nokıa n8 açılmıyor :( sizce ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muaz1

muaz1

Üye
    Konu Sahibi
nokıa n8 açılmıyor :( sizce ne yapmalıyım?
Arkadaslar olay şöyle babam bugune kadar aldıgı tum telefonlarını kamerası için alır babam bu telefonu 3 ay türkiyeye gelmesi için bekledi bende galaxy ace aldım o gunde babam bari bende n8 alıyım dedi ve malesef n8 aldı. 2 ay olmadı telefonu alalı telefon bugun mesaj gondeririken bir anda kapandı ve hiç tepki vermiyor 3 saat önce aldıgım yere goturdum adamda inanamadı birde tanıdık biri yakından ilgilenicem falan dedi eve geldim biraz arastırayım dedim. meger bu sorundan sıkıntılı bir çok kişi varmıs ve garantiden gelse bile sorun devam ediyormus.yani telefon düzelmezse ne yapabiliriz geri alırlarmı para iade ederlermi veya baska bir n8 mi verirler

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
Yenisini yollarlar garantiden eğer sorun bitmezse 1 hafta içinde gelir telefon sağlam gelir yani kafanı yorma(h)

synergy11

synergy11

Üye
aynı hatadan dolayı 3 kez gönderirsen garantiye o zaman yenisini veriyorlar

muaz1

muaz1

Üye
    Konu Sahibi
sizde bu problemleri yasadınızmı veya garantiye göndermeden evde çözmek mümkünmü

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
Tabii ki ben yaşadım 2 ay önce garantiden 1 haftada geldi adamlar yazılımı güncelleştirmiş+telefonu hacklemişler :D her imzasız program yükleniyodu :D

muaz1

muaz1

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunun çözümünün hacklemeyle veya güncellemeyle ilgisi olabilirmi?

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
Benimki phoenix ile güncelleştirme yaparken gitmişti ondan böyle yaptılar:yuru Sen garantiye ver gerisini düşünme

nonamex

Üye
N8'lerin bir kısmında sorun var, tavsiyem başka n8 yerine para iadesi almaya çalışın :oke:

aksitman

aksitman

Üye
arkadaşlar bendede n8 var benimkinin ekranı açılmıyo tekçe telefon titriyo garantiye verdim sizce ne yaparlar ve nezaman gelir????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...