Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Utku

Üye
    Konu Sahibi
bende c6-01 var ve video cekerken arada donuyo. Snra ızledgm de donan yerler aynı sesler kayıt edilmis. Hafıza da bş nedn yapıyor bunu?
hafıza kartının 6 class tan küçükse böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor 6 class ve üstü hafıza kartı alırsanız sorun ortadan kalkar

2 saate kadar wlan a baglanan telefon simdi baglanmıyor, sinirlerimide bozdu haliyle.Baglantı bulundu, baglan diyorum." baglanılamadı" hatası veriyor.
bunun sebebi ne olabilir?

---

tamam sorunu buldum..

kaspersky diye pislik virüs programını kaldırdım sorun halledildi.

Utku

Üye
    Konu Sahibi
ben kendi programını bile sildim

nokıa c6-01
arkadaşlar telefonum bir başkasında hediye için alınmıştı sonradan yaşanan bir tatsızlık sonucu telefon tarafıma geri gönderildi ve telefona kilit kodu konulmuş ve bunu çözmem gerekiyo lütfen bana yardım edebilirmisiniz ne yapmam gerekli ?

beyler n97 mini telım var yurtdısından geldıdede sım lock var avea hat calıstrmıo pasoportla actrdım ama sadece turkcel calısıo nasıl yapabılrım bı yardım edermisizniz ?

rivotril

Üye
merhaba benim tel nokia c6-01 benim telefondaki sorunum kameranın tam zoom yapmama sı ama video da böyle bir sorun yok sadece kamerada var belirli bir zoom mesafesi var sonuna kadar yapmıyor video ise sonuna kadar zoom yapıyor mesala cam pro programı nı kurdum sorun yok sonuna kadar zoom yapıyor ama ben kendi kamerası nin böyle çalışmasını istiyorum yardımcı olütfenız çok sevinirim acil yardım lütfen

Nokia c7-00 telefonda flash player'in gerekli olduğu facebook üzerinden oynanan oyunları (millionaire city, army attack, okey, batak gibi ) oynayabilmemiz mümkün mü ? Teşekkürler..

flyx

Üye
Mrb arkadaşlar bi kaç günlük c6-01 sahibiyim. bi kaç sorum olucak. aramalrım sonucunda derdime derman bulamadım

1. "1 Yeni Mesaj" alında uyarı ile birlikte mesajın kimden geldiğini ana ekranda görebilmek mümkünmüdür? Aynı şekilde "1 Cevapsız Arama" uyarısındada aynı özelliği ayarlama gibi bi durum varmıdır?

2. Telefon güncelleştirmeleri seçeneği altında çıkan "xxx güncellemesi (1423) Kb" şeklinde olan güncelleştirmeleri Wi-fi kullanarak güncelleme yapamıyomuyuz? Hattım faturalı olduğundan ücret gidip gitmediği konusunda bi fikrim yok. telefonu hatsız seçeneğine aldım güncelleştirme gerçekleşmedi?

ben yeni N8 aldım symbian nedir bu telefonun versiyon 3 mu s 60 mi nedir yardım teşekkürler

arkdslar ufak bi sorum olucaktı

anna geldiğinde oviden yüklerken telefona soradan yüklenen herşey siliniyo mu müzikler programlar vs..
ya da herşeyin temizlenmesi için ne yapmam lazm hafıza kartı C: E: sürücülerinn

n8 de youtubeden veya başka bi yerden video izlerken internet kapanıyor ve ana ekrana dönüyor,daha önceleri izlerdim şimdi izleyemiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

arkadaşlar ben bugn navifirm den alman annasını kurdum.pr 1.2 de iken turkcell in İBB TRAFİK uygulamasını kullanıyodum ama anna ya geçince hata veriyo kurulmuyo program. nası yükleyebilirim acaba tekrarr kullanan yada bilen varmı

kral231

Üye
c6-01 ile güncelleştirme yaparken bir hata oluştu. ve şimdi telefon hiç açılmıyor. bu sorunu nasıl düzeltebilirim.

mat9934

Üye
Üstad koly gelsin ve paylaşımın için teşekkürler.Hackli Anna güncellemesinden sonra telefonumu bilgisayara modunda bağladığımda aygıt sürücüsü yazılımı yüklenmesi başarılı olamadı diyo.Bu çıkan uyarı kutucuğuna tıkladığımda MTP DEVİCE Aygıt çıkartılmış uyarısı alıyorum.En az 5 farklı bilgisayarda ve farklı USB kabloları(orjinal) kullanarak denedim ovi suite' i kurarakta denedim ama nafile.Peki orjinal anna güncellemesini depolama modunda phoenix programı ile atabilir miyiz?Bu telefondaki bazı sürücülerin silinmesinden kaynaklanıyor muhtemelen.Sürücüler tekrar yüklenir mi yazılım güncellemesiyle?Lütfen Yardımlarınızı rica ediyorum.Ayrıca telefonun kendi hafızasını da göremiyorum artık.

jeki01

Üye
N8 in Anna olup olmadığını nasıl anlaşılıyor peki?

flyx

Üye

neden kimse cevap vermiyor yaw?

memo326

Üye
c6-01e symbian belle yükleyeceğim. ama benim rm-718. indirdiğim belle dosyası rm-596 yüklesem bi sorun olur mu?

----------Eklendi @ 21:10:42 ---------- Yazıldı @ 21:09:22 ----------

widgetlerde bildirimler diye bişey var orda gösteriyor

Reşwan

Emekli Yönetici
İsteyen arkadaşlar banada sorabilir, konu güzel olmuş utku teşekkürler

----------Eklendi @ 02:30:38 ---------- Yazıldı @ 02:26:00 ----------

neden kimse cevap vermiyor yaw?
evet wi-fi kullanarak yapabilirsin güncellemelerini.
ayrıca o dediğin bildirim özelliği için her hangi bir ayar mevcut değil. ancak bu özellikleri barındıran bir uygulama var ama oda henüz s^3 için uyarlanmamış düzenlenirse çıkınca yollarım şimdiden bakayım proğrama.
evet sorun olur açılmayabilir yada açılsa bile stabil çalışmaz.

----------Eklendi @ 02:35:10 ---------- Yazıldı @ 02:30:38 ----------

nokia connectivity cable driver tekrar indirip kur. telefon pc ye bağlı iken depolama moduna geç tekrar tanıyacaktır daha sonra tekrar ovi suite moduna geçip bekle yükleme yapacaktır bir kaç deneme sonrası pc yi tekrar başlatmanı isteyecek. tanıyacağını umuyorum.

N8 in Anna olup olmadığını nasıl anlaşılıyor peki?
navifirimde ki son güncelleme hangisi ise odur yada ovi suite yi pc ye kur ve telefonunu takıp yazılım güncellemeyi tıkla yeni güncelleme geldiği zaman sana yeni yazılım güncellemesi olduğunu belritir.

flyx

Üye

wi-fi olarak sadece ovi suiteden güncelleme yapabiliyorum. çözüldü...

repredon

Üye
herkese selamlar ben n8 icin bedava goruntulu gorusme veya konusma pro. ariyorum