Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

boyuguzel

Üye
arkadaşlar selam

benim derdim telefonda konuşma yaparken kendi kendine diafon özelliğine geçmesi ve bütün konuşmaların herkesle paylaşılmasıdır:))
telefon ahize gözükmesine rağmen hoporlore geçiyor ve ben önce hoporlöre sonra tekrar ahizeye dokunup sesi kulağımdan duyabiliyorum.
yani ses dış hoporlörden gelmesine rağmen ahizeden geldiğini gösteriyor ve bundan ancak önce dış hoporlörü seçip sonra ahizeyi seçerek kurtulabiliyorum.
versiyonum 13 tü dün 14 yaptım ama sorun hala devam ediyor.
lütfen bir çare

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar selam

benim derdim telefonda konuşma yaparken kendi kendine diafon özelliğine geçmesi ve bütün konuşmaların herkesle paylaşılmasıdır:))
telefon ahize gözükmesine rağmen hoporlore geçiyor ve ben önce hoporlöre sonra tekrar ahizeye dokunup sesi kulağımdan duyabiliyorum.
yani ses dış hoporlörden gelmesine rağmen ahizeden geldiğini gösteriyor ve bundan ancak önce dış hoporlörü seçip sonra ahizeyi seçerek kurtulabiliyorum.
versiyonum 13 tü dün 14 yaptım ama sorun hala devam ediyor.
lütfen bir çare
telefonunun modeli nedir

boyuguzel

Üye
Nokıa n 8

----------Eklendi @ 14:18:34 ---------- Yazıldı @ 14:17:32 ----------

Nokıa n8

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
allah allah...valla kardeş hiçbir mantıklı açıkmalası yok.
Kardeş biraz daha sabret pr 2.0 çıkSın telefonu pr 2.0 la flashla %90 düzelir çünkü yazılımsal....

nameste108

Üye
arkadaşlar telefonu usb ile pc'ye bağladığımda şarj olmaya başlıyor, ben bataryam bitmeden şarj etmek istemiyorum; ancak pc'den dosya atmam gerekli, bluetooth yok. ne yapabilirim, usb ile bağlamak istiyorum ama aynı anda şarj olsun istemiyorum

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu usb ile pc'ye bağladığımda şarj olmaya başlıyor, ben bataryam bitmeden şarj etmek istemiyorum; ancak pc'den dosya atmam gerekli, bluetooth yok. ne yapabilirim, usb ile bağlamak istiyorum ama aynı anda şarj olsun istemiyorum
depolama modunda bağla

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar-bağlantı-usb-depolama:oke:

AмσηR@

AмσηR@

Üye
sms attıktan sonra iletim raporu geldiginde titreşimle uyarı veriyor,daha önceden olmuyordu böyle birşey; bunu engellemenın bı yolu yok mudur?

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
AмσηR@;3443956' Alıntı:
sms attıktan sonra iletim raporu geldiginde titreşimle uyarı veriyor,daha önceden olmuyordu böyle birşey; bunu engellemenın bı yolu yok mudur?
bütün tercihlerde mi?

nameste108

Üye
Utku™;3443931' Alıntı:
ayarlar-bağlantı-usb-depolama:oke:

dediğiniz gibi yaptım ik 5 saniye şarj olmadı, sonra yine başladı şarj olmaya :vur :vur

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniz gibi yaptım ik 5 saniye şarj olmadı, sonra yine başladı şarj olmaya :vur :vur
O zaman telefonu pc ye usb ile bağla algılasın çıkar sonra tekrar tak şarj olmaz.Umarım anlamışsındır.

yurdaer86

yurdaer86

Üye
nokia c7'de telefon görüşmelerim sırasında cızırtı çıkıyor telefonu yeni aldım sebebi ne olabilir?

AмσηR@

AмσηR@

Üye
sessizdeyken böyle, digerlerinde denemedim.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ya şu swype programının ı harfi olanını kim bulcak valla çok dua etcem.... türkçe yamasında bile yok bu nasıl yama:vur:off:

catdog136

catdog136

Üye
annayla birlikte swype gelecegni duymuştm.. Buyuk ihtimal sorunsuz bir şekilde kullanabilecegz..

novi_pazar

Üye
----------Eklendi @ 21:57:40 ---------- Yazıldı @ 21:56:20 ----------

[/COLOR]
ne hata varki?
yani ovi mağazaya bağlanmaya çalışınca ne oluyor ?:hmmm
[/QUOTE]

Sorun o işte hiçbirşey olmuyor :off: ne internete girebiliyorum nede ovi mağazaya

Üst Alt