Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

[ENGİN]

Üye
mesajlarını işlem kaydını silmenı öneririm

saintcty

Üye
cahilligımi mazur gör soft format nedir kardeş

[ENGİN]

Üye
soft format atmanın zararı yok teli rahatlatır hafiza kartına dokunmaz ama yuklemiş oldugun uygulamalar telde olursa silinır *#7370#ile soft format atabilirsın

saintcty

Üye
onu biliyorum fakat yükü uygulamar var şimdi belle yükleyenessem bu kez olan uygulamalarda gider format atmadan olmazmı belle ilgin için çok tsk ederim

[ENGİN]

Üye
sorun olmaz yükleyebilirsın arkadaşım temiz yükleme olsun anlaminda söyledim.

arkadaşlar c6-01bellem var gönderdiğim mesajları sürekli giden kutusuna gönderiyo .
Bilgisi olan varsa bi el atsın bi zahmet. Ne zamandir böyle bi türlü düzelmedi

1.sorum: cihazı güncelle bölümünden cihazımı güncelleyemiyorum pc üzerinden güncelle diyor *#0000# yazdığımdada güncelleme yok diyor 2.sorum:ana ekranda 3 tane ayrı ekran varken şimdi 2 ye düştü acaba anna oldugu için mi oldu hard format vs gibi cvplar vermeyin ve bilirkişiler cvp yazarsa sevinirim telefonum c6-01

[ENGİN]

Üye
telden belleyi güncelleyemezsin nokia süitten yüklemelisın 2.soruna gelınce 6 giriş sayfası ekleyebılirsin bellede arkadaşim

saintcty

Üye
sorun olmaz yükleyebilirsın arkadaşım temiz yükleme olsun anlaminda söyledim.

kardeş yine olmadı cafede kameranın kablosunu çektim yine cihazla baglanti kesildi dedi yüklemeyi başaramadım deli olacam herşeyi doğru yapıyorum olmuyor. bilmiyorum acaba ev bilgisayarınımi denesem

[ENGİN]

Üye
kardeş yine olmadı cafede kameranın kablosunu çektim yine cihazla baglanti kesildi dedi yüklemeyi başaramadım deli olacam herşeyi doğru yapıyorum olmuyor. bilmiyorum acaba ev bilgisayarınımi denesem

kamera driverını silmedin mi

[ENGİN]

Üye
olabilir evde dene bakalım ne olacak

Selamlar arkadaşlar benim bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. ben c7 mi belleye yükseltmek istiyorum.nokia pc suite yi indirip kuruyorum tlfnu pc ye bağlayaıp tanıtıyorum bellenin dosyalarını indiriyor buraya kadar normal ama sıra telefona yüklemeye gelince telefon yükleme yaparken bir iki kez kapannıp açılıyo bu normal sanırım,yanlız bir süre sonra cihazla bağlantı kesildi uyarısı veriyor napmalıyım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

tüm bunları yaparken telefon şarja takılı durumda,sim kartı takılı normal çalışıyor,aynı işlemi bir internet kafrenin iki ayrı pc sinde denedim ama sonuç sıfır... yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar

[ENGİN]

Üye
arkadaşim pc'de harici kamera varsa kamera driverini tamamen pcden kaldır ve kamerayı pcden sök.belleyi yeniden yüklemeyi dene tel dil secimi vs isterse dokunma tele kolay gelsin.

teşekkür ederim engin kardeşim tekrar deneyeceğim umarım bu kez başarırım

----------Eklendi @ 20:00:38 ---------- Yazıldı @ 19:58:19 ----------

bişey daha soracagım Engin kardeşim belle yi yüklemeden öncemi yoksa yükledikten sonramı soft format atmalıyım yada atsam nasıl olur?

[ENGİN]

Üye
resim muzık vs varsa pcye yedegını al tele soft format at hafıza kartına dokunmaz ama onuda biçimlendir daha temiz olur arkadaşım