nonamex
Üye
yaklaşık 3 aydır kullandığım n8 ime menü içinde dosyalar oluşturdum. ama bir süre sonra takılmalar başladı.misal oyun ve program klasörüne girerken yaklaşık 20 saniye telefon kitleniyor.Utku bey yardımcı olabilirse sevinirim
soru biraz garip gelecek ama opda sitesine imei numaramı versem mi acaba, sertifika şart oldu n95 zamanında kayıt olmuştum onun için sertifika almıştım ama n8 için tereddütteyim, öyle pek unsigned oyunda kalmadı nerdeyse hepsinin signed olanları çıktı birkaç uygulama var unsigned onlarında signed olanlarının çıkacağını sanmıyorum.
flash içinde yine opda'den sertifika almak gerekmiyor mu benim çekincem zaten opda, tek tek uygulama sertifikalamak çok problem değil pc olması da şart değil ama imei numarası vermek problem, gerçi elimde faturası var herhangi bir sorunda halledebilirim ama yinede hiç sorun çıkmamasını tercih ederim.
n8 ile hack vb şeyler yapmayı düşünmediğim için hiç ilgilenmedim o konularla bir bakayım uyarsa flashlarız artık teşekkürler
Tam bir çözüm yok bütün oyunlar programlar için ayrı klasör aç(örn:Uygulamalar-oyunlar-aksiyon,yarış......) yada grıd ,spb shell yada n-desk uygulamasını yükle.yaklaşık 3 aydır kullandığım n8 ime menü içinde dosyalar oluşturdum. ama bir süre sonra takılmalar başladı.misal oyun ve program klasörüne girerken yaklaşık 20 saniye telefon kitleniyor.Utku bey yardımcı olabilirse sevinirim
Paylaşsan birçok kişinin işine yararHackli Uda dosyasını upload edebilirim istiyorsanız, işinizi bayağı kolaylaştırır internette bulamamıştım kendim yaptım.
Utku™;3539521' Alıntı:Tam bir çözüm yok bütün oyunlar programlar için ayrı klasör aç(örn:Uygulamalar-oyunlar-aksiyon,yarış......) yada grıd ,spb shell yada n-desk uygulamasını yükle.
----------Eklendi @ 20:22:21 ---------- Yazıldı @ 20:19:38 ----------
Paylaşsan birçok kişinin işine yarar
<br />Upload ediyorum.<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 20:57:11 ---------- Yazıldı @ 20:43:01 ----------</font><br />
<br />
</font><a href="http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/n8-pr1-2-icin-sadece-hackli-uda-dosyasi-510112.html#post3539660" target="_blank">http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/n8-pr1-2-icin-sadece-hackli-uda-dosyasi-510112.html#post3539660</a>
Belli değil...Anna Nezaman Gelicek bilgisi olan varmıı ??
Anna Nezaman Gelicek bilgisi olan varmıı ??
temmuzda olabilirAğustos sonunda güncelleme olarak yayınlanacakmış.
Utku™;3542164' Alıntı:temmuzda olabilir
kendi tarayıcısı ile denemerhaba arkadaşlar ben az önce konu açtım burayı görmemişim ksra bakmayın youtube den videolar izleyebiliyoken faceden izleyemiyorum flash player mi atmam lazım telfonuma yoksa başka bi nedeni mi var yada bi tek ben mi izleyemiyorum herkes için mi aynı durum söz konusu cevap için şimdiden teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?