catdog136
Üye
hayır sorun bende ve her aradığımda oluyor
garantiye ver arkadaşım sen birşey yapamazsın bu durum için..
hayır sorun bende ve her aradığımda oluyor
çözümü yok bende zamanında çok takmıştım bu konuya ama bi çözümü yok sonradan anladımki aslında çözmeyede gerek yok yeni nesil bataryalar kesintili şarjdan etkilenmiyor(muş)arkadaşlar telefonumu gerek ovi ile gerek usb modunda bağladığımda şarj olmaya devam ediyor, bu sorunu nasıl çözeceğim, forumda yazılanları yaptım ama yine şarj oluyor.
çözümü yok bende zamanında çok takmıştım bu konuya ama bi çözümü yok sonradan anladımki aslında çözmeyede gerek yok yeni nesil bataryalar kesintili şarjdan etkilenmiyor(muş)
benim bildiğim n8 de li-po (lithinum-polymer) pil kullanılıyo...
ana ekrana basılı tutarak düzenleme bölümünü açınız, daha sonra orada gelen "+" butonlarından birine basıp sosyal ağları bulunuz. oradan ekleyebilirsiniz.
Değişim talep et garantideno dediğini yapıyorum onda sıkıntı yok sosyal ağları o listede göremiyorum hatta eskiden çok fazla vardı servisten döndükten sonra 3-5 tane kalmış
CNN Video, E!, Nat Geo, Movie Teasers bence bunları silme internet paketi falan alırsan belki kullanırsın (arkadaşlara da iyi hava atılıyor cnn,youtuben8'deki CNN Video, E!, Nat Geo, Movie Teasers gibi video kısayolları silinmiyor mu? ne yaptıysam kaldıramadım hiç kullanmayacağım kısayollar bunlar malum evdeki internet kotalı bunlarada operatör internet paketide dayanmaz boşu boşuna yer kaplamasın dedim ama dahili bileşen midir nedir silmeye çalışınca kaldırma iptal edildi diyor.
birde mesela bir uygulamayı kaldırmak için uygulamalar giriyorum düzenle diyorum seçeneklerden sonra kaldırmak istediğim uygulamaya basılı tutuyorum sil diyorum, geçen birşey farkettim, seçeneklerden düzenle dediğimde yukarıda saydığım kısayollardan 2şer tane vadır hem en altta hede yukarılarda biyerlerde bitti dediğimde 2ncisi kayboluyor bu herzaman olmuyor ama sebebini bilen var mı?
) x-plore ile biraz kurcalarsan silersin
n8'deki CNN Video, E!, Nat Geo, Movie Teasers gibi video kısayolları silinmiyor mu? ne yaptıysam kaldıramadım hiç kullanmayacağım kısayollar bunlar malum evdeki internet kotalı bunlarada operatör internet paketide dayanmaz boşu boşuna yer kaplamasın dedim ama dahili bileşen midir nedir silmeye çalışınca kaldırma iptal edildi diyor.
birde mesela bir uygulamayı kaldırmak için uygulamalar giriyorum düzenle diyorum seçeneklerden sonra kaldırmak istediğim uygulamaya basılı tutuyorum sil diyorum, geçen birşey farkettim, seçeneklerden düzenle dediğimde yukarıda saydığım kısayollardan 2şer tane vadır hem en altta hede yukarılarda biyerlerde bitti dediğimde 2ncisi kayboluyor bu herzaman olmuyor ama sebebini bilen var mı?

navigasyonu ücretsiz kullanmak için ayarlar-uygulama ayarları-konumlama-konumlama yöntemlerinden sadece tümlesik gps secenegini acık bırak
Symbian3'te Gereksiz Yer Kaplayan Artık Dosyaları Silmek
arkadaşlar bilen varsa lütfen yazsın...
şimdi telefonu uzun süredir kullandık program oyun vs doldurduk telefonu..bazı uygulamaları beğenmeyip kaldırıyoruz. Böyle böyle telefonda kullanılmayan dosyalar çöplüğe dönüşüyor.. pcdeki ccleaner programı gibi telefonun gereksiz sistem dosyalarını silecek bir uygulama varmı yada bu dosyalar hangi klasörde tutuluyor telefonu pcye takınca cities klasörü var 132mb yer kaplıyor onu silsek nolur?