sorun garip. Telefona formattım phoenixten C: D: E: ve Z: ye sonra Belle refresh yükleyeyim dedim. Telefon kapanıyor test modea geçiyor ama phoenix bağlantıyı koparıp teli görmüyor. Dead phoneda da aynı şeyler. Telefon kapanınca phoenix açamıyor bir daha. Acemisi değilim phoenixin ama ne denediysem olmadı. belki pc de sorun vardır diye başa pc de deneyeceğim birazdan.
C6-01 Telefonumu Güncellemek için
Nokia-Suite indirim kurarken
Bir Hata Meydana Geldi an eror accurred during the installation of assembly 'Microsoft.VC80.MFC,processorArchitecture="x8 6",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",version="8.0. 50727.4053",type="win32"'.Please refer to Help and Support for more information.
C6-01 Telefonumu Güncellemek için
Nokia-Suite indirim kurarken
Bir Hata Meydana Geldi an eror accurred during the installation of assembly 'Microsoft.VC80.MFC,processorArchitecture="x8 6",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",version="8.0. 50727.4053",type="win32"'.Please refer to Help and Support for more information.
belle refresh kullanıcıyım benimde sorunum internette sayfaları dolaşınca telefon donuyor tuşlar hiç birşeye yaramıyor bataryayı söküp tekrar eski haline dönüyor bunun sepepi nedir soft harda format denedim nokia süiteden tekrar güncelledim ama gene aynı hatayı veriyor tek flash atmak kalıyor ama onuda ben yapamıyorım çökerse diye
telefonum n8 rehperdeki isimler gozukmuyor adsiz yaziyor uzerine tillayinca isim icinde yaziyor neden kaynaklanabilir yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
telefonum n8 rehperdeki isimler gozukmuyor adsiz yaziyor uzerine tillayinca isim icinde yaziyor neden kaynaklanabilir yardimlariniz icin simdiden tesekkurler