Utku
Üye
-
Konu Sahibi
-
hayır kurmadım gerek yok orjinali bekleyeceğimhe bende ayrı bi iletişim sistemi gibi bişe algılamıstım. sen kurdunmu cin annasını?
hatayı tam yazarmısınarkadaşlar ii geceler nokia c6-01 telefon aldım ve telefondan evdeki wireless e bağlanamıyorum ne kadar denesem hep bağlanamadı uyarısı veriyor nedeni nedir acaba
Rom: Okunabilir bellek içine bilgi yazılamaz sadece üretilği anda içine yazılım yüklenir(bios)utku rom ne kardesım? bırısı yamısta flash at sonrada rom at dıye ? ne ıse yarıyor bu ıcat?
malesef ben böyle birşey hiç duymadımbir soru.. n8'im tüm diğerleri gibi bilgisayardan ya da doğrudan internetten yüklediğim tüm programları oyunları vs. ön tanımlı olarak uygulamalara atıyor. ama ben kök klasörde tutmayı seviyorum herşeyi. böyle iki işleme gerek kalmadan nereye yükleneceğini ben belirleyemez miyim?
yüklediğiniz qt nin sürümü nedir?Arkadaşlar telefonumda ovi mağazasına giremiyorum. Ovi mağazasına tıklıyorum Mağaza'ya Hoşgeldiniz yazıyor ve yükleniyo gözüküyo fakat orada kalıyo mağaza açılmıyor.
QT ve Ovinin son sürümünü yüklememi önerdiler sorunun giderilmesi için.
QT'yi indirdim ve telefonuma kurdum fakat Ovinin indirdiğim setupı sona yaklaştığında yüklenemiyor diye hata veriyor.
Telefon modelim C7
Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Aldığınız Pembe N8 de geldiğinde anna yüklü olarak gelecek bu güncelleme türkiyede daha çıkmadı anna(güncelleme) Türkiye'ye geldiğinde yeniden flash atarak yapabilirsiniz yada Nokia Cluba götürün onlar hallederarkadaslar amerikadan nokia n8 pembe versiyonunu aldim hediye olarak.karsidaki kisi turkce versiyonu da rica etti benden.n8 pembe versiyonu icin turkce dil paketini nasil yukleyebilirim.?bu arada n8 pembe turkiyeye daha gelmedi bu bir sorun olusturur mu dil paketi yukleme acisindan???
simdiden tesekkurler...
Qt 4.07(3)+Oviyi silip yüklersen sorun çözülürc7'de ovi sorunu bendede var qt 4.07(1) sürümü olması lazım onu yükledim bende ovinin ekranı geliyo ama sonra atıyo programdan
Qt 4.07(3)+Oviyi silip yüklersen sorun çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?