Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

MSTF1981M

Üye
evet servise göndererem başka yoluyok galiba .bundan sonra tövbe güncelleme yok:(

ohadiyorum

Üye
Selamlar, daha öncelerde de soru sormuştum ve yanıtımı hemen almıştım, o mevzu için teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum öncelikle. Yeni 2 sorum var. Yardımcı olabilecek kişilere teşekkür ederim.

1- Evimde wireless modemim var ve her daim açık. N8 telefonum da sürekli o ağa otomatik bağlanıyor ve şarjımın çabuk bitmesine sebep oluyor. Bağlantıyı kestikten sonra da yine otomatik bağlanıyor ve öylece kalıyor. Bu bağlantıyı sadece dilediğimde bağlamak için ne yapabilirim?

2- Diğer sorum ise "Ağa bağlantı gerekiyor. Bağlanılacak erişim noktasını tanımla?" şeklinde çıkan uyarı ekranı. Evet ve hayır seçenekleri var. Evet dediğimde otomatik olarak şebekeden bağlanıyor ve kontörümü harcıyor. Hayır dediğimde ise dakikada yaklaşık 5-6 kez bu uyarıyla karşılaşıyorum ve artık çekilmez bir hal aldı.

Telefonumu duvara fırlatmadan önce yardımcı olabilecek kişiler vardır umarım. Teşekkürlerimi sunuyorum, kolay gelsin.

rbaa

rbaa

Üye
arkadaslar gecenlerda hard format atmak zorunda kaldim
hard format sonrasi n8 video guncellemem kayboldu
telefona phoenix ile tekrar flash attim
yazilim guncellemeleri uygulamasini girdim ne yaptiysam altyazi
guncellemesi geri gelmedi nasil yapabilirim

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
arkadaşlar benim telefon facebook'a çok yavaş giriyor dokunmaatik ekran özelliğini seçtiğimde.ancak bundan bir ay kadar öncesıne kadar gayet hızlı giriyordu ne oldu da böyle oluyor.diğer sitelere girmede sorun yok normal hızında giriyor ancak bu durum can sıkıntısına yol açıyor teşekkürler

MSTF1981M

Üye
arkadaşlar tl.güncellemesinden sonra yanıp sönen menü tuşu şimdi sadece herhangi bir bildirim olduğunda yanıp sönüyor sizce normalmidir bir bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaslar gecenlerda hard format atmak zorunda kaldim
hard format sonrasi n8 video guncellemem kayboldu
telefona phoenix ile tekrar flash attim
yazilim guncellemeleri uygulamasini girdim ne yaptiysam altyazi
guncellemesi geri gelmedi nasil yapabilirim
altyazı güncellemesi çıksın istiyorsan navifirmdeki tüm dosyaları kullan ve hatasız kurulum yapman lazım

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
MSTF1981 kardeşim o ışık sarjı bitirior ve ekran koruyucu aktifken telefonun açık olup olmadığını görebildiğinden gerek yok die iptal edildi...sadece mesaj veya arama gelince HIZLI ŞEKİLDE, ekran koruyucuyu kapatınca veya güç tasarruf modundayken(ekran karanlık oluor anlıcan) KALP ATIŞI ritminde yanıp sönüyor...Sorun yok...rahat ol...dene anlıcaksın

--------------- Ekleme ---------------

Bide ben sorunumu belli edeyim gerçi bilindik problem...Şimdi bu N8lerde otomatik kapanıp açılma RESTART problemi benim telefonda da var ve bütün güncellemeler yapıldı...kimi yerde donanımsal bir sorun servise gönder bi parçası değişio dıolar.kimileride sim kartı değiştir diolar ki değiştirdim gene aynı restart atıo.fakat şöle bişi var telefon durmadan restart atmıo.gece 3.20de öğlende 15.20 de reset atıo.gıcıklıgına mı yapıor anlamadım...en iyisi servise göndermek ama göndermeden bi çözümü yok mu örenmek istiyorum...

• Beğen
Tepkiler: MSTF1981M

muratcan1905

Üye
Bide ben sorunumu belli edeyim gerçi bilindik problem...Şimdi bu N8lerde otomatik kapanıp açılma RESTART problemi benim telefonda da var ve bütün güncellemeler yapıldı...kimi yerde donanımsal bir sorun servise gönder bi parçası değişio dıolar.kimileride sim kartı değiştir diolar ki değiştirdim gene aynı restart atıo.fakat şöle bişi var telefon durmadan restart atmıo.gece 3.20de öğlende 15.20 de reset atıo.gıcıklıgına mı yapıor anlamadım...en iyisi servise göndermek ama göndermeden bi çözümü yok mu örenmek istiyorum...

benimde restart sorunu oldu ben yollamadım servise bekledim bu sefer sonsuz döngüye girdi ne güncellemesi yaparsam yapayım formatta atsam geçmedi bence donanımsal geç olmadan servise gönder derim

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
MSTF1981 kardeşim o ışık sarjı bitirior ve ekran koruyucu aktifken telefonun açık olup olmadığını görebildiğinden gerek yok die iptal edildi...sadece mesaj veya arama gelince HIZLI ŞEKİLDE, ekran koruyucuyu kapatınca veya güç tasarruf modundayken(ekran karanlık oluor anlıcan) KALP ATIŞI ritminde yanıp sönüyor...Sorun yok...rahat ol...dene anlıcaksın

""""Nokia N8 in Restart ve Kapanma Olayının Arkasındaki Gerçek""""kardeş bu konuya bak ve bana sorarsan servise bir gönder denesinler derim iyi forumlar...:oke:

zavcu

zavcu

Üye
benimde restart sorunu oldu ben yollamadım servise bekledim bu sefer sonsuz döngüye girdi ne güncellemesi yaparsam yapayım formatta atsam geçmedi bence donanımsal geç olmadan servise gönder derim
yaa muratcan kardeşim banada aynı şeyi söylemiştin seni dinledim daha doğrusu aklın yolu bir yapıcak başka bişi olmadığından servise gönderdim telefonu bugün yeni geldi tam 2 hafta serviste kaldı PR 1.1 i yükleyip geri göndermişler başkada bişi yapılmamış sanırım elime aldım teli yaklaşık bir saat sonra yine restart oldu şimdi ben bu servisi napıyım ne küfür etsem boş yaa kızdığım konu telefonu daha doğru dürüst kullanmadım bile ne program yükledim nede zorladım 1 kaç yüz mp3 ve fotoğraftan başka bişi yok hafızada şimdi şimdi işin yoksa tekrar gönder tekrar büyük bi olasılıkla 1 ay kadar bekle lanet olsun bu nokia ya HTC alıcaktım 200 liradan kaçtım forumda sorunsuz kullanıyorum diyen arkadaşları kıskanmaya başladım :ahbunları yazmamın sebebi servis seçerken daha dikkatli olmaları ben buraya yakın bi servise verdim sonuç vasat gördüğünüz gibi :vur

muratcan1905

Üye
yaa muratcan kardeşim banada aynı şeyi söylemiştin seni dinledim daha doğrusu aklın yolu bir yapıcak başka bişi olmadığından servise gönderdim telefonu bugün yeni geldi tam 2 hafta serviste kaldı PR 1.1 i yükleyip geri göndermişler başkada bişi yapılmamış sanırım elime aldım teli yaklaşık bir saat sonra yine restart oldu şimdi ben bu servisi napıyım ne küfür etsem boş yaa kızdığım konu telefonu daha doğru dürüst kullanmadım bile ne program yükledim nede zorladım 1 kaç yüz mp3 ve fotoğraftan başka bişi yok hafızada şimdi şimdi işin yoksa tekrar gönder tekrar büyük bi olasılıkla 1 ay kadar bekle lanet olsun bu nokia ya HTC alıcaktım 200 liradan kaçtım forumda sorunsuz kullanıyorum diyen arkadaşları kıskanmaya başladım :ahbunları yazmamın sebebi servis seçerken daha dikkatli olmaları ben buraya yakın bi servise verdim sonuç vasat gördüğünüz gibi :vur

bende servise göndermiştim ama bende böyle bir şey olmamıştı. ancak ben pr 1.1 çıkmadan verdim birde vermeden önce uyarmıştım eğer yazılım yükleyip verecekseniz söyleyin hiç vermiyeyim dava açıp paramı geri alırım daha iyi demiştim biraz da kavga etmiştim 3 4 hafta bekledim ancak aldığım günden beri restart diye bir olay yok kesinlikle seninki biraz şansızlık olmuş bence gittiğin zaman yazılım yüklememelerini söyle çünkü hiç bir işe yaramıyor donanımsal bir sorun ama servistekiler ya bunu bilmiyor ya da bilmezlikten geliyor başlarından savmak için yazılım yükleyip geri veriyorlar seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 7 gün kullanıp servise vermiştim telefon benden çok serviste kalmıştı yani. bende 200 300 liradan kaçıp galaxy s almadım pişmanım şahsen
bu arada kaspersky kurdun mu acaba kasperskyı ne yaparsan yap kurma benden tavsiye telefonu mahvediyor şahsen antivirüssüz kullanıyorum bir şey olursa da format atarım gider yani devlet sırrım yok sonuçta telefonda

zavcu

zavcu

Üye
yok kardeşim dediğim gibi harici ne tema nede program kullandım bilgisayarım koruma altında virüs bulaşma riski yok telefona virüs programı kurma gereği duymuyorum zaten telefonun tarayıcısını kullandığım olmuyo başkasından veri alma huyum yoktur sakınan göze çöp batar misali korkarak kullanıyorum yaaa ondan benim sorunum sanırım PC i yeni aldım bu yıl LCD hardisk değişti değişmeyen bi anakart işlemci ram kaldı eğer bilgisayar alıcak arkadaş varsa HP Pavilion dan uzak dursun allahtan servisleri hızlı adamların lcd yi 2 günde değiştirdiler hardiskide aynı şekilde şimdilerde işlemci yansın die bekliyorum :) işim elektronik olduğundanmıdır nedir hiç şansım olmadı

ziya68

ziya68

Üye
arkadaslar güvenlik kodumu unuttum nasil ne yapmam gerek tesekürler

gemiadami

Üye
Selamlar,

bir sorunum var.telefon rehberinden aranacak kişiyi harf girerek yaptırdığım aratmalarda kişinin adının baş harfine göre değil soyadının baş harfine göre arıyor.
NOT:Ayarlardan isim gösterimi:"isim soyisim" olarak ayarlıdır.
Kişi ismi isim hanesine,soyismi soyisim hanesine kayıtlıdır.

toggaa

Üye
n8 e yeni yazılımı yükleme sırasında işlem yarıya gelince usb bağlantısı kesildi diyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaslar güvenlik kodumu unuttum nasil ne yapmam gerek tesekürler
ancak bildiğim kadarıyla kardeş serviste halledebilirsin unutmamaya özen göster veya unuturum diyorsan bir kağıda yaz sakla iyi forumlar...:oke:

n8 e yeni yazılımı yükleme sırasında işlem yarıya gelince usb bağlantısı kesildi diyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
kardeş telefonla bilgisayarın bağlantısını kes telefonu açmayı dene açılmıyorsa zorlama servise götür hallederler merak etme kafana takıp canını sıkma...iyi forumlar....:oke:

Selamlar,

bir sorunum var.telefon rehberinden aranacak kişiyi harf girerek yaptırdığım aratmalarda kişinin adının baş harfine göre değil soyadının baş harfine göre arıyor.
NOT:Ayarlardan isim gösterimi:"isim soyisim" olarak ayarlıdır.
Kişi ismi isim hanesine,soyismi soyisim hanesine kayıtlıdır.
kardeş rehberi depo hafızaya yedekle kayıtlı olan rehberini rehberden sil sim kart rehberinide sil ondan sonra sonra yedeklediğin depo hafızadan rehberini tekrardan normal rehberin altına yükle bidene sonucun yazarsın gene sorun yaşarsan yardımcı olmaya çalışırım kafana takma iyi forumlar...:oke:

musty24

Üye

aynı sorun bende de var kardeşim..bi ara geçer gibi olmuştu servise gitti geldi felan sim kart değişikliği felan da yaptım her yolu denedim..bi müddet iyi gider gibi oldu sonra tekrar başladı restart olayı..yine servise göndercem arkadaşımın n8 e hasta oldum :) telefonun sorunu yok ve cihaz öyle bi başkaymış gerçekten..yani demek istediğim servise göndermekten başka çare yok..gönderdim yazılım yükleyip geri gönderdiler ama bir daha göndercem ve direk değişim talebi isticem aksi takdirde hukuki yollara başvurcam felan diyelim bakalım belki yaparlar bu kez :)

akibet2

Üye
BASKANCIHAN Sen KVK serviste Falan mı Çalışıyorsun ? Hemen Hemen Her Arızaya Servise Götür Servise Götür Falan demişsin xD DAha Önceki Başlıklarında Hep Servislerden Yana Sende bi şeyler var bence :ehe

Bakarsın Aramızda Kvk Servis Ajanı Vardır :islik

cd99

Üye
bende yeni n8 alarak aranıza katıldım ve nsu programı ıle guncelleme yaptım fakat benım soyle bır sorunum var gunes ısıgında arama geldımı veya ben arama yaptıgım zaman ekran gelmıyor tuş kılıdını acınca gelıyor yada yanı gun ısıgına tutuyorum gelmıyo kendı golgeme tutuyorum gelıyo bu donanımsal bır sorunmudur ınternette aramadıgım yer kalmadı bulamadın kımi ıpuclarını kapa demıs kımı sımkartı sök tak demıs hardformat attım gene aynı lutfen yardımcı olun sımdıden tesekkurler

zavcu

zavcu

Üye
bende yeni n8 alarak aranıza katıldım ve nsu programı ıle guncelleme yaptım fakat benım soyle bır sorunum var gunes ısıgında arama geldımı veya ben arama yaptıgım zaman ekran gelmıyor tuş kılıdını acınca gelıyor yada yanı gun ısıgına tutuyorum gelmıyo kendı golgeme tutuyorum gelıyo bu donanımsal bır sorunmudur ınternette aramadıgım yer kalmadı bulamadın kımi ıpuclarını kapa demıs kımı sımkartı sök tak demıs hardformat attım gene aynı lutfen yardımcı olun sımdıden tesekkurler
bence sorunun donanımsal dostum telefonun ekranın üzerinde 3g cameranın hemen yanında
bi LDR direnç mevcuttur bu direnç ekran ışığını ortama göre ayarlamak için konmuştur normalde ekran karanlık bi ortamda ışığı kısar aydınlık ortamda ise ışığı tamtersi görünürlük artsın diye arttırır senin ki tam tersi çalıştığı için bi sorun var büyük bi olasılıkla direncin ( LDR ) değeri yükselmiş olmalı sorunun servislik gözüküyo şuan için fazla kurcalamadan gönder derim ...

Üst Alt