OHEN
Üye
Hocam senden yada bu yazıyı okuyan birinden rica etsem. Bana sadece el feneri widgetini imzalayıp gönderebilirmi. basit birşey için hack ile uğraşmak istemiyorum.Güç tasarrufundada çalışır ama süre hakkında denemeniz gerek...
Ayna, El feneri, Kronometre ve Diğer widgetler Yeni Nokia widgetleri
Sertifika hatası alırsanız SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım]
Daha önce hiç uğraşmadığımdan yardım edemeyeceğim ama forumda anlayan arkadaşlar illakin çıkar...Hocam senden yada bu yazıyı okuyan birinden rica etsem. Bana sadece el feneri widgetini imzalayıp gönderebilirmi. basit birşey için hack ile uğraşmak istemiyorum.
Benim Dediğim Su Ki Ben Fw atsam Olur muc6-01 fp2 desteklemiyor ki
başka modelin yazılımı uymaz.Benim Dediğim Su Ki Ben Fw atsam Olur mu
Peki Tesekkurlerbaşka modelin yazılımı uymaz.
Selamunaleyküm,
Evols kullananlar bilirler orjinal belle ekran koruyucu dijital saat, evols da yoktur. Nedense Hakan hoca silmiş .
Hocam aynen katılıyorum...En güzel özelliklerden birini silmiş.
Bugünün büyük markaları, amiral gemisi diye sattıkları modellere ''Always On Display'' adı altında koyuyorlar.
Hocam o diğer ekran koruyuculardan biraz farklı, forumdaki tüm ekran koruyucuları denedim onlar genelde sis halinde bundaki durum farklı, sıfırdan cfw nin içine gömüp flashlamak gerekiyor. Ne yaptım ne ettimse olduramadım YarabbimDediğin o ekran koruyucu saat ise bende Büyük saat diye geçiyor. Yani telefonda var ama .sis halinde yok. Klasör yolu hangi sürücünün içinde onu da bilmiyorum.
Ne diyeyim hocam telefona flash atması birşey değil, yeniden mesajları yedeklemek sıkıntı uzun iş.O zaman belco2'nin sürümündan kullan.
Belco2 linkleride sizlere ömür kırılmış... Zaten bende ofw var ama doğru dosyayı bulamadım ki.O zaman belco2'nin sürümündan kullan.
Pek fark etmiyor. Evolsta Anna 1.2 ekran koruyucuyu kullanıyorum cebine koyunca veya telefonu ters çevirince felan yakınlık sensöründen ekran koruyucuyu düşük tasarruf moduna alıp en düşük parlaklığa alıyor. Tabi bir miktar güç tüketiyor.Ben ekran koruyucu hiç kullanmam. Şarjı çok yiyor. Klasör yolunu bilsem atardım ama bilmiyorum.
always on display için nokiaya para veriyorlar dert etmeyinEn güzel özelliklerden birini silmiş.
Bugünün büyük markaları, amiral gemisi diye sattıkları modellere ''Always On Display'' adı altında koyuyorlar.
Dert değilde sis olarak paylaşılsaydı forumda iyiydi aramaktan bıktım seviyordumalways on display için nokiaya para veriyorlar dert etmeyin
Gönül isterdi ki destek devam etsin ama işte planlar bizim istediğimiz gibi işlemiyor...Nokia ne büyük markaymışın ne hallere düstün reis keşke Symbian geliştirseydi
Android olması gerektiği için oldubelki de android diye bir platform olmayacaktı
Aynen öyle hocam yanlış anlaşılma olmasın ben zaten android kullanıyorum ve kendilerini sevmekteyimGönül isterdi ki destek devam etsin ama işte planlar bizim istediğimiz gibi işlemiyor...
Android olması gerektiği için olduBunu izaha gerek yoktur
Lütfen android savunucuları araya girmesin espiri yapıyoruz
Not: halen arıyorum sis halinde Rus sitesinden tutun Çin sitesine varana kadar baktım.
Yok mu şunun bir anlayanı forumda 14 lü paketler halinde ekran koruyucu dağıtılır ama bir kişide o zamandan bu zamana bellenin ekran koruyucuyu sis haline getirmez mi Hakan hoca ne vardı da kaldırdın güzelim ekran koruyucuyu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?