Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

shadoww006

Üye
forumu takip eden herkese iyi akşamlar. Dün bahsettiğim sorun için cihazı satın aldığım Anka Mall electroworld mağazasına gittim ve cihazı ister iade et ister değiştirelim dediler. Hiç sıkıntı yapmadılar.. Ben değiştirdim ve şu an kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. :Satın aldığım mağaza personeline ve yetkililerine sonsuz kere teşekkür ederim. Bu hususu forum kullanıcılarına özellikle belirtmek istiyorum; sağlam yerden alışveriş yaptığınızda kafanız kulağınız rahat oluyor. iyi forumlar

----------Eklendi @ 20:34:27 ---------- Yazıldı @ 20:29:39 ----------

Utku hocam ve diğer arkadaşlara bir sorum daha olacak, Navigasyonla beraber fm verici kullanamıyorum. Fm vericiyi açıyorum daha sonra navigasyonu, program çalışırken fm verici devre dışı kalıyor. Çözümü var mı sizce,, teşekkür ederim,,

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Değişmelerine sevindim.Acaba gittiğinde electro world e ne deyince değişelim hemen dediler ?

----------Eklendi @ 22:01:46 ---------- Yazıldı @ 22:00:16 ----------

O sorunun bir çözümü yok benim bildiğim.shadoww006 Kardeş senin adın nedir?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Herkese iyi forumlar.Cihazımı daha bugün aldım.Bütün güncellemelerini yaptım.Yapmamın sebebide pr 1.0 da bi kere reset hatası verdi.bende akşamına pr 1.2 ye güncelledim bir sorun teşkil edermi.İkinci olarak Kamerada kırmızı göz gidermek için bir seçenek varmı ve cekim kalitesi biraz düşük.kolay gelsin...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
Herkese iyi forumlar.Cihazımı daha bugün aldım.Bütün güncellemelerini yaptım.Yapmamın sebebide pr 1.0 da bi kere reset hatası verdi.bende akşamına pr 1.2 ye güncelledim bir sorun teşkil edermi.İkinci olarak Kamerada kırmızı göz gidermek için bir seçenek varmı ve cekim kalitesi biraz düşük.kolay gelsin...

PR 1.2 yapinca bisey olmaz mrk etmeyin, kamerada yanlmiorsam ole bir mod olmasi lazimdi kirmizi goz die flash yerinde otomatik kapali acik bide kirmizi goz die bisey var ona basin tmmdir..:oke:

takirasa

Üye
slm arkadaşlar.c7 de .swf dosyalarını nasıl ekran koruyucu yapabiliriz.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye

PR 1.2 yapinca bisey olmaz mrk etmeyin, kamerada yanlmiorsam ole bir mod olmasi lazimdi kirmizi goz die flash yerinde otomatik kapali acik bide kirmizi goz die bisey var ona basin tmmdir..:oke:
Çok teşekkür ederim açıklamanız için bir de bu kamera çok iyi çekmiyor 9m de şu an.bunun için ne önerirsiniz...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
Çok teşekkür ederim açıklamanız için bir de bu kamera çok iyi çekmiyor 9m de şu an.bunun için ne önerirsiniz...

kamera ayarrlari normal olsun ellemeyin yani + 12 mp yapin kamerayi birde baska biyerden duydum kontrasti 2 derece arttirsan daha iyi cekiyormus dene bakalm bgenmezsen geri 2 derece azaltrsin :oke:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
birazda olsa değişiklik oldu.acaba anna'da kamerayla alakalı bir değişiklik olurmu ki?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
valla kamerayla ilgili bi bilgi yok ANNA icin.. bekleyip gorcez ama cok daha iyi olcagi kesin videolardan..:oke:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Bu kadar Kullanıcı sabırsızlıkla bekliyor.Umarım uygulama anlamındaki sıkıntılarda giderilir...

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
uygulama anlamında bence birşey farketmeyecek

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Nokia S^3 ü caminin önüne terk edilen bir çocuk misali bırakıp gidecek gibi...

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Bırakamaz ama anna ile pek birşey fark etmez

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ANNA ya cok umut varr:islik

shadoww006

Üye
[Değişmelerine sevindim.Acaba gittiğinde electro world e ne deyince hemen değişelim dediler ?]
sorunu anlattım utku hocam. baktılar kontrol ettiler haklısın dediler iademi alalım yoksa değiştirelim mi dediler bende değişin dedim hemen yenisini getirdiler saygılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
İyi olmuş memnun musun cihazdan

shadoww006

Üye
Utku bey özür dilerim bu arada benim adım akif.. Evet memnunum şu an için bir sorunum yok. Sade navigasyonu FM verici ile beraber kullanamamak canımı sıktı. eski telefonum N79 şu an dışlanmış gibi duruyor. onda bu dediğim özellik vardı. araç kullanırken hem teleondaki müziği dinliyordum hem de navigasyon sesli anlatımını. N8 de yok:vur

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Bu aralar konuşulan tek şey windows phone'a geçiş yapmak üzere olan nokia'nın symbian'ı terk edeceği.Umarım bu kadar kullanıcıyı pişman etmezler...

emretkd

Üye
arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce nokia c7 aldım ve şebeke sorunu yaşıyorum.. bu sorunu hemen hemen hergün yaşıyorum..telefon ekranında şebeke olmasına rağmen arama yapamıyorum ve alamıyorum.. bu sorunu ancak arama yapmak isteyince anlayabiliyorum.. Sorun telefonu kapatıp açınca çözülüyor..

HakikatPerest

Üye
S.a Arkdaşlar. Kullandığım N8 1.1 sürümü yüklü olmasına rağmen quick office sürümü 6.0.263 AM görünüyor. Ve ovi mağazadan veya diğer yerlerden indirdiğim 6.4 sürümünü yükleyemiyorum. Bu dahili bir bileşen yüklenemiyor uyarısı alıyorum. Uygulama yöneticisinde de herhangibir quick office ile ilgili birşey yokki kaldırayayım tekrar kurayım. Yani eski sürümü kullanıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden teşekkürler...

Üst Alt