projectmaximo
Üye
arkadaşlar n8'imi fabrika ayarlarına döndürdüm. artık internete giremiyorum. önceden böyle bişey yoktu.
internete girmek istediğimde "bağlantı kullanlmyor, web: işlem gerçekleştirilemiyor" uyarıları veriyor.
ne yapsam düzelmedi, yardımcı olur musunuz?
dostum ben de aynı sorundan çok çektim..çok uğraştım formatlar falan..ben nasıl çözdüğümü anlatim inşallah sende de işe yarar..
ben vodafoneluyum..vodafonun sitesine girdim internet ayarlarını telefona gönderdim..ayarlar geldi ama sessiz sedasız geldi..bi baktım gelmiş..neyse 3g yazıp bilmem kaça gönderdim yine aynı şeyler oldu..günlerce bunları tekrarladım ama olmadı...
neyse en sonunda telefonda ne kadar erişim noktası varsa sildim.bi tane bile bırakmadım..sonra müşteri hizmetlerini aradım ve ayarlarımı istedim..bi süre sonra hani hattı ilk taktığında ayarları kaydetmek için 1234 yazın kaydete basın der ya aynı o şekilde bi mesaj geldi..gelen ekrana 1234 yazdım kaydet dedim.sonra varsayılan ayar olarak kayded.lsin mi dedi tamam dedim ve sorun çözüldü

yani anlayacağın o 1234 yazıp da kaydettiğin ayaları alman lazım

(kamera için dediğimi yapınca isteğin nnet görüntüyü aldın mı?)
Birde Qt zaten sleep screen,bubbles uygulamasını yüklediysen zaten yüklenmiş olur (ovi otomatik olarak indiriyor Not:Bu uygulama tek seferliğinede olsa 13 Mb büyüklükte bir ek gerektirebilir)