Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

[ENGİN]

Üye

eyvallah kardeşim en iyisini yapmışsın sevındim senın adına

Benim bir sorunum var bluetooth dan telefonuma veri alamıyorum neden ?
Yardımlarınızı bekliyorum esirgemeyin

allele

Üye
n8 belleyi yükledim fakat ayarlara girdiğimde hücresel açık diyor fakat konu numarası yazacam yeri bulamıyorum bilen varmi belle hücresel yayını desteklemiyormu?birde telefonda video izlerken yada müzik dinlerken yada bir uugulama açıkken telefona çağrı gelince telefon kendini rezetliyor annada olmuyordu bir çaresi varmı?

[ENGİN]

Üye

mesajlar+secenekler+klasörlerı gör+öperator mesajlari+konu dizini

bheart05

Üye
arkadaslar tekrar format attım gene reset atıor kendi kendine öyle cok programda çalıstırmıorm bugun bir arama yaptım aniden reset attı..acaba ben su fontu değiştirdim ondan olabilirmi telefonun yazıtipini.daha dün orjinal fw yükledim..neden böyle oluyor bir fikri olan varmıdır..kurduğum programlardan alakası olaiblimi..ram normal olarak 117-120mb arasında normal calısması..bi kullandığım opera mini var bide oyun oynuyorum.cok kasmıyorum ama kendi kendine donup reset atıyor..yoksa

allele

Üye

mesajlar+secenekler+klasörlerı gör+öperator mesajlari+konu dizini

bir yanlışın var herhalde bellede mesajlara girince seçenekler diye bir yer yok annayla karıştırdın galiba mesajlarda ayarlar diyor bir bölüm var orda operdatör mesajları (zaten burayı biliyorum ) fakat içinde alım ve dil seçenekleri var kesinlikle konu dizini yok

[ENGİN]

Üye
seçenekler simgesı yokmu arkadaşım 3 çizgili sağ altta sen yazılanları takıp et

---------- Eklendi @ 19:59:35 ---------- Yazıldı @ 19:56:32 ----------

ayarlara girmiyosun öperator mesajlarına giriyosun bildigım şeyi bana yok deme

smrlss

Üye
Merhaba arkadaşlar..
sizlerden bir konuda yardım istiyorum ltfen yardım edin bana ne yapacagımı şaşırdım
uzun zamandır Nokia N97 mini kullanıyordum.Artık 1 haftalık Nokia C7 kullanıcısıym.. Telefonu aldıgımda telefonda işletim sistemi olarak " ANNA " yüklüydü ve mesaj klavyesi de pek farklı değildi n97'den.
Sonra ben " ANNA " dan " BELLE " ye güncelleme yaptım.tamam herşey iyi güzelde mesaj klavyesi değişmiş ve hiç sevmedim bir hale gelmis. İphone tarzı bir klavye sekline gelmis.Sizlerden bu konuda yardım istiyorum.Acaba Tekrar " ANNA " ya geçiş yapmak mümkün mü ? Ya da mesaj klavyesini eskisi gibi yapabilirmiyiz ?

Örnek olarak resimleri veriyorum. Ben sağ taraftaKİ GİBİ bir klavye istiyorum

[ENGİN]

Üye
alt kısımda 3 çizgili simgeden alfasayısal tuşlar ı seç

Tepkiler: smrlss

[ENGİN]

Üye
hepimizden razı olsun rabbim yardımcı olabildiysem ne mutlu eyvallah

allele

Üye
çok teşekkür ederim buldum şimdi yeri değişmiş kızdırdıysam özür dilerim.

[ENGİN]

Üye
yoo ne kırılması bilmeyebilirsin sorun değil

Bir şey sormak istiyorum,bu bazı telefonlarda gsmin altında yer bilgisi yazar işte ilçeler ankara,istanbul falan bunu c6-01de görebilmemiz mümkün mü ? Java telefonda yazıyordu,ama bunda yapamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

[ENGİN]

Üye
anlamadım dedıgini baz ıstasyonundanmı bahsedıyorsun

evet bir nevi hangi baz istasyonundan cektiğini görmek

Nokia C6-01 kullanıyorum. Belle'yi yüklemeyi düşünüyordum. Bilgisayara bağladım telefonu ve güncelleme yapacaktım. Yükle falan dedim her neyse Belle indiriliyor dedi kaldı. Ardından hizmet kullanılamıyor dedi Ovi Suite. Ne yapmalıyım? Önceden hiç bir güncellemeyi yapmadım. Özelden sorunun çözümünü atarsanız sevinirim.

Arkadaşlar aynen bunu gibi bir klavye istiyorum nerden yapabilirim program felan varmı acaba ?