ersin.
Üye
Avea'nın müşteri hizmetlerinden wap servisi yapılandırması istediğini söylersen yardımcı olurlarArkadaşlar bende NOKİA C7 var bağlantı ayarlarından yanlışlıkla wap servisini sildim erişim noktası oluştur diyorm oluşturuyor ama bağlanmıyor Kullandığım operator AVEA lütfen yardım edin acill
Şu ana kadar olumsuz bir sonuç alan göremedim,yapamayan arkadaşlarda eksik yaptıklarından dolayı yapamamaktadırlar.arkadaşlar çok acemiyim... ilk defa smbiyanın işletim sistemi ile oynuyacam... bugün telefonun yazılım güncellemesinden telefonu güncelledim... anna oldu...önceden e7nin menüsü gibiydi ne güzel...dönebilir miyim acaba eskisine, mümkün mü...youtubede gördüm downgrade...sağlıklı mı, olumlu sonuç verio mu...bilgilendirir misiniz
Telefona flash atma olayı , telefonun şu anki sürümünün eski bir sürüme veya yeni bir sürüme çevrilmesi için yapılan olaydır.Dead phone flash ise bu sürümleri yüklerken veya geri çevirirken telefonun kapanıp açılmaması nedeniyle ; telefonu fabrika ayarlarına çekme olayıdır kısaca..bu telefona flash atılma olayı nedir? bilmediğimden soruyorum
Ayarlar menüsünden konum bilgileri kayder-hayır derseniz sorununuz hallolur.merhabe arkaddaşlar nokia c7 fotoğraf çektiğinde internete girmeye çalışıyor ve gprs işareti çıkıyor nasıl apatabilirim ( hattımdan interneti kapattırdım) yrdımcı olursanız sevinirm iyi günler
WLAN ile modemden bağlanıp , haritayı öyle çalıştırınız 1-2 defa daha sonrasında denerseniz biraz bekledikten sonra sorununuz hallolur.Haritaya girip biryerden biryere yürüyü seçtiğimde bir türlü navigasyon çalışmıyor sürekli GPS Bekleniyor yazıyor yardım lütfen
https://www.maxicep.com/forum/#maxi-symbian-3Nokia C7-00 aldım geçen gün..program veya oyunlara ulaşabileceğim bir adres var mı?
Anna 25.007 en son sürümdür.Forumda S^3 Genel konusunda bilgi vardır nasıl yükleneceği hakkında oradan bakınız.Kimisinde Anna 24.01 versiyonu var, şimdi yeni çıkmış 25.07 diyorlar. Nokia'nın sitesine bakıyorum, çıkan en son sürüm 22.014 diyor.Telefonumda da 22.014 var. Güncelliyorum, telefonunuz güncel diyor. Ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum acaba?Telefonu mu Belçika'dan getirdim ve telefonum C7 .Şimdi en güncel sürüm ne?O sürümü nasıl yüklerim?Teşekkürler
Merhabalar Forum Sakinleri Öncelikle Hepinize Hayırlı Akşamlar Dilerim...
Bugün Nokia'nın Yeni sürümü Olan Anna Ardındanda Belleyi Yükledim.. Yani Yazılımları Güncelledim... Pek Fazla Bir Atsını Göremedim... Neyse Benim Sorunum Ovi Mağazaya Bağlanamıyorum. Ne Yapmam Lazım. Menüden Mağazaya Giriyorum. Yükleniyor Deniliyor Hemen Ardından Tekrar Dene Uyarısı Çıkıyor. Hem wifi Heme Normal Operator İle Bağlanıyorum ama Her defeasında aynı sorunlar... Şimdiden Göstereceğiniz İlgi ve Alakadan dolayı Teşekkürlerimi Sunarım...
----------Eklendi @ 18:49:59 ---------- Yazıldı @ 18:47:16 ----------
Merhabalar Forum Sakinleri Öncelikle Hepinize Hayırlı Akşamlar Dilerim...
Bugün Nokia'nın Yeni sürümü Olan Anna Ardındanda Belleyi Yükledim.. Yani Yazılımları Güncelledim... Pek Fazla Bir Atsını Göremedim... Neyse Benim Sorunum Ovi Mağazaya Bağlanamıyorum. Ne Yapmam Lazım. Menüden Mağazaya Giriyorum. Yükleniyor Deniliyor Hemen Ardından Tekrar Dene Uyarısı Çıkıyor. Hem wifi Heme Normal Operator İle Bağlanıyorum ama Her defeasında aynı sorunlar... Şimdiden Göstereceğiniz İlgi ve Alakadan dolayı Teşekkürlerimi Sunarım...
Yüklediğiniz güncellemede büyük ihtimalle bir sıkıntı var aynı sorunu bende n8'de yaşamıştır flashlayıp tekrar yüklemeyi denerseniz düzelirUmarım buradan bari bir yardım gelir.
C7 anna yüklemesinden sonra telefondaki tüm fotoğraf ve temaların arka planlarında koyu renklerin bozulduğunu fark ettim.Özellikle de akşamları bu bozulma hat safhada.Fotoları bilgisayardan PC ye attığımda PC de normal görünüyor ama C7 de renklerde patlama görünüyor.Ekran görüntüsü alan programlarla renk bozulmalarını kaydediyorum ama PC ye atınca normal görünüyor.O yüzden buraya ekran görüntüsünü koyamadım.
Benim aklıma ekranın renk yönetiminde sorun olduğu geldi.Bir de sizlere sormak istedim.Sizce ne gibi bir sorun vrdır.
Aşağıdaki fotonun çizgiyle gösterdiğim yerleri gri tonlarında ve yayılmış halde görünüyor.
Telefonunuzun E hafızasını biçimlendirin,daha sonra soft format attıktan sonra tekrar ovi yükleyin.c6-01 kullanıcısıyım telefondan ovi yi acınca siyah bir ekran geliyor öyle kalıyo acılmıyo ovi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?