Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

[ENGİN]

Üye
hard format attın mi hiç

yok gibi arkadaşım
hayırlısı onu bir anlatırmısın forumdaan aramayayım şimdi bir de hard format atınca tüm bilgiler gidecekmi geri annayamı dönmüş olacam
cihaz daha yeni garanti dışı kalırmı açıklayabilirsen sevinirim teşekkürler

[ENGİN]

Üye
magaza harıtalar gıder uygulama resım muzık vs hafıza kartındaysa sorun degıl cunku format karta dokunmaz ama kartını çıkartabılırsın formattan önce- bellede kalır annaya dönmez

magaza harıtalar gıder uygulama resım muzık vs hafıza kartındaysa sorun degıl cunku format karta dokunmaz ama kartını çıkartabılırsın formattan önce- bellede kalır annaya dönmez
teşekkürler arkadaşım hepsi kendi hafızasında o zaman kartı takıp oraya alayım sonra yapayım formatı ilgin için tekrar tekrar teşekkürler

[ENGİN]

Üye
rica ederım ayrıca garantısıde gitmez

ulusoy1

Üye

internet paketinle baglanıyorsun degilmi

eveu internet paketi ile bağlanıyorum şuanda bunu yazarken bile bağlanılamadı bağlantı yok diyor bildirgede of canını sıkıyor bu neden böyle bir şey çıkıyor ya internette olmama rağmen .yardımcı olabilecekseniz çok sevinecegim şimdiden ilginizedendolayı teşekkür ederim saolun

[ENGİN]

Üye

ağ hedeflerınden bagli oldugun internet öncelıklı olmalı internet1 veya internet 2yazıyorsa icerigıne bakarak sıl

atafth06

Üye
belledeki bu gps sorunları nasıl giderilebilir illa garantiye mi gitmek gerekiyor arkadaşlar?

ÇOK ACİL. Selam arkadaşlar. grabe radio diye lanet bir programı indirirken qt uygulamalarında olduğu gibi yükleme tamamlanamadı daha sonra menüden devam edin uyarısı çıktı menüden smart installer ikonuna tıklayınca takıldı kaldı ne yaptıysam olmadı. mcleaner programına girdim smart installeri kapatayım derken sildim yaanlışlıkla şimdi qt tabanlı programları indirince yükleme başarısız falan diyip çıkıyor ve smart installer ikonu da belirmiyor uygulamalar menüsünde. napabilirim?. n8 kullanıyorum lütfen biri bana yardım etsin.

Bu Symbian Belle telefonlara flash player 10.1 desteği gelecek mi? Veya bu tür içeriği olan web sayfalarından video izlemenin başka bir yolu var mı? Bilelim de ona göre gardımızı alalım))

Bu Symbian Belle telefonlara flash player 10.1 desteği gelecek mi? Veya bu tür içeriği olan web sayfalarından video izlemenin başka bir yolu var mı? Bilelim de ona göre gardımızı alalım))

flash player 10.1 mi kaldı? 11.1 cikti.

MuRti20

Üye
Arkadaslar n8 telefonumda orjinal belle yuklu dune kadar bir sorun yasamamistim ancak dun ne nokia haritalari acabildim ne de google maps sildim tekrar yukledim yine olmadi ne yapabilirim ya da telefonun gps donaniminda sorun olabilir mi? Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.

Wolf003

Üye
c6-01 belle güncellemesi yaptım gps bozuldu konum felan bulmuyor. anna da 10 saniyede buluyodu... yardımlarınızı bekliyorum...

MuRti20

Üye

herhangi bir bilgisi olan yok mu arkadaslar?

ufuxxxxx

Üye
selam arkadaşlar belle nin ne gibi artıları varki ve artık normal güncelleme yapacaksak annayı güncelleyemiyormuyuz illa bellemi yüklenecek teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim
Nokia N8 için en güzel ezan, Kuran okuma ve kıble tayini uygulaması arıyorum