Utku™;3464417' Alıntı:Birşey değilBirde Qt zaten sleep screen,bubbles uygulamasını yüklediysen zaten yüklenmiş olur (ovi otomatik olarak indiriyor Not:Bu uygulama tek seferliğinede olsa 13 Mb büyüklükte bir ek gerektirebilir)
kardesım gece modu yapıyorum ya cok beyaz cıkıyor yada karanlık cıkıyor. 12mp bi kameranın bunu yapması zoruma gıdıyo arkadasta 5mp var onunkı benden ıyı cekıyor ben 5800 dada x6 dada bundan ıyı goruntu kalıtesı alıyordum hıcbır ayar yapmadan kendı kamerası ıle. bıde bıkac yerde gordum n8ın bazı surumlerı hatalı dıye ondan kaynaklanıyo olabılırmı dıye dusunuyorum.bı fıkrın varmı bu konuda. bırde hdr da hala aynı hatayı alıyorum.sen kullanıyormusun bılmıyorum ama hdr ıle cekıyorum resım fuse secenegıne tıkladıgında %40 da atıyor.ıyıce sogumaya basladım telefondan.hadı bunuda gectım mılletın agzına sakız oluyom o paraya aldın ne farkı var dıye.
Utku bey özür dilerim bu arada benim adım akif.. Evet memnunum şu an için bir sorunum yok. Sade navigasyonu FM verici ile beraber kullanamamak canımı sıktı. eski telefonum N79 şu an dışlanmış gibi duruyor. onda bu dediğim özellik vardı. araç kullanırken hem teleondaki müziği dinliyordum hem de navigasyon sesli anlatımını. N8 de yok![]()
Dj.'lerin yaptığı gibi bu hoşuma gitmişti. İyi Forumlar ...
Utku™;3432420' Alıntı:Galiba sorunun üklediğin uygulamadan kaynaklanıyor bence ya telefona flash at yada symbian annayı bekle 5-6 güne bence gelir
----------Eklendi @ 20:33:36 ---------- Yazıldı @ 20:30:04 ----------
Utku hocam sanırım güncelleme ile alakalı bir şey bu .. Ben de ilk aldığımda arkadaşın dediği gibi uyarım ışığı yanıp sönüyordu ama güncelleme sonrası kayboldu, ne yaptımsa olmadı, bir ara forumun birinde sıkıntının birçok kişi tarafından yazıldığını ve güncelleme sonrası olduğunu farkettim, üzerine olmadım daha sonra ...
http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/n8-kamera-parlama-sorununu-cozduk-2-496768.htmlarkadaşlar n8 telefonum var ama kamera 1 haftadır bulanık parlak ve net çekmiyor dışarda parlak çekiyor ve görüntüler gözükmüyor kameranın ortasnda kırmızı bir nokta gibi birşey var o kaymış tam kameranın ortasında değil acaba ondan olabilirmi genpa garantisine göndersem kaç günde yapılıp bana geri gelir telefon arkadaşlar acil yardım lazım lütfen [email protected]
arkadaşlar telefonumu gerek ovi ile gerek usb modunda bağladığımda şarj olmaya devam ediyor, bu sorunu nasıl çözeceğim, forumda yazılanları yaptım ama yine şarj oluyor.
Flash simgesi üstüne hiç tıkladın mıArkadaşlar resim çekindim kırmızı göz gidermek istiyorum ama beceremiyorum bi yardımcı olurmusunuz ? Resim düzenle diyorum kırmızı göz e tıklıyorum A ve M olarak seçenekten otomatikten de yapamıyorum manueldende... Tarif edermisiniz nasıl yapabilirim ?
Flash simgesi üstüne hiç tıkladın mı
Utku™;3456514' Alıntı:mod 7.00 performansı biraz artar S^3 Sistem Modlama
kardeşim ben c7 ullanıyorum bu telefonlar neden donuyor bu telefonlara hızlandırıcı bi proğram yokmu
kamerayı açınca flash simgesi var ya aç kapat kırmızı göz. giderKArdeş Flash simgesi dediğn şey nerde baktım oyle bişe goremedım... Kırmızı göz düzenle dedikten sonra zoom ve A - M var baskada bişe yok :S
kamerayı açınca flash simgesi var ya aç kapat kırmızı göz. gider

lütfen yardım.Flash telefonun fabrika çıkışı yazılımı tekrar yüklemeküstatlar dün ilk defa bir serunla karsılastım. kameraya gırdıgımde beklenmedık bır hata olustu tel yenıden baslat deyıp durdu bunun sebebını bılen varmı? kamera ıcın aldım telefonu kamera yuzunden basıma gelmeyen kalmadı ve duvara carpacam az kaldı.hdr photo programı kullanan arkadasların yardımcı olmasını ıstıyorum bu fuse secenegıne tıkladıgımda sureklı %40 ta takılı kalıyor ve hata verıyor. sebebını bılenınız varsa soylerse sevınırım. sımdıden tesekkurler
----------Eklendi @ 03:27:40 ---------- Yazıldı @ 03:23:04 ----------
birde telefonu flaslamak ne demek biri bunu acıklayabılır mı?
hıc bu kadar detaya gırmemıstım o kadar tel kullandım. n8 olunca ınsan bıseyler yapma geregı duyuyyo sanırım![]()
hata veren programı kullanmıyorum (yüklü ama) silip yeniden yüklemek belki sorunu çözerUtku™;3468386' Alıntı:Flash telefonun fabrika çıkışı yazılımı tekrar yüklemekhata veren programı kullanmıyorum (yüklü ama) silip yeniden yüklemek belki sorunu çözer
C7 için oyunlar nerden nasıl yüklerim ?