Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaşlar n8'imi fabrika ayarlarına döndürdüm. artık internete giremiyorum. önceden böyle bişey yoktu.
internete girmek istediğimde "bağlantı kullanlmyor, web: işlem gerçekleştirilemiyor" uyarıları veriyor.
ne yapsam düzelmedi, yardımcı olur musunuz?

dostum ben de aynı sorundan çok çektim..çok uğraştım formatlar falan..ben nasıl çözdüğümü anlatim inşallah sende de işe yarar..
ben vodafoneluyum..vodafonun sitesine girdim internet ayarlarını telefona gönderdim..ayarlar geldi ama sessiz sedasız geldi..bi baktım gelmiş..neyse 3g yazıp bilmem kaça gönderdim yine aynı şeyler oldu..günlerce bunları tekrarladım ama olmadı...

neyse en sonunda telefonda ne kadar erişim noktası varsa sildim.bi tane bile bırakmadım..sonra müşteri hizmetlerini aradım ve ayarlarımı istedim..bi süre sonra hani hattı ilk taktığında ayarları kaydetmek için 1234 yazın kaydete basın der ya aynı o şekilde bi mesaj geldi..gelen ekrana 1234 yazdım kaydet dedim.sonra varsayılan ayar olarak kayded.lsin mi dedi tamam dedim ve sorun çözüldü:)

yani anlayacağın o 1234 yazıp da kaydettiğin ayaları alman lazım:)

praglel3

Üye
C7 autofocus ne zaman çıkarrrrrrr

karabasArif

Üye
n8 telefonum var yurtdışından aldım tel. ingilizce tabi ovide ing. ovi mi nasıl türkçe yapabilirim bilen var mı?

alatirik

Üye
n8'imi nokia ovi suite ile güncelledim ve türkçe dil seçeneği ayarlardan kalktı ve telefon komple ingilizce oldu ne yapmalıyım?

DVi

Üye
Merhaba,
Babamın aldığı yeni N8'de bazı sorunları aşamadık da, ustalara sormak istiyoruz...
Cihaza yazılım olarak SPB MobileShell V3.7.598 yükledim.. Görüntüsü iyi güzel oldu da..
Yalnız internete bağlanma problemini çözemedik bir türlü..
Daha önceki mesajlarda da birkaç arkadaş yazmış, bazı şeyler önerilmiş ancak onları denedim, işe yaramıyor.. Cihaz PR1.2 olarak yüklü gelmiş...
Hedefler kısmındaki herşeyi siliyorum, WLAN ağlarının hepsini silince problem yok.. Ama bir kez WLAN bağlantısı yaptıysam, sürekli bağlanıp duruyor.. Ben kesiyorum bağlantıyı o hemen tekrar bağlanıyor.. Nasıl durdurulur bu meret? :)

Bir de, alete SD Kart taktık, içerisine bazı fotoğraflar ve de mp3'ler koyduk.. Media player'ında müzikeri görüyoruz ama fotoğraflar içinde bizim fotoğraflar çıkmıyor bir türlü... Başka yazılımlar kurup denedim (PhotoBook) onda görüyor sorun yok ama bunu da default viewer yapamıyorum.. O yüzden bir işe yaramıyor açıkçası...

Bunlar için bir tavsiyeniz var mıdır bakmam gereken?
Teşekkürler..

----------Eklendi @ 17:31:16 ---------- Yazıldı @ 17:06:03 ----------

Biraz kurcuklayınca sanırım internet sorununu buldum...
Mail adresi tanımlıymış ve de Synchronizasyon'u en kısa sürede diye seçilmiş... 4 saate aldım.. Düzeldi galiba..
Ama karttan resim okutamama hala devam ediyor :(

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
Utku™;3252827' Alıntı:
Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar için açtım bu konuyu forumu kirletmeden sorularınızı bana ve buradaki arkadaşlara sorabilirsiniz...:megafon:

utku o ne biçim bi avatar karşıdan neyi gördü de surat oyle bi ifade aldı ??????????:aha::aha::aha:

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,
Babamın aldığı yeni N8'de bazı sorunları aşamadık da, ustalara sormak istiyoruz...
Cihaza yazılım olarak SPB MobileShell V3.7.598 yükledim.. Görüntüsü iyi güzel oldu da..
Yalnız internete bağlanma problemini çözemedik bir türlü..
Daha önceki mesajlarda da birkaç arkadaş yazmış, bazı şeyler önerilmiş ancak onları denedim, işe yaramıyor.. Cihaz PR1.2 olarak yüklü gelmiş...
Hedefler kısmındaki herşeyi siliyorum, WLAN ağlarının hepsini silince problem yok.. Ama bir kez WLAN bağlantısı yaptıysam, sürekli bağlanıp duruyor.. Ben kesiyorum bağlantıyı o hemen tekrar bağlanıyor.. Nasıl durdurulur bu meret? :)

Bir de, alete SD Kart taktık, içerisine bazı fotoğraflar ve de mp3'ler koyduk.. Media player'ında müzikeri görüyoruz ama fotoğraflar içinde bizim fotoğraflar çıkmıyor bir türlü... Başka yazılımlar kurup denedim (PhotoBook) onda görüyor sorun yok ama bunu da default viewer yapamıyorum.. O yüzden bir işe yaramıyor açıkçası...

Bunlar için bir tavsiyeniz var mıdır bakmam gereken?
Teşekkürler..

----------Eklendi @ 17:31:16 ---------- Yazıldı @ 17:06:03 ----------

Biraz kurcuklayınca sanırım internet sorununu buldum...
Mail adresi tanımlıymış ve de Synchronizasyon'u en kısa sürede diye seçilmiş... 4 saate aldım.. Düzeldi galiba..
Ama karttan resim okutamama hala devam ediyor :(
Fotolalara dosya yöneticisinden bakabiliyormusun peki:allalla:

ImPossibLe28

Üye
arkadaşlar n8 telefonu yere düşürdüm. Flaşı şuan çalışmıyor. Kırmızı olanda sorun Yok ama xenon flaş çalışmıyor. Bu bana Ne kadara patlar?

novi_pazar

Üye
O.facebook'a bile giremiyorum arkadaşlar yardım edin

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
nokia c7 türkçe kod acil

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n8 telefonu yere düşürdüm. Flaşı şuan çalışmıyor. Kırmızı olanda sorun Yok ama xenon flaş çalışmıyor. Bu bana Ne kadara patlar?
Bilmiyorum ama tahminen 35-40 tl tutar

----------Eklendi @ 18:30:24 ---------- Yazıldı @ 18:29:46 ----------

O.facebook'a bile giremiyorum arkadaşlar yardım edin
Telefonun kendi tarayıcısıyla gir

----------Eklendi @ 18:30:43 ---------- Yazıldı @ 18:30:24 ----------

nokia c7 türkçe kod acil
???

Cane®

Cane®

Üye
Arkadaslar su sekılde bir sorunum var. ne yaparsam yapayım kalıtelı ıstedıgım gıbı resım cekemıyorum. Hdr photo yukledım pro camera yukledım kendı kamerası ıle denedım ama resımler net olmuyo. yardımcı olabılırsenız sevınırım. bı hevesle aldım yavas yavas sogumaya baslıyorum. kamera ayarlarını en ıyı yapmak ıcın ne ler yapmam lasım. Ozellıkle hdr kullanan bı arkadastan ayarları nasıl yaptıgını ogrenmek ıstıyorum.resımlerı cektıkten sonra 3 fotoyu kendı ıcerısınde fuse secenegınden bırlestırmeye calısıyorum ama sureklı olarak %40 ta hata verıyor. ıngılızcem olmadıgı ıcın anlayamıyorum ve cevırı programlarındada sacma cevırıyor sonuca ulasamadım kısacası. Hdr photo ve telefonun normal kamerasını kullanan 2 arkadastan ayarlarını ogrenmek ıstıyorum. sımdıden tesekkurler

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar su sekılde bir sorunum var. ne yaparsam yapayım kalıtelı ıstedıgım gıbı resım cekemıyorum. Hdr photo yukledım pro camera yukledım kendı kamerası ıle denedım ama resımler net olmuyo. yardımcı olabılırsenız sevınırım. bı hevesle aldım yavas yavas sogumaya baslıyorum. kamera ayarlarını en ıyı yapmak ıcın ne ler yapmam lasım. Ozellıkle hdr kullanan bı arkadastan ayarları nasıl yaptıgını ogrenmek ıstıyorum.resımlerı cektıkten sonra 3 fotoyu kendı ıcerısınde fuse secenegınden bırlestırmeye calısıyorum ama sureklı olarak %40 ta hata verıyor. ıngılızcem olmadıgı ıcın anlayamıyorum ve cevırı programlarındada sacma cevırıyor sonuca ulasamadım kısacası. Hdr photo ve telefonun normal kamerasını kullanan 2 arkadastan ayarlarını ogrenmek ıstıyorum. sımdıden tesekkurler
Kamerayı istediğiniz çekim moduna(spor,makro vs.)getirip çektiğinzde isteğiniz netliği almanız lazım hata vermemesi için http://www.maxicep.com/symbian-3-re...-unsigned-guncelleme-01-05-2011-a-491675.html son sürümü yükleyin

• Beğen
Tepkiler: Cane®
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
kardesım ılgılendıgın ıcın cok tesekkur ederım. buradan yuklemıstım zaten o zamanda kafama takılmıstı ama bılgı alamamıstım qt yuklu oldugunu nerden anlayabılırım.
qt yüklediysen :D(kamera için dediğimi yapınca isteğin nnet görüntüyü aldın mı?)

Cane®

Cane®

Üye
Utku™;3464362' Alıntı:
qt yüklediysen :D(kamera için dediğimi yapınca isteğin nnet görüntüyü aldın mı?)

telefona bı ton sey yukledım sıldım acaba qt yı yukledımmı bılmıorum. sımdıde dısarı cıkıyorum dedıklerını deneyecegım. sonucları aksam senınle paylasırım kardesım cok cok tesekkur ederım. konuya her ne kadar faydasız dıyen olsada mukemmel bır konu ve mukemmel bır yardım seversın tsk ederım

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
telefona bı ton sey yukledım sıldım acaba qt yı yukledımmı bılmıorum. sımdıde dısarı cıkıyorum dedıklerını deneyecegım. sonucları aksam senınle paylasırım kardesım cok cok tesekkur ederım. konuya her ne kadar faydasız dıyen olsada mukemmel bır konu ve mukemmel bır yardım seversın tsk ederım
Birşey değil :eheBirde Qt zaten sleep screen,bubbles uygulamasını yüklediysen zaten yüklenmiş olur (ovi otomatik olarak indiriyor Not:Bu uygulama tek seferliğinede olsa 13 Mb büyüklükte bir ek gerektirebilir)

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
c7 tûrkce kod

Üst Alt