Nokia N8 Bozmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bilimsel bir deney galibahayırdır tez mi hazırlıyorsun

MtaX

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya inat uğruna diyebilirsiniz Ama hala sonuca kavuşamadım. Adamları tebrik edeceğim valla

İnan başka marka ve işletim sistemi olsaydı çoktan hallederdin de,maalesef(!)nokia böyle işte

MtaX

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ya samsung felan olsa çoktan 2 dk işi var. Adamlar o core dosyasına ne yaptıysalar boot kısmını değiştiremiyorsun. Oraya bişey olmadıkçada ne istersen yap bişey olmuyor. O değilde iddiayı kaybedeceğim

jdmsaint

Üye
braz tehlıkelı ama soyle bıse var yabancı sıte gormustum ıslemcı hızını 2.0 ghz yapıon 5 dk kullandktan sonra tel. Elnde patlıyo nasıl ama

MtaX

Üye
    Konu Sahibi
braz tehlıkelı ama soyle bıse var yabancı sıte gormustum ıslemcı hızını 2.0 ghz yapıon 5 dk kullandktan sonra tel. Elnde patlıyo nasıl ama
Bişey olmuyor 2ghze çıkacak bir işlemci yok. En üst seviyeye aldım sadece şarj süresi 5-6 saatte düşüyor.

boş boot.img vereyim onu dene

- - - Eklendi - - -

boş bootloader

aQuaLand

Üye
Benim güncelleminin ortasında USB kablosu cıkdı telefonun yenısını verdiler

hizan

Üye
yazılım olarak hangi versiyonu atarsanız atın telefon tekrar düzelir. sadece yazılımsal olarak ölen telefonlar geri gelebilir.

isterseniz andraid, isterseniz i phone yazılımı olsun fark etniyor n8 ler düzeliyor.

MücahitTokgöz

peki kardeşim sen bu telefonu hiç çalışmayacak şekilde bozduktan sonra nasıl geri düzeltmeyi düşünüyorsun ?

turker10

Üye
bişey yüklerken inşallah sorun olmaz diye dua et o zaman kesin çöker hatta ne yapsan bi daha açılmaz....

içini aç sonra parçaları karışık tak ....

- - - Eklendi - - -

içini aç sonra parçaları karışık tak ....

Bana kargoyla yolla geri yollayayim bozup

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...