Nokia N8 Alınmalımı Bir Bakın?.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xRay97

xRay97

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Alınmalımı Bir Bakın?.
Arkadaşlar Benim Pederin Nokia 6600i Slide Kvk de 33 Günü Geçince şikayet Ettik Ve Parasını Geri Verdiler Peder Şuanda N8 Almayı Düşünüyor Fakat Dokunmatik Diye Sorun Çıkarmı Diye Korkuyo Kullanan Arkadaşlar Sizce Nasıl.?

Pederin eski Telefonu Güzel Foto Çekiyodu N8 De Çok İyi Çekiyor Bildiğim Şöyle Ona Sayabileceğim Perşembe Günü Gidip Alıcaz Ama N8 ' i İlk Bi Test Etcez.Ben Ona Asıl Aldırırm N8 ' ide Sonra Pişman Falan Olmayak.

sh0ck

sh0ck

Üye
Kardes, konu acmadan once, yuzlerce konu acildi bununla ilgili.. Dokunmatiginin hassasligi, saglamligi.. Vs... Detayli incelemeler mevcut...

Daha once hic dokunmatik kullanmams biri olarak, $u an bu postu n8'imden atiyorumm... Gerisini sen hayal et..

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Dostum Senin bir cep telefonundan beklentin nedir bilmiyorum ama şunu söyleyim.. bu telefon hertürlü beklentine cevap verecek özelliklere sahip.. tavsiye ederim...

erkara_64

kardeşim paris formula 1 yarışlarına girmeyi düşünüosan bu cihazı tavsiye etmem git n900 al tabi bulursan:) işin esprisi bir yana n8 donanımsal olarak seni 2 sene götürür n9 çıkıncaya kadar:)ömür boyu da kullanırsın orası ayrı) yazılımsal olarak ta şimdilik sıkıntıları büyük herkes güncellemeyi beklior...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yeni gelecek güncellemede nokia kafayı hatalardan arındırmaya ve kusursuz yapmaya yoracak . Buda N8 i kusursuzluğa taşıyabilir . Bana sorarsanız telefonun çokta birşeyi yok denildiği kadar allalı 2 hafta oldu eeen ufak bir hatayla veya sorunla karşılaşmadım . Ama tabikide karşılaşanlar var . Ama ocak ayının ilk günlerinde güncellenecekmiş ve müthiş olacağı söyleniyor . Tabi yinede karar sizin . Maxicep ' e soruyosun Maxicep üyesi olarak tavsiye ederim :)

mucaht

Üye
Bu lafı boşuna dememişler :P

Yeni Nokia N8
Sen onunla ne yapacaksın?

Fazla söze gerek yok, hiç düşünmeden al.

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
ebnce n8 harika

gitarsist

gitarsist

Üye
tabkde al ama iyice kurcala almadan tabi inceletmeye izin verirlerse :D

erkara_64

arkadaşlar daha bugün benim iş adamı arkadaşlarımdan bir tanesi 2 gün önce n8 almış..telefon kapandı ve açılmadı dedi...ben de gittim aynen yenisi ile değiştirdi aldığım yer dedi....
abartısız aktarıyorum amacım insanları yönlendirmek...gerçekten 15 gün için de yeni cihaz yada para talep etme hakkınız var...servis muhabbetlerine kanmayın gerekirse satıcıyla kavga ediniz...tamam sonuçta oda bilmiyor kutudan nasıl bir cihaz çıkacağını ama sen uğraşacağına satıcı uğraşsın telefonu getirtiren onlar..

jubax

Üye
Kesinlikle tavsiye ederim ama 2 tane, biri servisteyken diğerini kullanmak için. Benimki 35 gündür Teleservice'de değişim cihazı bekliyor.

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
Kesinlikle tavsiye ederim ama 2 tane, biri servisteyken diğerini kullanmak için. Benimki 35 gündür Teleservice'de değişim cihazı bekliyor.

Aynen Bende alalı 20 gün oldu 3 gün felan kullandım. Yarın yine servise göndercem değişim için sürekli reset atıyo kendine :(

suat1111

suat1111

Üye
baban yaşlı ise alma çünkü bu tel değil pc resmen zorlanmasın adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt