Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

ytghan21

Üye
Onubdenedm ama olmadi malesef

format at istersen çok önemli birşey yoksa.

salam qardaslar mende n8 var Symbian anna operativni sistemdi onu konpüter olmadan symbian bella yüklüye bilerem xais edirem kömey ederdiz mene hemde ki bütün dilleri xarici dillerdi men rusca ve türkce olsu istiyirem evvelceden TESEKÜR

ab-24

Üye
arkadaşlar benim n8-00 var sorunsuzda calışıyor 3gli görüşmelerimi telefona video olarak kaydetmet istiyorum nasıl yapabilirim...
birde n8 in blututu ben kapatıyom okendilinden acılıyor ayarlardan kapatıyom gene acılıyor yardım edebilecek arkadaşlar lütfen cevap yazın

bagerhk

Üye
nokia c6-01 belle telefonumda 2-3 gündür konuşma yaparken, sesim karşı tarafa çok çok az gidiyor. telefonculara gösterdim, mikrofonunda sorun var ama açarsak garanti dışı kalır dediler, bazı arkadaşlar da ses ile ilgili bazı programlar yüklenirse sorun düzelebilir dediler, bu konuda fikri olan varmı? yardımlarınız bekliyorum acilen..

pff arkadashlar benim soruma bir cevapi yokmu?

esatceza

Üye
Usb den baglanmiyor ovi suite e silip yükledim hard format attim nedir bunu çözümü??

c7000

Üye
! arkadaşlar bi zahmet bigöz atarmısınız bir kaç gün önce C7 00 a hart format attım wifi de sorun var wifi ye bağlandığımda bir kaç dakika sonra kendiliginde baglatı kesiliyor owi magaza ya girişimde, baglantıyı wifi olarak görmüyor bi yardımcı olurmusunz ne yapmalıyım ??

yardım edermisiniz.. Ben şuan anna kullanıcısıym belleye yükseltemiyorum bilgisayar telefonu görmüyor.. Ve belle yükseltemediğimden bazı uygulamaları yükleyemiyorum yüklemeye çalıltığım sırada qt mobility güncelleme hatası veriyor... Bu hatayı bilgisayar kullanmadan çözebilirmiyim? Telefonum n8 yardım lütfen.

ANIL

Admin

Nokia suite ile yapamıyorsan flash atarak yükleyebilirsin.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-703180.html

fLe7cH

Üye
arkadaşlar gönderdiğim mesajların çoğu erteleniyor, giden kutusuna düşüyor. sinir olmaya başladım bu durumun bi çaresi var mı ?
ilginiz için teşekkür ederim

cates94

Üye
hocam selamlar.. Ben c6-01 belle refresh kullanıyorum.Şöyle bir durum var ki .sis uzantılı widgetları veya tema efektlerini yüklerken yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen hatası alıyorum buna bir çözüm varsa zahmet olmazsa yardım eder misin??

agoin

Üye
nokia n8 kullanıyorum kamerasında flaş sorunu var sadece kırmızı yanıyor çekerken akşamları foto çekemiyorum lütfen yardım veya bilgi yazarsanız :-)

nokia n8 kullanıyorum kamerasında flaş sorunu var sadece kırmızı yanıyor çekerken akşamları foto çekemiyorum lütfen yardım veya bilgi yazarsanız :-)

kamera ayarlarına gir kamera ayarlarını geri yükle var onu yap

metboy38

Üye
n8güncellememi geldi arkadaslar 111.050.0003benmi yanlıs okuyorum yabancı sitelerde yazıyo

- - - Eklendi - - -

Merhaba!
Öncelikle Yeni Yılınız Kutlu Olsun herkes! Başarıyla geçen yıl hayatta.Yılın ilk gününde iyi haber! N8 için yeni bir SW olacak! RM 596_111.050.0003

sanslcy1

Üye
c6 kullannıyorum benm dokunmatikle ilgili bir sorunum var ekranın ust kısmnda yaklasık 2 cm'lik bolgesinde dokunmatk ekran calışmyor ekranın genelnde bi problem yok sadece o bölmede calışmıyor ornegin yukardaki maxicep logosuna tıklayamyorum ve bu sorn telefunun ana menusunde de var yukarda kalan hic bir şeye tıklaymıyorm sadece ana ekranda calışyor diger hic bir yerde calışmyor 2 gundur boyle en son telefna 3 tane oyun yukledm onlardan olablr diye duşundm lakin uygulama kaldr secenegde yukarda kaldigı icn kaldramyordum da yardmcı olursanz cok iyi olacak.

metboy38

Üye
format at arkadaş *#7370#