C7 Anna ''Bağlanılamadı.Erişime izin verilmiyor.'' Hatası
Evet yeni sorunumla karşınızdayım.Tüm medya aktarımı gerektiren uygulamalarım artık çalışmıyor.Mesela CuteRadio programında kanal listesine kadar her şey normal çalışıyor ama dinlemeye gelince bu hatayla karşılaşıyorum.Aynı şekilde video programlarında da aynısı geçerli.Tüm bağlantı ayarlarımı kontrol ettim.Bu sorunu yaşamış ve çözüm bulabilmiş olan varsa lütfen benimle de paylaşabilir mi.
C7 Anna ''Bağlanılamadı.Erişime izin verilmiyor.'' Hatası
Evet yeni sorunumla karşınızdayım.Tüm medya aktarımı gerektiren uygulamalarım artık çalışmıyor.Mesela CuteRadio programında kanal listesine kadar her şey normal çalışıyor ama dinlemeye gelince bu hatayla karşılaşıyorum.Aynı şekilde video programlarında da aynısı geçerli.Tüm bağlantı ayarlarımı kontrol ettim.Bu sorunu yaşamış ve çözüm bulabilmiş olan varsa lütfen benimle de paylaşabilir mi.
Laz oğli tam olarak anlayamadum oni
Yani bi tür cwf mi yapmamız gerek aslında bana sorarsan artık symbian öldü dimi bu kullanılmayan uygulamaları kaldırmak en iyisi bence hem ram ide rahatlatmış olur yanlış mıyım :/
dediğim oydu işte yeni bir cfw yapmak gerekir.
Ama evols var şuan bende yeterli bence o kadar uğraşmaya değmez her uygulamanın dosyasını çıkarcan 15-20 mb fark eder evolsa göre.
1,5 haftaya da general mobile 4g alcam ayrılıyorum ben de
s.a arkadaslar c7 telefonun acma/kapama tusu arızalandı ve yapılmıyor. telefon acma/kapama tusunu baska tusa mısal kırmızı cagrı kapama tusuna entegre edebılırmıyız bunun programı varmı yada yardım edebılecek cok tsk ederım sımdıden
Anakart tusa giden yollarda kopmalar olmus ondan dolayi yapilamiyor bende 5800 vardi tus takimi acma tusunu orta tusa entegre edilen bi cfw vardi yapilabiliyor diye biliyorum ama zor mu bilmiyorum
Merhaba Arkadaşlar Nokia c7 1 ay öncesine kadr fast tube youtube Downloader gibi programlar sorunsuz şekilde indirme yapıyordu Fakat Nokia mağazasından İndirmeme rağmen Ne video izleyebiliyorum Ne video indirme programları videoları gösteriyor Network connect gibi hata veriyorlar ama internet olmasına rağman nasıl İnterneti görmüyor Bi yardım edebilrmisiniz lütfen.