arkadaşlar n8de kulaklıkla konuşma yaparken neden telefon mikrofonu çalışıyo yani ses kulaklıktan geliyo ama kulaklık mikrofonu yerine telefon mikrofonu çalışıyo
arkadaşlar nokia C7 modeli var bende de. maalesef "BELLE" güncellemsini nokia suite aracılığıyla yapamadım. ilk yükleme esnasında telefonum çaldı ve 3. bölümde 15.dakikada takılı kaldı. orada uygulayın dediklerini aynen yaptıysam da bir işe yaramadı. "cihazla bağlantı kesildi" uyarısı veriyor sürekli. ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar nokia C7 modeli var bende de. maalesef "BELLE" güncellemsini nokia suite aracılığıyla yapamadım. ilk yükleme esnasında telefonum çaldı ve 3. bölümde 15.dakikada takılı kaldı. orada uygulayın dediklerini aynen yaptıysam da bir işe yaramadı. "cihazla bağlantı kesildi" uyarısı veriyor sürekli. ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşım Ovi yi yükledikten sonra teli bağlamadan ve yüklemeye başlamadan denetim masası.program ve özellikler.açılan program listesinde nokia cable driver var ona sağ tıkla değiştir de sonra repair de finish sonra yüklemeye başla
Lütfen yardım ediniz.c7 de belle yüklü iken, anna'ya geri dönmek için flaşladım telefonum açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor. Selamlar. naims24@hotmail.com.
telefonuma belle yukledım acıkcası nokıa bu yazılımda ıyıce batırmıs goruntuler donuyor ters duruyor filan benım sorunum telefonuma kurulan belle ıngılızce bunu nasıl degıstırebılırım donwgrade anlatılmıs ama hangı surumu ındırıcem navıfrımden lutfen yardım
usilahttp://www.maxicep.com/symbian-3-ya...i-bu-konuda-sorun-103-466212.html#post4366925
(arkadaşım Ovi yi yükledikten sonra teli bağlamadan ve yüklemeye başlamadan denetim masası.program ve özellikler.açılan program listesinde nokia cable driver var ona sağ tıkla değiştir de sonra repair de finish sonra yüklemeye başla)
bunları da yaptım ama 3. bölümde takılı kaldı yine
arkadaşım önce soft format at tele sonra hafıza kartını bicımle annadan kalan guncellemelerı yukleme süiti aç usb portunu degiştir sakince teli bağla sözleşmeyı ok le sonra devam telefonu bır kenara bırak ülke kodu pin vs soracaktır dokunma sonra telefon kendini başlatırken baglantı koptu uyarısı verir kesınlıkle dokunma tele bu aşamada bıraz uzun sürebılır beyaz ekranda test mode yazar ondan sonra tekrar tel kendını başlatır senın yapacagın ekrana bile dokunmamak bu aşamada başka bişeyle ilgilen face vs yüklenecektır allahın izniyle
selam arkadaşlar belle de gördüğüm kadarıyla sorun var ben yüklemedim anna ya devam birazdaha sorunlar çözüle dursun bu arada arkadaşım yükledi belleyi ilk önce format atdı belleyi yükledi sonra tekrar format attı sorunsuz çalışıyor şu anda cihaz c7 püf noktalara dikkat ve sabır herkese kolay gelsin...
selam arkadaslar n8 hakinda benimde bir sorunum var telefonla konusurken sarzim bitti tel kapandi sarza bagladim sarz olmuyor pc ye bagladim hic bir hareket yok bir daha da acilmadi bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana bu konuda yardici olurmusunuz tesekkurler