nokia n8 aldim yeni ama acamiyorum bi türlü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fr3cH

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 aldim yeni ama acamiyorum bi türlü
merhaba arkadaslar

yeni nokia n8 aldim sim kartini taktim power dugmesine basinca titreme geliyor yanda mavi isik yaniyor ama acilmiyor yardim ederseniz sevinirim

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
kaç saniye basılı tuttun? 15 saniye kadar bir basılı tut açılması lazım

Fr3cH

Üye
    Konu Sahibi
yok acilmiyor kardes

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
belki şarjı yokqtur

Fr3cH

Üye
    Konu Sahibi
olabilir kardes ilk aldigimdada dugmeye bastim gine acilmamisti simdi hem usbye takip acamiyorum hemde sarja

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
şarjda da açılmıyorsa bir sorun var demektir.. servise götür bir baksınlar bence.

--------------- Ekleme ---------------

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
yeni aldıysan iade et baskasını iste.1 hafta ya da 1 ay içinde herhangi bir sorunda iade ediliyor.

by_oguz

by_oguz

Üye
ben aldığımda ekranda küçük bir çizgi farkettim. hemen geri götürdüm yenisini verdiler. sende aldığın yere git vakit kaybetmeden değiştirmelerini söyle

Fr3cH

Üye
    Konu Sahibi
Simdi geri goturuyorum

ByWorth

ByWorth

Üye
ben aldığımda ekranda küçük bir çizgi farkettim. hemen geri götürdüm yenisini verdiler. sende aldığın yere git vakit kaybetmeden değiştirmelerini söyle
N8 in ekranında çizik mi vardı? Çizilmez ekran değil mi?

suat1111

suat1111

Üye
15 gündür kılıfsız kullanı yorum sorun yık

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Bende de oldu bu, direk götürdüm telefonu. Sanırım aynıdır, sorunlu telefon. Değişmeden çözülmez...

by_oguz

by_oguz

Üye
N8 in ekranında çizik mi vardı? Çizilmez ekran değil mi?
yani ekranın içinde bir çizgi vardı. pek belli olmuyordu ama gri renkte kendini belli ediyordu.çok küçük birşeydi ama ilerde sorun açar diye değiştirin dedim değiştirdiler

nonamex

Üye
N8'in ekranı çizilmez diye bir şey yok, telefonu yere düşürseniz ekran sadece çizilmekle kalmaz , parçalanabilir de

Çizilmez ekran demiyor, çizilmeye dayanıklı ekran deniyor. Çizilmesinin normalden daha zor olması , onu çizilmez yapmıyor.

ipkry

ipkry

Üye
Arkadaşlar N8 ekranı çiziliyor öle videolara falan inanmayın, arkadaşımın telefonu çizildi ve suanda garantide allahtan kullanıcı hatası demediler aldılar su anda parça beklio

servis no: 2281965

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Arkadaşlar N8 ekranı çiziliyor öle videolara falan inanmayın, arkadaşımın telefonu çizildi ve suanda garantide allahtan kullanıcı hatası demediler aldılar su anda parça beklio

servis no: 2281965

Böyle bilgileri paylaşmayın lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt