ayarı nerden yapılıyor bilen varsa yardımcı olsun ben bulamadım.:allalla:

gogis

gogis

Üye
otomatik güncellemeyi sebeke belirliyordu. Onu kaldırdım kapalı yaptım. E-posta hesabımı da sildim. Fakat hala devam ediyor. Virüs olmasından korktum antivirüs ile tarattım ama birşey bulamadı. Lütfen yardımcı olun arkadaslar

joker19

joker19

Üye
Arkadaşlar n8 de bazı uygulamaları ve oyunları yukledıkten sonra acmaya calısırken donup reset atıyor ve o program asla acılmıyor bunun nedenı nedır sızde de oluyor mu cozumu var mı acaba sımdıden tesekkurler..

Üst Alt