Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

dosyaların formatı mp3 se kesin açar sen total video converted indir sonra kur içine istediğin müziği at mp3 e çevir

numbbuz

Üye
arkadaşlar n8 e yazzılım yüklemek istiyorum yüklenmiyor nasil yüklemdini bilen varmi?

gama58

Üye
Merhaba arkadaşlar benim telefonumun arka kapağının altına kağıt koymadığımda herhalde batarya ile temas etmiyorki telefon kapanıyor ve bu konudada biraz takıntı yaptım garantiye göndersemmi diyegarantiyede göndersem sağlam telefonu bozup gönderirlermi die düşünüyorum daha önce böyle bir sorun yoktu yere düşürdükten sonra başladı telefona bakıordumki kendiliğinden kapanmış hatta bazentelefon açılmıodu ve bataryanın temas etmediğini düşünerekten kağıt sıkıştırdım ve bir dhaa kapanma sorunu yaşamadım ve bu konuda siz değerli arkadaşlarımın yorumunu almak istedim garantiyegöndersemmmi yok gönderme dersenizde ilerde telefonu o şekilde kullanmam daha büyük sıkıntılara yolaçarmı şimdiden ilgilenen herkeze tşkr ederim.

burakuba

Üye
arkadaşlar dün c7 telefonuma pcden nokia suite le güncelledim ve bir kaç oyun yükledim ondan sonra telefonu kapatım actıımda bazen telefon açılışı hatalı diyor bazende giriyor bide ayarlara girince telefon donuyor nokia suitten pc yede bağlayamıyom flashlamadan bir çözümü varmı acaba

qara

Üye
İyi akşamlar
c7 de format sonrası yedek hafıza( 8 gb olan kısım ) silimiyor. Normal bir durum mudur yoksa yanlış birşey mi yapıyorum?

arkadaşlar bi soru da benden.......

C7 deki yakınlık sensörü konuşma yaparken çok kötü çalışıyor ör. Konuşma esnasında kendi kendine ekranın kilidi açılıp haberim olmaksızın rastgele yerlere giriyor hatta rastgele yerleri arayıp canımı sıkıyor bunun önune geçme şansımız yokmu. Yada komple iptal etsek tuş kilidini manuel olarak ben açıp kapatsam düğmeden. Boyle bişey yapma şansımız varmıdır ki. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.

sa. nokia c6.01'e oyun,tema, program nasıl atabiliriz pc den ?

merhaba arkadaşlar c6-01 kullanıyorum yeni aldım ama arama yaptıktan sonra mesaj gönderiliyor diyor bu neden olur ve çaresi varmı lütfen yardım edin teşekkürler

tans61

Üye
arkadaş ben mi bulamıyorum yoksa hiç mi böyle bişe yok.

c6-01 için facebook widget uygulaması arıyorum. bi tane var ama onda da "arkadaşlık isteği, mesaj, dürtme" simgeleri var. dürtme ne yaa kim bakıyo dürtmelere. onun yerine bildirimler olan bi widget yok mu koskoca facebook için. ayrıca signed. ben yapamıyorum sertifikalandırma işini

vall bu siteden hiç memnun değilim hiç bi işe yaramıyor belki 20 30 tane konu açmışımdır ama ne ilgilenen var nede bakan yani dandik site valla dandik

iyi akşamlar . N8 25.007 sürümüne downgrade yapan var mı . Yardım lütfen.

asphalt 6 multiplayer oynamak istiyorum üyelik istiyor nerden üye Olcaz???

Merhaba... Ben c6 - 01 kullanıcısıyım. Hala anna ya geçebilmiş değilim neyazıkki.. 059c5w6 ürün kodu ve rm 718 tipi ... Ama sanırım asıl sorun şu.. Bu telefon pheonix te rm-601 olarak görüyor nedense.. Bende annakullanmak istiyorum nerdeyse bellede gelecek ama bu telefonda tık yok .. Bu konu hakkında bilgi ve yönlendirme yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

thurq123

Üye
arkadaşlar ben internete pc internet accessle girmek istiyorum programı kurdum kabloyu takıyorum pc'yi internete bağla diyorum pc de c7 hazırlanıyor diyor 1 2 dk bkliyorum sora telde Nokia Ovi Suite etkin diyor ve internete giremiyorum yok mu bunun çozumunu bilen biri artık kafayı yemek üzereyim...

Arkadaşlar kullanmakta olduğum C6-01 telefonum şebeke üzerinden internet kb yiyor her kb başına 40-45 kuruş kesiliyor internet paketi almak istemiyorum evde wifi var ama illa almak zorundayım .S Arkadaşın telefonunda da bunu yapıyor bunun bir çaresi var mıdır telefon bağlantı ayarları Kapalı.. Anlayan biri varsa yardım lütfen

mugumrah

Üye
nokia c6 ana ekrandaki kısayolları nasıl değiştirebilirim?

alex_18

Üye
yaw bu konunun başlığı dikkatimi çekti neden n8 c7 c6-01 ---- e7 nin soru(n)u yokmu üvey çoccukmu e7 lütfen mod. arkadaşlar e7 de yazssın

alex_18

Üye
............

----------Eklendi @ 13:31:04 ---------- Yazıldı @ 13:28:37 ----------

bu dediklerimi bire bir uygula problem kalmıcak diye düşünyrum...

1.si widgetler int. yiyorsa ana ekranda seçenekler e tıkla widget'lar çevrimdışı mod. yazıyr ona tıkla ...

2. Olarak anamenü den ayarlara gir telefonda orda bağlantı ya tıkla ve orda olan ayarlar yazısına sonra ki adım hedeflere tıkla daha sonra internet,wap servisleri 2 seçenek var orda onların ikisinede giricez ilk önce internet e tıkla gördüğüm kadarıyla turkcell kullanıcısısın orda turkcell interneti bul sil de sonra işlem bitince geri dön bu sefer wap servisleri ne gir ordanda turkcell wap olması lazım onu sil ve işlem tamamlansın bunu yaptıktan sonra telefonun turkcell üzerinden internete bağlanmaz ve seninde paran gitmemiş olur...

NOT:Bu söylediklerim telefon kapanıp açıldığında telefon otomatik şebeke ayarlarını alıyorsa tekrar yapmak gerekebilir... Telefonu bu işlemi yaptıktan sonra bir defa kapatıp açıp denemeni öneririm

----------Eklendi @ 13:32:58 ---------- Yazıldı @ 13:31:04 ----------

nokia c6 ana ekrandaki kısayolları nasıl değiştirebilirim?

kısa yolların üzerine basılı tut ayarlama durumuna gelene kdr sonra gelince bırak 1 kere tıkla üstüne o vaziyetteyken seçenek çıkıcak ayarlar diye sonra kısayollar gelicek ztn karşına ayarla istediğin uygulamyı

tetam

Üye

Kesin çözüm : Ayarlar / Bağlantı / YÖNETİM AYARLARI / Paket veri / Varolduğunda'yı ''Gerektiğinde'' ye çevir.