C6-01 imi yazın aldım alır almaz sorun çıkartmaya başladı ilkinde şarj ünitesi bozuk deyip değiştirdiler sonra ekran bozuldu onuda yaptılar şimdi kulaklık algılamıyor.Buradan C6-01 kullanıcılarına ve diğer arkadaşlara sesleniyorum sizde böyle birşey oldumu ne yapmalıyım?
Birisi aradığında cevaplama tuşuna filan basılmıyor telefon kilitli olduğu için ve çok sinir bozucu bunun bir çözümü yok mu direk kilit açılacak arama vs gelince
2 gündür belle güncellemesini yüklemeye çalışıyorum her defasında telefon kapanıyor ve cihazla olan bağlantı kesildi diyor.Bu sorunla karşılaşıp halledebilen var mı ?
C6-01 imi yazın aldım alır almaz sorun çıkartmaya başladı ilkinde şarj ünitesi bozuk deyip değiştirdiler sonra ekran bozuldu onuda yaptılar şimdi kulaklık algılamıyor.Buradan C6-01 kullanıcılarına ve diğer arkadaşlara sesleniyorum sizde böyle birşey oldumu ne yapmalıyım?
2 gündür belle güncellemesini yüklemeye çalışıyorum her defasında telefon kapanıyor ve cihazla olan bağlantı kesildi diyor.Bu sorunla karşılaşıp halledebilen var mı ?
Arkadaşlar telefonumu hacklamiştim bir süre sonra sorun vermeye başladi.
Bende fabrika ayarlarindan veri sil ve yükle dedim. Telefon baştan başladi fakat bu sefer 8 gb hafiza karti görüyor ama işlem yapamiyorum yardim !!!!!!
bende yazın aldım c6-01 imi hiç bu tarz donanımsal sorunlarla karşılaşmadm . Bi kaç tane yazılımla ilgili sorunum oldu onlarıda güncellemerle halloldu.
[COLOR=""][SIZE=""]c6-01 belle telefonumda sol üst köşede durmadan internet verisi ile ilgili bi çubuk çıktı.tam wodafone yazısının üstünde.çok sinir bozucu.nasıl kaldırılıyor.lütfen yardım.[/SIZE][/COLOR]
merhaba bende nokia 701 kullanıyorum arama sırasında izin yok hatası veriyor ve arama yapmıyor telefonu açıp tapatınca düzeliyor fakat 2 yada 3 gün sonra tekrar aynı hatayı yapıyor bundan önce 3 tane nokia c7 kullandım onlardada yapıyordu bu arızadan dolayı vodafon şubesine gidip sim kart degişikligi yaptım fakat hatayı halen yapıyor konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
Merhaba engin kardeşim sonunda belle yazılımını yükledim ama servise verdim ve sanırım servis çalışanının iyi tarafına denk geldim 15 dakkada güncelleyip verdi üzerimden büyük bi yük kalktı ya yardımların için çok teşekkür ederim sağol