altyazı güncellemesi çıksın istiyorsan navifirmdeki tüm dosyaları kullan ve hatasız kurulum yapman lazımarkadaslar gecenlerda hard format atmak zorunda kaldim
hard format sonrasi n8 video guncellemem kayboldu
telefona phoenix ile tekrar flash attim
yazilim guncellemeleri uygulamasini girdim ne yaptiysam altyazi
guncellemesi geri gelmedi nasil yapabilirim
Bide ben sorunumu belli edeyim gerçi bilindik problem...Şimdi bu N8lerde otomatik kapanıp açılma RESTART problemi benim telefonda da var ve bütün güncellemeler yapıldı...kimi yerde donanımsal bir sorun servise gönder bi parçası değişio dıolar.kimileride sim kartı değiştir diolar ki değiştirdim gene aynı restart atıo.fakat şöle bişi var telefon durmadan restart atmıo.gece 3.20de öğlende 15.20 de reset atıo.gıcıklıgına mı yapıor anlamadım...en iyisi servise göndermek ama göndermeden bi çözümü yok mu örenmek istiyorum...
MSTF1981 kardeşim o ışık sarjı bitirior ve ekran koruyucu aktifken telefonun açık olup olmadığını görebildiğinden gerek yok die iptal edildi...sadece mesaj veya arama gelince HIZLI ŞEKİLDE, ekran koruyucuyu kapatınca veya güç tasarruf modundayken(ekran karanlık oluor anlıcan) KALP ATIŞI ritminde yanıp sönüyor...Sorun yok...rahat ol...dene anlıcaksın
--------------- Ekleme ---------------
Bide ben sorunumu belli edeyim gerçi bilindik problem...Şimdi bu N8lerde otomatik kapanıp açılma RESTART problemi benim telefonda da var ve bütün güncellemeler yapıldı...kimi yerde donanımsal bir sorun servise gönder bi parçası değişio dıolar.kimileride sim kartı değiştir diolar ki değiştirdim gene aynı restart atıo.fakat şöle bişi var telefon durmadan restart atmıo.gece 3.20de öğlende 15.20 de reset atıo.gıcıklıgına mı yapıor anlamadım...en iyisi servise göndermek ama göndermeden bi çözümü yok mu örenmek istiyorum...

yaa muratcan kardeşim banada aynı şeyi söylemiştin seni dinledim daha doğrusu aklın yolu bir yapıcak başka bişi olmadığından servise gönderdim telefonu bugün yeni geldi tam 2 hafta serviste kaldı PR 1.1 i yükleyip geri göndermişler başkada bişi yapılmamış sanırım elime aldım teli yaklaşık bir saat sonra yine restart oldu şimdi ben bu servisi napıyım ne küfür etsem boş yaa kızdığım konu telefonu daha doğru dürüst kullanmadım bile ne program yükledim nede zorladım 1 kaç yüz mp3 ve fotoğraftan başka bişi yok hafızada şimdi şimdi işin yoksa tekrar gönder tekrar büyük bi olasılıkla 1 ay kadar bekle lanet olsun bu nokia ya HTC alıcaktım 200 liradan kaçtım forumda sorunsuz kullanıyorum diyen arkadaşları kıskanmaya başladımbenimde restart sorunu oldu ben yollamadım servise bekledim bu sefer sonsuz döngüye girdi ne güncellemesi yaparsam yapayım formatta atsam geçmedi bence donanımsal geç olmadan servise gönder derim
bunları yazmamın sebebi servis seçerken daha dikkatli olmaları ben buraya yakın bi servise verdim sonuç vasat gördüğünüz gibi 
yaa muratcan kardeşim banada aynı şeyi söylemiştin seni dinledim daha doğrusu aklın yolu bir yapıcak başka bişi olmadığından servise gönderdim telefonu bugün yeni geldi tam 2 hafta serviste kaldı PR 1.1 i yükleyip geri göndermişler başkada bişi yapılmamış sanırım elime aldım teli yaklaşık bir saat sonra yine restart oldu şimdi ben bu servisi napıyım ne küfür etsem boş yaa kızdığım konu telefonu daha doğru dürüst kullanmadım bile ne program yükledim nede zorladım 1 kaç yüz mp3 ve fotoğraftan başka bişi yok hafızada şimdi şimdi işin yoksa tekrar gönder tekrar büyük bi olasılıkla 1 ay kadar bekle lanet olsun bu nokia ya HTC alıcaktım 200 liradan kaçtım forumda sorunsuz kullanıyorum diyen arkadaşları kıskanmaya başladımbunları yazmamın sebebi servis seçerken daha dikkatli olmaları ben buraya yakın bi servise verdim sonuç vasat gördüğünüz gibi
![]()
işim elektronik olduğundanmıdır nedir hiç şansım olmadıancak bildiğim kadarıyla kardeş serviste halledebilirsin unutmamaya özen göster veya unuturum diyorsan bir kağıda yaz sakla iyi forumlar...arkadaslar güvenlik kodumu unuttum nasil ne yapmam gerek tesekürler

kardeş telefonla bilgisayarın bağlantısını kes telefonu açmayı dene açılmıyorsa zorlama servise götür hallederler merak etme kafana takıp canını sıkma...iyi forumlar....n8 e yeni yazılımı yükleme sırasında işlem yarıya gelince usb bağlantısı kesildi diyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

kardeş rehberi depo hafızaya yedekle kayıtlı olan rehberini rehberden sil sim kart rehberinide sil ondan sonra sonra yedeklediğin depo hafızadan rehberini tekrardan normal rehberin altına yükle bidene sonucun yazarsın gene sorun yaşarsan yardımcı olmaya çalışırım kafana takma iyi forumlar...Selamlar,
bir sorunum var.telefon rehberinden aranacak kişiyi harf girerek yaptırdığım aratmalarda kişinin adının baş harfine göre değil soyadının baş harfine göre arıyor.
NOT:Ayarlardan isim gösterimi:"isim soyisim" olarak ayarlıdır.
Kişi ismi isim hanesine,soyismi soyisim hanesine kayıtlıdır.

MSTF1981 kardeşim o ışık sarjı bitirior ve ekran koruyucu aktifken telefonun açık olup olmadığını görebildiğinden gerek yok die iptal edildi...sadece mesaj veya arama gelince HIZLI ŞEKİLDE, ekran koruyucuyu kapatınca veya güç tasarruf modundayken(ekran karanlık oluor anlıcan) KALP ATIŞI ritminde yanıp sönüyor...Sorun yok...rahat ol...dene anlıcaksın
--------------- Ekleme ---------------
telefonun sorunu yok ve cihaz öyle bi başkaymış gerçekten..yani demek istediğim servise göndermekten başka çare yok..gönderdim yazılım yükleyip geri gönderdiler ama bir daha göndercem ve direk değişim talebi isticem aksi takdirde hukuki yollara başvurcam felan diyelim bakalım belki yaparlar bu kez 
bence sorunun donanımsal dostum telefonun ekranın üzerinde 3g cameranın hemen yanındabende yeni n8 alarak aranıza katıldım ve nsu programı ıle guncelleme yaptım fakat benım soyle bır sorunum var gunes ısıgında arama geldımı veya ben arama yaptıgım zaman ekran gelmıyor tuş kılıdını acınca gelıyor yada yanı gun ısıgına tutuyorum gelmıyo kendı golgeme tutuyorum gelıyo bu donanımsal bır sorunmudur ınternette aramadıgım yer kalmadı bulamadın kımi ıpuclarını kapa demıs kımı sımkartı sök tak demıs hardformat attım gene aynı lutfen yardımcı olun sımdıden tesekkurler