Nokia N8 .avi uzantılı videoları neden çalıştırmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 .avi uzantılı videoları neden çalıştırmıyor?
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere hangi yolu denediysem bir türlü olmadı. "Hafıza dolu Bazı öğeleri silin" vb. diye zırvalıyor telefon. Halbuki telefon neredeyse bomboş içerisinde hiç birşey yok desek yeridir. .wmw uzantısını çalıştıran telefon nasıl oluyorda .avi uzantılı dosyaları açamıyor bir türlü anlam veremiyorum. Bu sorun sadece bende mi yoksa bu konuyla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar var mı? Ya da video oynatıcı ile bu sorun aşılabilir mi?

Yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler..

Devildare66

Üye
avi açıyo benmki ama.. Bi virüs programı kurup telefonu tarattıktan sonra ram blow programıyla hafızayı temizlemeyi deneyebilirsn

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
avi açıyo benmki ama.. Bi virüs programı kurup telefonu tarattıktan sonra ram blow programıyla hafızayı temizlemeyi deneyebilirsn

Gerçekten ilginç bir durum telefon da virüs felan da yok ama neyse o zaman dediğin gibi ram blow programını indirip bir de o şekilde deneyeyim..

_ardaa

_ardaa

Üye
sıkıştırma türünü desteklemiyor olabilir, max çözünürlük 1280*760 olmalı videonun ondan da kaynaklı olabilir, dönüştürebilme ihtimalin varsa dönüştür mkv formatı olabilir h264 mp4 olabilir xvid olabilir.

Uruloki

Uruloki

Üye
video çözünürlüğünden olabilir ama bi ara bende de vardı o olay güncellemeden sonra düzeldi

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
sıkıştırma türünü desteklemiyor olabilir, max çözünürlük 1280*760 olmalı videonun ondan da kaynaklı olabilir, dönüştürebilme ihtimalin varsa dönüştür mkv formatı olabilir h264 mp4 olabilir xvid olabilir.

Belki çözünürlük ile ilgili bir durum olabilir hocam. mp4,xvid,wmw destekliyor. HD bir kaç film attım gayet canlı gösteriyor ama gel gelelim bir tek avi'yi çalıştıramadım. :S

video çözünürlüğünden olabilir ama bi ara bende de vardı o olay güncellemeden sonra düzeldi

Şu anda benim telefonda da son sürüm yüklü. Sanırım güncelleme ile alakalı değil. Ama bir de anna'yı bekleyip görelim artık.. Umarım ne kadar hata varsa en aza indirmişlerdir.

Uruloki

Uruloki

Üye
çözünürlüğe bir bak bence çünkü onla alakalı galiba

catdog136

catdog136

Üye
bilgisayardan atarken uygun formata dönüştürkeyim mi diye soruyor.. Dönüştür diyerek dene bide..

Uruloki

Uruloki

Üye
onu windows 7 soruyor ama arkadaş ne kullanıyor acaba

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Filmler masaüstü pc'de kayıtlı. Masa üstünde xp kullanıyorum. Laptop'da ise win7 kurulu şu anda. En iyisi filmi laptopa kopyalayıp telefona o şekilde atmayı deneyeceğim. Daha sonra olumlu-olumsuz yorumlarımı yazarım..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bu bendede oluyor aynı codece sahip bazı filmleri açıyor bazılarını açmıyor çözünürlük vs nerdeyse herşey aynı ama açmıyor bunu film formatları konusunda gerçekten çok teknik bilen birisi yanıtlasa güzel olur ben hala çözemedim telefon neye göre oynatıyor :s

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayardan atarken uygun formata dönüştürkeyim mi diye soruyor.. Dönüştür diyerek dene bide..

EyvAllah hocam işe yaradı. Dönüştür diyerek gönderdim telefona harika çalışıyor. :) Teşekkürler..

catdog136

catdog136

Üye
rica ederim :)

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
catdog136

catdog136

Üye

dönüştür diyorum yine açmıyo (=
illa bi filmi atacaksam total video converter ile dönüştürüyorum ama buna gerek kalmadan bi yöntem lazım

hangi formattan, hangi formata dönüştürüyorsun?

uribaju

uribaju

Üye
videoda ufak bir şey telefona uymasın telefon onu acmıyor .sen en iyisi convert et

synergy11

synergy11

Üye
bende .avi dosyalarını açıyor :) fakat telefonu ilk aldığımda PR 1.2 kurulu değildi kurduktan sonra hiç hata almadım :)

ayasin

Üye
bende bazen genel sistem hatası diyor filmlerde sebebi ne acaba :(

ascada

ascada

Üye
avi dosyalarını bendede açıyor,şimdi bifilm yükledim 600mb görüntü muhteşem:yuru

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ya ben karar verdim orjinal dosya atmicam telefona total video converter ile mp4 high quality aac 128kbps dönüştürüyorum cam gibi oluyor hem boyutta azalıyor oh mis böylece telefonda arşiv saklayabiliyorum öbür türlü 4gb bi film toplamda 5-6 tane anca alıyo.. yine en iyisi dönüştürmek:oke:

Üst Alt