J_JoKeR_R
Üye
Evet var. Üstüne basılı tut. 'Düzenle' moduna gelecek. Sonra bir kez daha sadece üstüne tıkla. Seçenek gelecek, 2 tane 'Kaldır' ve 'ayarlar.' Ayarlar'ı seç istediğin gibi düzenle
Dostum cevabın için teşekkür ederim ama halledemedimEkrana basılı tuttum alt alta + lar varya onlardan bitanesine basıyorum " Mini uyg. kataloğu " başlığı altında mağaza ajanda arama gereci bbc bildirimler falan var , baskada bişe bulamadım ne yaptıysam .. Zahmet verıyorum kusura bakmayasın ama hatayı nerde yapıyorum anlatırmısın tekrar
Seçeneklere Tıkla/Giriş Ekranını Düzenleyi Seç/+ olan yere tıkla/Kısayolları Seç/Gelen Resimde işaretlediğin gibi yere gel ayarlara tıkla / 1.Kısayol 2. 3. 4. istediğini ayarlar
hocam bende ve bir arkadaşımda c7 var.resmi güncelleştirmeleri yaptıktan sonra şarjı hissedilir şekilde azaldı. ikimizde de aynı sorun var. bu güncelleştirmeleri silebilir miyiz? yada komple formatlasak gider mi bu güncelleştirmeler? yada ilk fw i bulabileceğimiz bir yer var mı? bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim
Bilmiyorum bakmadım. Ama şu an PR 1.2, bir de şunu belirteyim. Navigasyon ayarlarında şebeke tabanlıyı kaldırdığımda hiç ama hiç çalışmıyor. Donuyor ve yeniden başlıyor. Öncelikle şu sorunu cevaplar mısınız sgic i yüklemem garanti sorunu yaşatırmı Şimdiden ilgilinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?