Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

nom3k

Üye
Utku™;3341123' Alıntı:
telefonu orjinal ayarlarına döndür olmazsa flashla :oke:

Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm hiç bi değişiklik olmadıı. Hiç bi gelişme bile yok :) Flaşlamak forumda gezerken okudum bi kaç yerde ama nasıl olduğunu ve ne işe yaradığını bilmiyorum. zararı varmı... yada filaşladıkdan sonra ne gibi bi etki yapıyorki flaşlamak yani amacı nedir flaşlamanın...

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Arkadaşlar bu usb on the go diye bir şey var bunu açıklar mısınız...?ne olduğunu falan........ Bide bu özelllik c7 de var mı?.....

AмσηR@

AмσηR@

Üye
bir kaç program indirdim, tel e yükleyecem "idirme hatası" diyor, bunun sebebi ne olabilir arkadaslar?

debug06

Üye
Arkadaşlar yeni c7 aldım telefon kullandığım şifteyi hatırla desemde telefonu kapatıp açtığımda tekrar şifre soruyor.
kullanıcı adımı hatırlıyor ama şifremi hatırlamıyor ben yazıyorum.

Mesela Oviye giriyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum bide hatırla diyorum.
sonradan telefonumu kapatıp açarsam kullanıcı adımı hatırlıyor ama şifremi hatırlamıyor:)

komik bi durum ama sorunmu mu yoksa hepsindemi böyledir.
ne yapmalıyım.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
Arkadaşlar yeni c7 aldım telefon kullandığım şifteyi hatırla desemde telefonu kapatıp açtığımda tekrar şifre soruyor.
kullanıcı adımı hatırlıyor ama şifremi hatırlamıyor ben yazıyorum.

Mesela Oviye giriyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum bide hatırla diyorum.
sonradan telefonumu kapatıp açarsam kullanıcı adımı hatırlıyor ama şifremi hatırlamıyor:)

komik bi durum ama sorunmu mu yoksa hepsindemi böyledir.
ne yapmalıyım.

kardeş o durum benim n8'de de öyle sanırım yapacak bi şey yok:) kendinden öyle diye düşünüyorum:)

--------------- Ekleme ---------------

güvenlik açısından öyle yapmış olabilirler.sonuçta telefon yanlış kişilerin eline geçse de oviyi kullanamamaları için olabilir.çünkü oraya kredi kartı hesabını falan kaydedip içerik satın alabiliyosun..yani şimdi aklıma gelen bu:) belki gerçek açıklaması bambaşkadır:)

debug06

Üye
kardeş o durum benim n8'de de öyle sanırım yapacak bi şey yok:) kendinden öyle diye düşünüyorum:)

--------------- Ekleme ---------------

güvenlik açısından öyle yapmış olabilirler.sonuçta telefon yanlış kişilerin eline geçse de oviyi kullanamamaları için olabilir.çünkü oraya kredi kartı hesabını falan kaydedip içerik satın alabiliyosun..yani şimdi aklıma gelen bu:) belki gerçek açıklaması bambaşkadır:)
:) haklı olabilirsin ama ovide bi ayar buldum.
şu an deniyorum bi değişme olursa yazarım.
Teşekkürler

shreedder

Üye
Arkadaşlar n8 e oyun tema propğram falan nasıl yükleyebiliriz yhaaa bilen vatandaş varmı ?? :S

buraq61

Üye
merhabalar;
ben yaklaşık 2 aydır c6-01 kullanmaktayım. bugün video çekmeye kalktım .kalkmaz olaydım.videoyu güzel çekmesine çekiyor. fakat izlemeye gelince ''sistem hatası'' ya da video izlenirken görüntü donuyor ses geliyor, bazen ikiside gidiyor.sonra arkadaşın hafıza kartını taktım öyle video çektim hiçbir sıkıntı olmadı.(1aylık 32gb hkartı kulanıyorum hiçbir sıkıntı olmamıştı) sıkıntı nerde acaba bi yardım lütfen!!!!!!!!!!!

idas17

Üye
Merhabalar

Daha önce c5-03 kullanırken, bu telefonu satıp c6-01 aldım.

c5-03 de aksesuar veya usb kabloyu taktığımda hangi şekilde bağlanacağını soruyordu. Mesela bi kulaklık taksam bunun normal kulaklık mı, müzik kulaklığı mı olduğunu soruyordu. Ya da başka bir örnek vermek gerekirse usb kabloyu taktığımda ovi modunda mı depolama modunda mı vs. seçmemi istiyordu.

c6-01 de doğrudan varsayılan ayar ile bağlanıyor her ikisi de. Ama ben bağlanmadan bana sorsun istiyorum.

Bunun c6-01 de bir çözümü var mıdır? (Aradım bulamadım.)

ozell91

Üye
ben facebooktaki videoları izleyebiliyorum hiç bir yerden bir de posta kutumdaki resimleri ara sıra gösteriyor ara sıra göstermiyor..yardımcı olursanız sevinirim

alp047

alp047

Üye
arkadaşlar c7de Günesli yerlerde ekran karariyor yazilari goremez hale geliyor telefon buda beni cok rahatsiz ediyor sizdede boylemi bu sorunu nasil giderebilirdim lutfen yardim edin bu sorunu cozelim

esat22

Üye
merhaba benim sorunum şu n8 kullanıyorum video çekerken hafif ışıklı bir odada görüntüde çok çizgi oluyor nedenini söylermisin

hackburak

Üye
C7 DE ÖNCEDEN BİR PROGRAM YÜKLEMİŞTİM bu siteden sonra kaldırdım menüden uygulamalar bolumune girince herşey sanki aynadaki yansıması olmuş gibi ters dönüyör

soft format attım sonra versiyon güncelleştirdim gene aynı oluyor :S garanti&servis dışında bi çare söylermisiniz

Simdiden tesekkürler

Tentatvie

Üye
N8 Telefonumu hdmı ile televizyona bağladım fakat hiçbir şekilde görüntü alamıyorum sebebi ne olabilr ?

miaculpa

miaculpa

Üye
merhaba benim telefonum c7 bildiğim kadarıyla bu telefon internetsizde navigasyona bağlanabiliyordu ama sürekli internete bağlanmak istiyor konumumuda bulmuyor internete girerse ayrıca kontöryer peki nokia entegre navigasyondedi nokianın kazığınımı yedik yardımcı olurmusunuz ayarı varsa çözümüde söyleyinde interetsiz navigasyonun keyfini yaşıyalım:hmmm

accman

accman

Üye

Merhabalar

c5-03 de aksesuar veya usb kabloyu taktığımda hangi şekilde bağlanacağını soruyordu. Mesela bi kulaklık taksam bunun normal kulaklık mı, müzik kulaklığı mı olduğunu soruyordu. Ya da başka bir örnek vermek gerekirse usb kabloyu taktığımda ovi modunda mı depolama modunda mı vs. seçmemi istiyordu.
c6-01 de doğrudan varsayılan ayar ile bağlanıyor her ikisi de. Ama ben bağlanmadan bana sorsun istiyorum.

ayarlar-bağlantı-USB
burdan nasıl bağlanmasını istiyorsan seçiyorsun..sonraki bağladığında da o seçtiğini kullanıyo..
kolay gelsin

----------Eklendi @ 18:53:49 ---------- Yazıldı @ 18:51:31 ----------

Arkadaşlar bu usb on the go diye bir şey var bunu açıklar mısınız...?ne olduğunu falan........ Bide bu özelllik c7 de var mı?.....

evet s^3 bütün cihazlarda var bu..telefona harici disk bağlamanı sağlayan bi özellik muhtemelen daha farklı özellikleri de vardır benim bildiğim bu kadar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar

Kendisi otomatik olarak tanıyor usb ile pc ye takınca sağ üstte bağlanıyor diye yazı geliyor 2-3 saniye ona tıklarsan bağlantı şeklini değişebilirsin

----------Eklendi @ 20:11:46 ---------- Yazıldı @ 20:11:09 ----------

arkadaşlar c7de Günesli yerlerde ekran karariyor yazilari goremez hale geliyor telefon buda beni cok rahatsiz ediyor sizdede boylemi bu sorunu nasil giderebilirdim lutfen yardim edin bu sorunu cozelim

ışık seensöründen dolayı normal o

----------Eklendi @ 20:12:10 ---------- Yazıldı @ 20:11:46 ----------

merhaba benim sorunum şu n8 kullanıyorum video çekerken hafif ışıklı bir odada görüntüde çok çizgi oluyor nedenini söylermisin

lensin hatalı değiştir telefonunu

----------Eklendi @ 20:16:12 ---------- Yazıldı @ 20:12:10 ----------

merhaba benim telefonum c7 bildiğim kadarıyla bu telefon internetsizde navigasyona bağlanabiliyordu ama sürekli internete bağlanmak istiyor konumumuda bulmuyor internete girerse ayrıca kontöryer peki nokia entegre navigasyondedi nokianın kazığınımı yedik yardımcı olurmusunuz ayarı varsa çözümüde söyleyinde interetsiz navigasyonun keyfini yaşıyalım:hmmm
telefon yanımda değil s60v5 için böyleydi ama ayarlardan -konumlama - konumlama yöntemlerine
Orada sadece tümleşik gps seçili olacak diğerlerini kapatırsan ücret gitmez

warrose

warrose

Üye
arkadaşlar bugun telefonumu ( nokıa c7 ) yazılımını güncelledim tel yurtdışından geldiği için orjinal ayarlarına döndü yani türkçe yok oldu bunu nasıl düzeltebilirim türkçesini kendim yükleyebilirmiyim

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
:oke:
arkadaşlar bugun telefonumu ( nokıa c7 ) yazılımını güncelledim tel yurtdışından geldiği için orjinal ayarlarına döndü yani türkçe yok oldu bunu nasıl düzeltebilirim türkçesini kendim yükleyebilirmiyim

Flash at tek çözüm

warrose

warrose

Üye
nasıl flash atabilirim

Üst Alt