Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

yaa arkadaşlar c6-01 imi ovi suite den anna ya güncelledim şimdi pc bağlayınca ovi görmüyo cihazı yardım!!!

fat312

Üye
n8 imi akşamüstü symbian annaya güncelledim . Ama hata mı yaptım bi yerde bilmiyorum müzik çalar berbat tıkanıyor şarkıları açarken bazen hemen açıyor bazen hiç açmıyo liste kayboluyo geri geliyo falan . Ayrıca fotoğraflar kısmı da telefonu açıp kapatınca her seferinde medyanız yenileniyor diyor . Yardımcı olabilir misiniz bu sorunlar başkasında da var mı ?

avvci_81

Üye
slm usta bende de aynı sorunu yaşadım servise götürdüm onlar ne yaptıysa lar geri getirdiler fakat tamamen temizlemişler telefonu vede eskisi değil şimdi bir daha flash atmayı düşünüyorum ama korkuyorum cihazınız grey ürünmü yani yurt dışı çihazı mı benimki grey ben öyle sanıyorum ki grey olduğu için yazılım yüklenmiyor

fat312

Üye
cihazım grey değil güncellemeyi de oviden yaptım ama neden böyle oldu bilmiyorum .

Ben Nokia C6-01 kullanıcısıyım ama şu bağlantıda çiftmod,3g,gsm bunlardan hangisi daha hızlıdır ve 3g yi yanlız seçince internet gidiyor ?

c6-01e anna yükledim. Çok yavaşladı ne yapmalıyım

omer4353

Üye
Arkadaşlar merhaba C7 de mesajlardan
maç sonuçlarını nasıl getirtcez bi türlü bulmadım yardımcı olurmusunuz ?

kartal3x

Üye
bende ovi üzerinden güncelldem hiçbir problemle karşılaşmadım c6-01

fat312

Üye
bu medya yenileme ve müzik çalar sorunundan sonra ovi den dosya indirememe sorunuyla karşılaştım .s bu sorunları nasıl çözebilirim?

nickspin

Üye
n8 e symbian anna yükledim ancak pek hoşladım orjinal sürüme geri çevirsem bir sorn çıkar mı _?

merhaba nokıa n8 aldım navigasyonu çalıştırmak istiyorum ama nezaman navigasyonu açarsam internete bağlanıyor internete bağlanmadan kullanamayacakmıyız normal navigasyon cihazlarına internet gerekmiyor bildiğim kadarıyla bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar

----------Eklendi @ 14:32:30 ---------- Yazıldı @ 13:43:46 ----------

merhaba arkadaşlar nokıa n8 aldım bir sorum olacak size bilen biri yardımcı olursa sevinirim
n8 de navigasyonu her açtığımda internete bağlanıyor internete bağlanmadan navigasyonu kullanamayacakmıyız normal navigasyonlarda buna gerek olmuyor bildiğim kadarıyla yani navigasyonda internete bağlanacaksa bu işin bşir espirisi kalmıyorki bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim saygılar

----------Eklendi @ 14:49:18 ---------- Yazıldı @ 14:32:30 ----------

merhaba arkadaşlar nokıa n8 aldım bir sorum olacak size bilen biri yardımcı olursa sevinirim
n8 de navigasyonu her açtığımda internete bağlanıyor internete bağlanmadan navigasyonu kullanamayacakmıyız normal navigasyonlarda buna gerek olmuyor bildiğim kadarıyla yani navigasyonda internete bağlanacaksa bu işin bşir espirisi kalmıyorki bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim saygılar

yelerkan

Üye
mrb.lar,
arkadaşlar bende c6-01 telefonuma ovi pc suit ile anna güncellemesini yükledim. Yüklemeden sonra ovi mağaza programını açtığımda ekranda mağaza yükleniyor yazısı var ve saatlerce böyle devam ediyor. Bu sorunumu çözemedim. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla..

sosyal uygulaması hata verdi kaldırdım yüklü uygulamalardan sildim bilgisayara bağladım ovi suite güncelleme var dedi gördü yani yükledi telefon yeniden başlatılıo deyince işte mtp bulundu dio bilgisayar ama sosyal yüklemesi tamamlanıo ovi suite ekranında yükleme başarılı dio yani ancak telefonun menüsünde gözükmüo program uygulamalarda gözüküo sildiklerim tekrar yüklenmiş oluo yani. anlamadım gitti bu mtp başıma bela oldu zaten yardımcı olursanız sevinirim tek isteğim şu mtpden kurtulmak bide sosyali yeniden yüklemek ilginize şimdiden teşekkürler.. bu arada telefonum c6-01

cihan sağol sorusunu cevaplamışsın....Başka sorusu olan yok mu?

arkadaşlar ben n8 kullanıcısıyım nokialara özel ücretsiz navigasyon var ovi de ama mesela ben başka bir navigasyon programı indirsem symbian 3 için o programın navigasyonunu haritasını falan ücretsiz kullanabilirmiyim ? ve birisi zahmet olmazsa kesin çalışcak şekilde ayrıntılı ücretsiz kullanma ayarlarını yazabilirmi teşekkürler

Nashhh

Üye

Selam aşağıdaki linkte aradığını bulabilirsin. Ben hem bunu hemde ovi haritaları kullanıyorum. Ayarlarını bu linkteki gibi yaparsan sadece açılışta int. bağlanmak ister iptal dersin sonra bir daha istemez ama uyduya bağlanması 2-3 dk sürüyor. İnternet olursa uyduya hemen bağlanır.

http://www.maxicep.com/symbian-3-ha...03-25713-world-maps-turkce-signed-528738.html

ogzbs

Üye
dün akşam anna'yı yükledim c7 telefonuma, yükleme sonrası 5 adet daha güncelleme vardı. bunun içinde ovi mağaza güncellemesi de vardı. güncellemeyi yaptıktan sonra mağazaya tıkladığımda yeşil ekran geliyor yükleniyor diyor ve saatlerce durmasına rağmen açılmıyor. ne yapabilirim düzeltmek için bilen varsa yardımcı olsun...​

Nashhh

Üye
Arkadaşlar 74. sayfadaki sorunum hala güncel. Ekran hala kafasına göre kararıyor yada gösteriyor. İşin ilginç tarafı kapalı alanlarda görüntü var açık alanlarda ekran kapkara. Bugün karşıyakadaki servise gittim durumu anlattım. ANNA öncesindede sonrasındada aynı sorun devam ediyor dedim elimizde yeni yazılım olmadığı için yükleyip deneyemiyoruz dediler daha sonra tekrar gideceğim ama bir bilen varsa konu hala açık.