Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

ytghan21

Üye
swype yukliyip silince sorun oluyor mus dogru mu bide kullanm basit mi yada yazmayi kolaylastirann iyi uygulama var mi

skorp42

Üye
nokia c7 telefonum var bi ara telefon kafayı yedi takıldı bende fabrika ayarlarına geri dön herşeyi sil dedim herşey tmm düzeldi telefon fakat bu sefer telefenda menüye girme tuşu , yanındaki tuşlar , kamera foto çekme tuşu , kilit açma kapama tuşu ve ses tuşları kısaca tuşlar çalışmıyor ne yapmalıyım . İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

[ENGİN]

Üye
flash atabiliyorsan at yapamazsan servise götür bence

skorp42

Üye
[ENGİN];5107950' Alıntı:
flash atabiliyorsan at yapamazsan servise götür bence

flash atma forumda yazıyor mu tlfden giriyorum link atarsan sevinirim teşekkür ederim

cates94

Üye
c6-01 in bellesini telefondan güncelleme gibi bir şansımız varmı?[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

benim sorunum epoccam ile ilgili son versiyon 1.05 kullanıyorum web kamerası programı..bağlantıdan mı bilmiyorum ama arada sırada webcam kopuyor. tekrar bağlanıyor. yani telefonun arkasındaki kırmızı ışık sönüyor.tekrar bağlanıyor 3-5 veya 5-10 dakikada bir yapıyor.normal midir yoksa bende mi sorun var? skype ve facebook video chat de durum böyle

rapchi55

Üye
nokia e7 için bolt browser yada skyfire programları arıyorum. düzgün çalışan varmı? bi yardımcı olursanız iyi olur.

ogreicom

Üye
arkadaşlar c6-01 mde foto düznlme proqramm silindi . Lisanslı indrblcm bi yer var mı yrdm edermsnz..=(

seydo

Üye
hocam ben de c6-01 var wlan ile dizi izlemek istiyorum siteye giriyor fakat video açılmıyor youtube den rahatlıkla izliyorum ama başka siteden izleyemiyorum yardımlarınız için tşk...

ytghan21

Üye
hocam ben de c6-01 var wlan ile dizi izlemek istiyorum siteye giriyor fakat video açılmıyor youtube den rahatlıkla izliyorum ama başka siteden izleyemiyorum yardımlarınız için tşk...
hdseyir vardi ama kapandi oda simdilik fullfilm.mobi var aama indirme sitesi izleme sitesi varsa duzgun soylermiskinz arkadaslar.

ogreicom

Üye
arkadaşlar c6-01 mde foto düznlme proqramm silindi . Lisanslı indrblcm bi yer var mı yrdm edermsnz..=(

34ZLM97

Üye

kardeşim o sorunu ilk bende yaşadım ama kullandığın hafıza kartının boyutuyla alakalı orijinalinde 2 GB hafıza kartı var ve çabuk doluyo ben 8 GB aldım sorun ortadan kalktı

- - - Eklendi - - -

slm arkadaşlar ben 1 yıldan fazladır c6-01 kullanıyorum ve çok memnunum bu güne kadar hoşuma giden temaları indirdim ama çok fazla gereksiz tema oldu temaları silmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz şimdiden teşekkürler

[ENGİN]

Üye

ayarlar+yüklemeler+yüklü uygulamalardan silmek istediğin temaları seç

34ZLM97

Üye
[ENGİN];5130031' Alıntı:

ayarlar+yüklemeler+yüklü uygulamalardan silmek istediğin temaları seç

tşkler oraya bakmıştım ama bütün yüklü temalar yok orada bilgisyardan indirdiklerim var oviden yüklediklerimi bulamıyorum

Grand63

Üye
Telefon agır çalışıyor diye format attım ama bu sefer de açılınca 10sn sonra tekrar kapanıyor sonra açılıyor (kendini yeniden başlatıyor) böyle bi sorun yaşayan varsa yardın edebilir mi.
Telefonum hackli.

c6-01 icin yeni güncellemeler gelecek mi bi bilqisi olan war mı arkadaslar.

format atınca hack gider zaten bir eksiklik olmuş olabilir tekrar formatla