Nokia N8 Boya Kakması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaGa21sk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Boya Kakması
Merhaba değerli arkadaşlar bir arkadaşım kendisine bir Nokia N8 almamı istedi ben de tamam dedim ve cep telefonu satıcılarını gezmeye başladım epey dolaştım hangi birine gittiysem cihazların ön ve arka kapaklarında yer yer boya kakmıştı sormak istediğim şey Nokia N8'de boya kakması bu kadar erken mi oluyor bendeki cihaz 1 haftalık ve sıfır aldığım için bir şey diyemiyorum sizlerde durum nedir yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkülerimi sunarım.

distakjo

distakjo

Üye
Kılıfsız kullanınca biraz erken kavlıyor boyalar. Özellikle kamera çıkık olduğu için, kenarları hemen gidiyor masanın üzerine felan koyunca. Kılıfsız kullanmayın

SaGa21sk

Üye
    Konu Sahibi
distakjo, arkadaşım ne tür kılıflar tavsiye edersiniz ?

pRime.

pRime.

Üye
ben gri rengini almanızı öneririm boya kalkması durumu olursa fazla belli olmaz ki ilk kez duydum boya kalkmasını. bende böyle bir sorun yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadasım bir yılfan fazla oldu n8 alalı hicbiryerinde boya kalkması olmadı hemde hiç kılıf kullannadım tornacı oldugum için genelde ellerde yaglı oluyo ona ragmen öyle bir sorun yasamadım buatada biyerlerde okumustum n8lerde boya yok teflon kaplama varmıs

by_oguz

by_oguz

Üye
ben 1 yıldır kullanıyorum n8 ama boya kavlaması felan hiç olmadı. delikli kılıf kullandım kenarlarından kırıldı sonra silikon kılıf kullanmaya basladım. sana tavsiyem silikon kılıf kullan

SaGa21sk

Üye
    Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkürlerimi sunarım. Piyasada en çok siyah ve gümüş(gri) renk mevcut diğer renkler hiç yok. Şimdi renk olarak hangisini almak lazım boya kakması halinde hangisinden daha fazla belli olur gerçi bir arkadaşımız gri almamı tavsiye etmiş. Sizler ne düşünüyorsunuz ? Ayrıca cüzdan şeklindeki kılıflar nasıl iyi duruyorllar

Linkte cüzdan şeklinde kılıf mevcut;

yorumlarınızı bekliyorum yapacağınız olumlu olumsuz yorumlara göre hareket edecem ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.teşekküer

pRime.

pRime.

Üye
Boya kalkması olayı ancak sahte kasası olan bir n8'de meydana gelir, orjinal kasalı n8'de böyle birşey pek mümkün değil çünkü anodize aluminyum kaplamaya sahip. boyama işlemini de bunun üzerinden yapıyorlar ve çok dayanıklı bir yüzeye sahip oluyor cihaz.

irfan7002

irfan7002

Üye
benda bi ara delikli kılıf kullandım ama benim kullandığım kılıf dandik bişeydi boşluk vardı o boşluktan dolayı kılıfla telefon sürtüne sürtüne benek gibi çizikler oluştu onun dışında bişey yok benimde tavsiyem ya kaliteli bi kılıf kullan yada kılıfsız kullan

betoner

betoner

Üye
Bir seneden fazladır kılflı ve kılıfsız kullandım. Kesinlikle boya kalkması oluşmadı. Ancak kılıfsız insanın elinden kayarak düşme ihtimali var. Arka yüzeyi müthiş kaygan gibi ve yumuşak hissi veriyor. Telefonun kasası orjinalse boya kalkması olmaz. Boyası kalkanlar orjinal kasa değil.

SaGa21sk

Üye
    Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum öncelikle teşekkürlerimi sunarım. Şimdi ben Nokia dışında pek farklı markalar kullanmadım. Daha önceki cihazlarımda Nokia N70, 6600 kılıf kullanmadığım halde boya kakması durum erken olmuyordu ortalama 1-2 sene sonra görülüyordu. Bana da mantıksız geliyor bir cihazın hemen boya kakması bu kadar dandik üretilmez. Renk konusuna gelecek olursak bana gri renk daha mantıklı geliyor en azından boya kakması gibi bir durum olursa bile pek gözükmüyor. Kılıf konusunda da şu piyasada 5-10 TL'ye satılan arka kısmı süzgeç gibi olan kılıfların çok dandik olduğunu düşünüyorum. Bir arkadaşımızın da dediği gibi kenarları kırılıyor benim kuzenimde de vardı o kılıflardan onunda yan tarafı kırıldı dedi bana. Ben şu cüzdan gibi kılıfları size soracam onlar nasıl kaliteli mi değil mi ?

Gittigidiyor'da var fiyat olarak da uygun duruyor:

Bütçemden dolayı silikon kılıflar bana pahallı geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...