Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Ya arkadaşlar c7 ye siteden indiridigim oyunları nasıl atıcam :S

demir001

Üye
merhabalar N8 kullanıcısıyım en son güncellemeden sonra daha önceden oluşturduğum oyunlar ve yardımcı proğramlar adı altındaki klasörler kayboldu tabi içindeki oyunlar ki nokyanın kendi oyunlarıda dahil ve oviden indirdiğim tüm uygulamalar yok oldu yüklü uygulamalar içinde gözüküyorlar fakat uygulama bölümünde yok olmuşlar lütfen yardım edin. bu arada geri yükleme yaptım bir işe yaramıyor.

c7 min ekranında yukarıdan asagı dogru seffaf cizgiler var 3 4 milim genisliginde cok ısıklı ortamlarda görünüyor bu normal bir sey mi ?

yasarr35

Üye
Arkadaşlar bende NOKİA C7 var bağlantı ayarlarından yanlışlıkla wap servisini sildim erişim noktası oluştur diyorm oluşturuyor ama bağlanmıyor Kullandığım operator AVEA lütfen yardım edin acill

selam arkadaşlar ben yeni güncelleştirmeden sonra ovi suiteden bişey indirince yüleniyor diyo sonra yükleme iptal ediliyor diyo bunun sebebi nedir?​

burcuqqq

Üye
merhaba nokia n8 de c hafızası dolu uyarısını alıyorum tüm dosyalar abaktım hepsi boş ..mail kullanıorum sanırım onlar biyerlere kaydoluo am aonları nasıl bulup silcemi bilemiorum...msjlarımı artık alamıorum hafıza doluluğu yüzünden..nasıl başa çıkcamıda bilmiorum ..yardım ederseniz çok sevinriimmm..teşekkürler

DxTR90

Üye
Arkadaşlar benim bir sorunum var.yakınlarda C6-01 telefonuma symbian anna yı yükledim ovi den ama ondan sonra haritalarda sorun çıktı açıyorum 5-6 sn sonra kendi kendine kapanıyor haritalar.zaten haritalar ana menüsünden başka hicbir yere girmiyor kapnıyor.oviden harita güncellemeye çalıştım hata verdi.haritalar hic calısmıyor bilgisi olan varmı acaba?

Nashhh

Üye
selam arkadaşlar ben yeni güncelleştirmeden sonra ovi suiteden bişey indirince yüleniyor diyo sonra yükleme iptal ediliyor diyo bunun sebebi nedir?​

Bu sorun bir çok kişide var ben dahil sorun qt uygulamaları ile ilgili bu uygulamalar türkçe anna ile sorunlu önceki sürümlerde sorunsuz çalışan uygulamalar tr annada cozutuyor ve yükleme yaparken iptal ediliyor. Ama telefonunuzu ingilizce dil seçeneği yaparsanız yükleme gerçekleşiyor ve program çalışıyor ama tekrar türkçe yapınca yine uygulamanın kısa yolu kayboluyor ama program yüklü kalmaya devam ediyor. Linki inceleyin lütfen...

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...yukleme-sorunu-yardim-edermisiniz-545919.html

diaablo

Üye
Benim sorunum şarj ile alakalı eskiden şarj 3-4 gün gidiyordu ama ben anna yükledim artık 6-7 saat gidiyor nasıl çözülür?

covar

Üye
arkadaşım valla bendede aynı telefon var annaya güncelledim ama bi sıkıntı hic yok eskiye göre şarzı aynı gidiyo

telefon mesajlar seçenek ayarlar diğer orada kullanılan hafıza var oradan hafızayı kullanılan hafızayı değiştir bende c7 var ama o ayar yok n8 varmı yokmu bilemem varsa ordan yap yoksa *#7370# yap ama telefon rehber yedeğini almayı unutma çünkü c sürücüsünde ki herşey silinir hafıza kartına birşey olmaz zaten uyarı verir c sürücüsü temizlenecek diye

• Öncelikle daha önceden yapıldığı gibi; adresinden Ovi Mağaza 2.12.045 versiyonlu client kurulum dosyasını indirmemiz gerkecek.
• Kurulum bilgisayar aracılığıyla cihaza yapıldıktan sonra, mağaza cihaz üzerinde hiç açılmadan; adresinden; ve adresinden indirilecek ek dosyaları sırasıyla, yine bilgisayar aracılığıyla cihaza kurmak gerekecek. Yanlız yazılımları yüklemeden önce telefonun dilini ingilizce yap sonra türkçeye çevirirsin.

oncelikle herkese merhaba bayagı bir araştırma yaptım ve sonunda konu açmadım sorunuma burada daha iyi yanıt bulacağımı düşünerek buraya yazıyorum
benim sorunum şöyle kullandığım ovi maps sürumu beta idi, sitede gezinirken beta laps i gordum ve yükledim gayet de güzel di cihazıma pc den başka bir uygulama yükleyecektim yalnışlık ile beta laps in üzerine geri betayı yükledim,Şimdi hal boyle iken beta lapsin widget leri duruyor ama ne harita nede sürüş acılıyor sadece kılavuz burada ve şimdi birde weather açılıyor bende harita ve sürüş uygulamasını ekrandan sildim, şimdi oviden betayı yüklemeye calışıyorum ovide başlat diyor ama bir şey çıkmıyor,beta lapsi yüklemeye çalışıyorum uygulamarı indiriyor ama sonunda hep şu hatayı alıyorum BİR SORUN ÇIKTI VE BAĞLANTI KESİLDİ.LÜTFEN YENİDEN DENEYİN DİYOR şimdi ben ne yi nerden kaldıracağım neyi nereye kuracağım inanın hiç bilmiyorum engin bilgileri ile bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı,umarım gayet açık anlatmışımdır
acele ile yanıt beklemekteyim malum ambulansdayız cak faydası oluyor bize....
şimdiden teşekkürler....

----------Eklendi @ 19:16:09 ---------- Yazıldı @ 18:01:07 ----------

arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu ya

veliahht

Üye

arkadaşım uygulamayı kaldırmayı dene daha sonra teli yeniden başlat sonra tekrar kur sorun kalkar sanırım...

arkadaşım uygulamayı kaldırmayı dene daha sonra teli yeniden başlat sonra tekrar kur sorun kalkar sanırım...

dostum teşekkür ederim ilgilendiğin için ama kaldırılacak bir uygulama yok ki sildim ben zaten şimdi ovi mapsin betasını veya beta laps i kuramıyorum demek istedim

kanca35

Üye
benimde N8 model telefonumda ovi mağaza telefonumdan açılmıyor ve versiyonunu 2.12.042'den 45'e çıkaramıyordum yazdıklarının hepsini uyguladım yükleme gerçekleşti fakat buna rağmen ovi mağazaya girmek istediğimde yükleniyor diyor hiçbir şekilde açılmıyor ekran öle kalıyor başka bir önerin varsa yazarsan sevinirim.

arkadaşlar yardım bekliyorum hala bölüm çoplüğe dönmesin diye konuda açmadık buraya yazdık ama halen daha bekliyorum

----------Eklendi @ 16:51:23 ---------- Yazıldı @ 16:06:19 ----------

kimse yardım etmeyecek galiba

serinaga

Üye

Kardeş bildiğim kadarı ile uygulamaları telden kaldıran bazı pro.lar var bildiğim kadarıyle, hiç denemedim ama bir araştır istersen. Anladığım kadarıyla uygulamanın tamamı kaldırılmamış senin telden, bu nedenle yeni uygulamayı yükleyemiyor. Bir üst ver. çıkarsa update ile düzeltebilir belki ama beklemen gerekecek, walla bildiklerim bu kadar şimdilik, daha bir şey öğrenirsem söylerim ... Kolay gele ...

evet arkadaşım aynen doğru söylüyorsun tam kaldıralamadığı için ne en son sürümü nede bir altını yükleyemiyorum kafayı yiyeceğim her yere baktım bir sürü alakası omayan şeyler çıkıyor bir de o dediğine bir bakayım
yardım ların için genede sağ ol
admin arkadaşlar yardım bekliyorum hala

e7'de wlandan girerken ağı buluyor sonra şifreyi grip bağlanmaya başladıktan biraz sonra wlan bulunamadı diyor ve bağlanmıyor ne olur yardım edin

----------Eklendi @ 22:25:05 ---------- Yazıldı @ 22:22:41 ----------

bir de başka yerde bağlanıyor evde bağlanmıyor