Anußis
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeşim N8 müzik telefonu değil sana öyle diyebilirim.
sende o zaman C5 ile X2 yi karşılaştır bak bakalım C5 i gözün görecek mi ses konusunda...ben N8 ile beraber X2 aldım ses konusunda X2 inin üstüne tel tanımam 4 hoperlör var surrond hemide
müzik konusunda x6dan daha iyisi olacağını sanmıyorum kardeşim nasıl olsa ses yongası var ha ses yüksekliği ayrı ancak kalitede konuşacak seviyesi olamaz
Şubata kadar beklemek istiyordum ancak büyük bir sürpriz oldu n8 almak nasip oldu .. Yeşil sürümünden aldım telefonu gayet iyi buldum ancak ses cok az cıkıyor bu normalmi yoksa gerçekten azmı (hoparlörden) bu ses yani c5 kullananlar bilir ondan daha az cıkıyor resmen buna bir çözüm varmı
x2 kullandın mı hiç...?
ben 5800-x6-x2-e72-n95-htc-ıphone-çin telefonları daha sayayım mı...neyse hadi 5800 desen anlarım ama x6 uzaktan yakından x2 ile alakası yok bence yarın bi telefoncuya git karşılaştır ilk işin bu olsun
ayrıca arkadaş sesin berraklığından bahsetmiyor sesin yüksek veya azlığından bahsedior....(telefonu gayet iyi buldum ancak ses cok az cıkıyor bu normalmi yoksa gerçekten azmı (hoparlörden) bu ses yani c5 kullananlar bilir ondan daha az cıkıyor resmen buna bir çözüm varmı)
Kardeş hayırlı ugurlu olsun. Acaba kutudan ovi müzigi sınırsız kullanabimek için şifre çıktımı indirmeleri sınırsız yapan muhabbet
Hayırlı olsun
hayırlı olsun kardeşim yeni güncelleme çıkarsa seste bi artma olabilir
valla benim nokia maceram xpressmusic ile başladı ve devam ediyor
5310/5320/5800/x3/x6 olarak gidiyor nserisinin tek kullandığım telefonu n900dü şimdi ise n8 aldım sesi pek kaliteli değil acıkcası arkadaşlar ne düşünür bilemem ancak o stereo duyguyu hoparlör veremiyor.
ancak kulaklıktaki sesi yaşamak istiyorsan xpressmusic ile aynı kaliteyi vermeyi başarmışlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?