Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

burah

Üye
yok çözemedim ama benim yapamamdan değil bence olmuyor ekran karanlıkta kısılıyor aydınlıkta parlak görünüyor sensörü kapalı yapmak sadece ekranın dönüp dönmemesini ayarlıyor ışık sensörü değil yani ıphone sattım n8 aldım ilk izlenimleri hiç iyi gitmiyor kulaklıktan seste çıkmıyor sonuna kadar bastırdım takılmaması imkansız başka kulaklıkla denedim ses çıkıyor nokıa fena çiziyor karizmasını ıphone ışıl ışıl parlıyordu ekranı amoled güzel n8 de ama kısmasın şu ekranın parlıklığını nokıa shop a gitmeği düşünüyorum yarın

bta73

Üye
ayarlar/phone/display/light sensor bunu maximuma ayarla .sorun çözülür

burah

Üye
malesef arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için ama çözülmedi nokıa destek ile görüştüm bu kapatılabilen bişi değil dediler ışık sensörü var yani sizde en parlağa ayarlayın lütfen ekranı sonra görüntülü konuşmak için ön yüzde bulunan kameranın yanındaki sensörü parmağınızla kapatın ekran ışığı biraz kısılacaktır.eğer kısılmıyorsa haber verin benimkinde bir sorun var demektir.

karabasArif

Üye
tmm filmi attımda altyazıda türkçe karakterler yok onu nasıl düzeltecez

--------------- Ekleme ---------------

sorunum çözülmüştür

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaşlar ben de qt yüklemiştim am ovi gitti.ben de hemen sildim qt'yi ama yine de çalışmıyor ovi.kodum 059d576 oludu için pr 1.2 güncellemesi henüz gelmedi telefonuma.güncelleme gelince acaba düzelir mi ovi?

wratH!

wratH!

Üye
Beyler sizde hiçbir uygulama açık değilken ram miktarı ne kadar gösteriyor ben en fazla 105-106 mb gördüm bu az değil mi sizde 256 mblıkta?

martinik

Üye
n8 telefonumla yaptığım aramalarda ve gelen aramalarda otomatik tuş kilidi devreye giriyor ve kimden telefon geldğini anlayamıyorum

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar ben de qt yüklemiştim am ovi gitti.ben de hemen sildim qt'yi ama yine de çalışmıyor ovi.kodum 059d576 oludu için pr 1.2 güncellemesi henüz gelmedi telefonuma.güncelleme gelince acaba düzelir mi ovi?
düzelir kardeş merak etme kafana takma gelmesini beklemek istemiyorsan git bi servise hallet veya kendin yapabiliyorsan yap derim...canını sıkma iyi forumlar...:oke:

n8 telefonumla yaptığım aramalarda ve gelen aramalarda otomatik tuş kilidi devreye giriyor ve kimden telefon geldğini anlayamıyorum
kardeş bi versiyon güncelle veya güncellet belki umarım yazılımsal olabilir dene gene sonucun yazarsın iyi forumlar...kafana takma canını sıkma...:oke:

malesef arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için ama çözülmedi nokıa destek ile görüştüm bu kapatılabilen bişi değil dediler ışık sensörü var yani sizde en parlağa ayarlayın lütfen ekranı sonra görüntülü konuşmak için ön yüzde bulunan kameranın yanındaki sensörü parmağınızla kapatın ekran ışığı biraz kısılacaktır.eğer kısılmıyorsa haber verin benimkinde bir sorun var demektir.
kardeş için rahat olsun şimdi denedim yaptım aynen bir sorun yok için kafan rahat olsun telefonunda bişey yok gönül rahatlığıyla iyi günlerde kullan iyi forumlar...:oke:

kardeş normal olsa dahi ekran ayarı elini sensöre koyduğunda otomatikman ışık kısılıyor yani en yükseğe de getirmene gerek yok denedim ve sana yazdım tekrar iyi forumlar....:oke:

gemiadami

Üye
yeni n8 aldım fakat kulaklık kontrolleri çalışmıyor (jack sonuna kadar sokulu) .bunun için herhangi bi ayarmı yapmak gerekiyor?teşekkürler
sokulu değildir biraz daha baskı uygula olur

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
bu n8 su-36 kalemi hiçbir yerde satılmıyor bilgisi olan varmı?

floflo

Üye
arkadaşlar N8 telefon içim mesaj yazma yerinde dik halde Q klavye moduna getirmek için bi program veya uygulama var mı?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaşlar Ovi sorununu burda yazanlar sayesinde çözdüm
www.maxicep.com/symbian-3-destek/n8-ovi-magaza-sorununu-cozdum-477604.html
Ovi sorunu olanlar orda yazanları bi denesin derim kaybedecekleri hiçbir şey yok:)

arkadaşlar N8 telefon içim mesaj yazma yerinde dik halde Q klavye moduna getirmek için bi program veya uygulama var mı?

kardeş şimdilik öyle bi uygulama yok sanırım.ama pr 2.0'la o özellik zaten gelecek diye biliyorum

cd99

Üye
bende yeni n8 alarak aranıza katıldım ve nsu programı ıle guncelleme yaptım fakat benım soyle bır sorunum var gunes ısıgında arama geldımı veya ben arama yaptıgım zaman ekran gelmıyor tuş kılıdını acınca gelıyor yada yanı gun ısıgına tutuyorum gelmıyo kendı golgeme tutuyorum gelıyo bu donanımsal bır sorunmudur ınternette aramadıgım yer kalmadı bulamadın kımi ıpuclarını kapa demıs kımı sımkartı sök tak demıs hardformat attım gene aynı lutfen yardımcı olun sımdıden tesekkurler

CalvinKlein35

Üye
arkadaşlar nokia n8 konumumu bulmuyor ne yapmam lazım ?

icakicix

Üye
Acıl yardım lutfen n8 ım sarj ederken kıtlendı ekranda unlock yazıor basıyorum fakat tepkı vermıo
acma kapama dugmesıde kaptmıo makıneyı

Acıl yardım lutfen n8 ım sarj ederken kıtlendı ekranda unlock yazıor basıyorum fakat tepkı vermıo
acma kapama dugmesıde kaptmıo makıneyı

buldum kapatma tusuna 10 snden az basmısım

Nokia N8 cihazınız, kullanım yoğunluğundan dolayı kitlendi ve hiç bir şeye cevap vermiyor ise açma/kapama tuşuna 10 saniye kadar basarak cihazın tamamen kapanmasını sağlayabilirsiniz.
Bu işleme cevap verirse telefon 5 dk kada bekledikten sonra tekrar cihazını açıp kullanabilirsiniz.

nom3k

Üye
Merhaba Arkadaşlar Yaklaşık 5 AYDIR Nokia N-8 Metalik Gri Rengini Kullanıyorum. Şu anaa kadar pek sorun yaşamadım ama Bu son PR1.1 Sürüm Güncelleştirmesinden SOnra. telefonu Usb kablosu ile hangi telefona takarsam takayım ne etki ne tepki veriyor şarz moduna dahi geçmiyor. telefonu hiç bi şekilde görmüyor. halbuki 1 gün önce rahatça kullanıyordum bu sorunun nedenini ve çözümünü bşlen varsa lütfen acil yardım...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ov mağazaya giremiyorum servise bağlanamıyor diyor ?

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Buradan İtibaren Sorularınızı cevaplayacağım konuya uzun zamandır girmiyordum soruları cevaplanmamış arkadaşlar burdan itibaren yeniden sorsunlar sorularını....

nom3k

Üye
Merhaba Arkadaşlar Yaklaşık 5 AYDIR Nokia N-8 Metalik Gri Rengini Kullanıyorum. Şu anaa kadar pek sorun yaşamadım ama Bu son PR1.1 Sürüm Güncelleştirmesinden SOnra. telefonu Usb kablosu ile hangi telefona takarsam takayım ne etki ne tepki veriyor şarz moduna dahi geçmiyor. telefonu hiç bi şekilde görmüyor. halbuki 1 gün önce rahatça kullanıyordum bu sorunun nedenini ve çözümünü bşlen varsa lütfen acil yardım...

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
telefonu orjinal ayarlarına döndür olmazsa flashla :oke:

Üst Alt