Emrgncy
Üye
orjinal yazılım mı kullanıyorsun yoksa cfw mi?konu açtım ama cevap veren olmadı benim c6-01 telefonumun ekranındaki bazı simgeler ne açarsam açayım açık mavi şekilde ekranda görünüyo alt ve üst barlarda hafif koyu şekide görünüyo (görünen simgeler; geri tuşu menü tuşu batarya simgesi alt ve üst bar) ne yapmam gerekiyo biri yardımcı olsa? :/ bide cihazı yaklaşık 2senedir kullanıyırum cihaz muhtemelen 3 senelik şuan
orjinal yazılım mı kullanıyorsun yoksa cfw mi?konu açtım ama cevap veren olmadı benim c6-01 telefonumun ekranındaki bazı simgeler ne açarsam açayım açık mavi şekilde ekranda görünüyo alt ve üst barlarda hafif koyu şekide görünüyo (görünen simgeler; geri tuşu menü tuşu batarya simgesi alt ve üst bar) ne yapmam gerekiyo biri yardımcı olsa? :/ bide cihazı yaklaşık 2senedir kullanıyırum cihaz muhtemelen 3 senelik şuan
orjinal yazılım herhangi bi oynama yok zaten ekranla ilgili sanırım ekran görüntüsü aldığımda görüntüde görünmüyororjinal yazılım mı kullanıyorsun yoksa cfw mi?
orjinal yazılım mı kullanıyorsun yoksa cfw mi?
bilgilerini yedekleyip soft format at, büyük ihtimalle düzelir..orjinal yazılım herhangi bi oynama yok zaten ekranla ilgili sanırım ekran görüntüsü aldığımda görüntüde görünmüyor
deneyecem inşallah olur teşekkürlerbilgilerini yedekleyip soft format at, büyük ihtimalle düzelir..
deneyecem inşallah olur teşekkürler
edit: ne yazıkki işe yaramadı hem soft hem hard denedim arkadaşım ekranı şoklatmak ile ilgili birşey söylemişti işe yararmı ayrıca maliyeti çok tutarmı?
n8 için en güzel uygulamarın bulunduğu bir paket paylaşirmısınız ?
Hocam nasıl olduğunu tam anlamadım sen o halinin bi resmini atabilirsen belki saha çok yardımcı olma şansımız olur
Symbian 3 genel bölümünde hızlı sistem tavsiyeleri ve güncellemeler gibi bi üst başlık var oradan bakabilirsin gerekli tüm uygulamalar orada mevcut.
formatla düzelmediyse donanımsal bir sorun var demekltir, ekran şoklatma konusunda bilgim yok ama sana uyarım bilmediğin yerlere telefon teslim etme, sonra Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olursun...deneyecem inşallah olur teşekkürler
edit: ne yazıkki işe yaramadı hem soft hem hard denedim arkadaşım ekranı şoklatmak ile ilgili birşey söylemişti işe yararmı ayrıca maliyeti çok tutarmı?
tavsiyen için saol baya bi araştırıp öyle veririm zaten yardım için teşekkürlerformatla düzelmediyse donanımsal bir sorun var demekltir, ekran şoklatma konusunda bilgim yok ama sana uyarım bilmediğin yerlere telefon teslim etme, sonra Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olursun...
Merhaba
Ben C6-01 kullanıyorum ve telefon kafayı yedi artık saglan bi rom bilen varsa link atabilir mi telefon ile çektigim fotolar bile bir süre sonra bozuluyor oyun yüklenmiyor.
arkadaşlar telefonum.c7 01 internetten yabancı dizi izlemek istiyorum fakat hiç bi sitede videolar açılmıyor bildiginiz yabancı dizi izlenen site var mı
GÜZEL BİR TV PROGRAMI VARMI GÜNCEL ?
nokia n 8 de çalışır mı acaba )?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?