nokia n8 blutooth

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 blutooth
arkadaşlar ,
nokia n8 icin blutooth programı varmı.Ben bluesoil yükledim fakat program telefonun markasını bulamadı.yada ben beceremedim.
program nicin lazım?Onuda söyledim.Nokia n8de bluetooth aracıgıyla pcye 2 den fazla resim gönderemiyorsun.Yani aynı anda.resimleri tek tek göndermem gerekiyor.buda tabiki biraz uzun sürüyor.
bu konuda yardımcı olan olursa sevinirim

teşekkürler

akibet2

Üye
bluesoil bence ideal ben şuan onu kullanıyorum mesela fakat hangi konuda takıLdığını açık ve net yazarsan yardımcı olmaya çalışırım

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Sanırım BlueSoleil adlı kullandığınız program tam sürüm değil.Çünkü bu programı tam sürüm kullanmazsanız 5 mb'dan fazla veri transferi yapamazsınız.Programdan tam anlamıyla faydalanmak istiyorsanız tam sürümünü kullanmanız gerekmektedir.

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bluesoil tam sürümünü kullanıyorum ama bende bu hatayı veriyor.

fotoyu seçip bluetooth'la gönder diyorum ve herşey normal.
şifresini falan soruyor karşılıklı okeyliyorum. neyse uzatmıyım daha önce 7610 ile rahat gönderiyordum.
aynı prosedürü veya işlemleri uyguluyorum..

ama "alıcı cihaz tüm gerekli görüntü biçimlerini desteklemiyor" diyor. yine de gönder? diye soruyor.

evet diyorum ve gönderilemiyor :((

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardımcı olan?

fotoyu seçip bluetooth'la gönder diyorum ve herşey normal.
koduni falan soruyor karşılıklı okeyliyorum. neyse uzatmıyım daha önce 7610 ile rahat gönderiyordum.
aynı prosedürü veya işlemleri uyguluyorum..

ama "alıcı cihaz tüm gerekli görüntü biçimlerini desteklemiyor" diyor. yine de gönder? diye soruyor.

evet diyorum ve gönderilemiyor :((

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bilgiyara niye bluetooth la gönderiyonki
kablo kullansana?

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
kablo kullanmakistemiyorum.Cünki kabloyu her taktıgımda şary oluyor.Birde ben bu iş bluetooth ile yapmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...