Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NOKIA N8 BELLE ebuddy var facebooka girdiğimde mesaj geliyo facebookunuz kilitlendi diye
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kralberk13
Üye
Konu Sahibi
NOKIA N8 BELLE ebuddy var facebooka girdiğimde mesaj geliyo facebookunuz kilitlendi diye
NOKIA N8 BELLE ebuddy var facebooka girdiğimde mesaj geliyo facebookunuz kilitlendi diye nasıl giriş yapa bilirim cepten ebuddyle kilitlenmediği formül söyleyin.TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
quigleyarman
Üye
Ebuddy kullanma. nimbuzz kullan daha güzel ve ülke sorduğu zama asya amerika falan sen others yani diğer olana tıkla hesabın baska bi ülkede giriş yapılıyomuş gibi gözükür ve hesap kitlenir.
TheCower
Üye
Proxy ile alakalı.
quigleyarman
Üye
Ebuddy kötü.En iyi nimbuz face chat twitter,msn hepsi aynı anda
nimbuzz da sınırsız üyelik alabilirsin. Yeni bir üyelik al. Ben de çok unuttum programı her yüklediğimde yenisini alıyorum
yaren_dede
Üye
bu güvenlikle ilgili birşey bendede oluyordu pcden girdim ayarlardan giriş yaptığım cihazları kaydet işaretledim değişik cihazlardan yada programlardan giriş yaptığımda o cihaza isim veriyorum ve msn ye mesaj geliyor sorun olmuyor bu şekilde