Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

çok yararlı bilgiler teşekkür ederim arkadaşlara

ya benim c601 var güvenlik kodunu nasıl kırabilirim yardımcı olurmusunuz

s.a. üstadar,
yazılım işinden çok anlamıyorum. Dün N-8 telefonuma Gelişmiş yazılım adında bir güncelleme geldi. telde belle refresh yüklü değil.güncelleme 13 mb boyutunda..bu güncellemenin içeriği nedir bilginiz var mı acaba? bide tel hafızasında sadece 15 mb boş yer var. bu şekilde bu güncellemeyi yapabilir miyim?

- - - Eklendi - - -

Bir sorum daha olacak bu da donanımsal bir sorun sanırım. konuşma yaparken çoğu zaman karşıdaki görüştüğüm kişiye kendi sesi yankı yapıyor bu genel bir sorunmu? çözümü var mı?

ANIL

Admin

13 mb olan belle refresh güncellemesi oluyor. İçeriğine bu konu üzerinden bakabilirsiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-guncelleme-cikti-bilgiler-burada-685688.html

ya ben telefna format attm hani 4 tuşa birdn basılarak atılıyo öyle yaptım. Ne ovi mağza haritalar falan tlfnda hç bişey kalmadı hepsi silindi ben bunları tekrar nasıl yükleyebilrm?

AHMED...

Üye
bilgisayarın daki nokia mağaza programında yazılımı tekrar yükleyerek temiz bir çözüme ulaşırsın dostum tabi bunun dışında bir kaç yöntem de var ama kolay olanı bu

rewa

Üye
Selamlar.. C6-01 telefonumda 111.040.1511 belle refresh yüklü ürün kodu 059C383 telefona arama geldiginde ekrana çıkmıyor siyah ekran oluyor problem nedir bir fikri olan varmı? sensörleri açıp denedım , kapadım denedım yine aynı? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

fat312

Üye
herkese iyi akşamlar . n8 im 2 haftadır wlanda sorun çıkartıyor. video izlerken dosya indirirken falan bir anda kopuyor . ne wifiye otomatik bağlanıyor ne de bağlayınca bağlı kalıyor . ayarlardan 2 defa fabrika ayarlarına faln döndürdüm oviden yazılımı tekrar yükledim nafile .ayrıca ilk döndürmemde yüklemek için internet gereken uygulamalarda yükleme hazırlanıyor deyip sonra yükleme iptal edildi dedi . ovideki bu tür uygulamalarında hiçbirini indirmiyordu . ayrıca evdeki üç pc ve 5800 falan sorun çıkarmıyor kopma falan yok. hard atmayı düşünüyorum bu sefer ama ovi yine kafayı yerse bi daha bu yetmiyo gibi .yardımcı olur musunuz
edit :dün gece cfw attım hala aynı sorun

lütfen biri yardım etsin deli etti tel beni hiçbir fikri olan yok mu

telefonum c6_01 hack yaptim ama tam hack li oldunu nasil anlarim

Merhaba arkadaşlar ben nokia c601 telefonumu
1 yıl önce hepsiburadadan aldım bi kaç aydır
ekranın yukarıdaki mobil veri wifi sessiz
fonksiyonları olan aşağı doğru kayan şey var ya
o taraf dokunmatiği basmıyor algılamıyor ama
menü tuşuna basınca o şey aşağı yukarı doğru çılgınca oynuyor yani üst taraf saat şebeke yeri
basmıyor ama menü tuşuna basınca aşağı
doğru oynuyor neyse bu durum vardı aldırış
etmedim geçen günde menü tuşu beyaz olan
yerinden çıktı şimdi ben bu telefonu ne
yapmalıyım garanti belgesi fatura var ne yapmalıyım servise ne demeliyim yardım nolur

Yardım edin.nokia c7-00 telefonuma nokia belle güncellemesini yaptım ama dili ingilizce nasıl türkçe yapabilirim ?

Yardım edin.nokia c7-00 telefonuma nokia belle güncellemesini yaptım ama dili ingilizce nasıl türkçe yapabilirim ?

Navifirmden modeline ve ürün koduna uygun belle versiyonun türkçe halini indirip flashlarsan türkçe olur.

ytghan21

Üye
Meraba c6 01 de hafiza kartini cikartinca fotograf cekmiyor ayaarlarnda. Bulamadm nrteye kayt edecegini yardm edermisinz

ytghan21

Üye
Yok karfesim sen yanls anladn bn hafiza kartini cikarnca fotograf cekmiyor cihaz yani telefon hafizasina kaydetmesi lazm cekip ama onun ayarini bulaamadm

yeterli hafıza yokmu diyor kamerayamı girmiyor çekmiyorda nasıl çekmiyor ?

ytghan21

Üye
Kamrraa aciliyor sonra karariyor ekran hafiza kartini takin diyo zatebn telefon hafzasi bos