Nokia N8 Açılınca İnternet Bağlanıp Tl Gitme Sorunu yardım lütfenn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

intikal20

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Açılınca İnternet Bağlanıp Tl Gitme Sorunu yardım lütfenn
iyi forumlar arkadaşlar 1 gün önce nokia n8 aldım.telefonu açıyorum ekran geliyor sol üstte Avea internete bağlanıyor diyo ve TL'ım gidiyo bunu nasıl kapatabiliriz acaba ? yardım ederseniz çok sevinicemmm :)

_ardaa

_ardaa

Üye
menü, araçlar, ayarlar, bağlantı,ayarlar kısmına gel, Kendi ülkenizde veri kullan kısmını Yalnızca WLAN olarak değiştir ve hedefler kısmına gel, oradan İnternet bölümüne gir öncelik sırasında avea interneti sona al WLAN ağın varsa onu başa al, yoksada önceki ayarda Ylanızca WLAN dediğin için artık wlan dışında internete bağlanamazsın.

Bu arada yeni almışsın hayırlı olsun demeyi unuttuk:oke:

nonamex

Üye
Seçenekler > Mini uyg çdışı mdd yi seçin. Sanırım widgetlar internete bağlanıyor

intikal20

Üye
    Konu Sahibi
bu kadar hızlı cevap geliceğini sanmıyodumm :) çok teşekkür ederim hemen uyguladım ve sorun ortadan kalktııııı :) bişey daha sorsam ayıp olmaz umarım :/ Navigasyon'u nasıl kullanıcam internete veya WLAN'a bağlımı olmak gerek illa ?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
HayırGerekliDeğilMenü/Araçlar/UygulamaAyarları/Konumlama/KonumlamaYöntemlerineGirVeSadeceTümleşik GPSi Seç Böylece Hiç Birşeyilde İnternete Bağlanmaz :) AMa Konumunu Geç Bulur (KapalıAlandaysan) VeBir Önerim Daha Bağlantı Tipinden Avea İnternetin AYarına Gir Ve Şifre Sormayı Aç Şifrede Koyma Tel Kendiliğinden Bağlanmaya Kalkarsa Sana Şifre Sorar Bittiye Basarsan Direnk Bağlanır Ama Bağlanmasını İstemiyorsan Hiçbir Türlü Bağlanmaza Benden Sana Bir İyilik Çok Lazım Olcak Çünlü Birçok Uyglama İnternet Kullanmak İstiyor Ve WirelessDeğil Direk Şebekeye Bağlanıyor Ve Hemen Tl n Gidiyor :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
HayırGerekliDeğilMenü/Araçlar/UygulamaAyarları/Konumlama/KonumlamaYöntemlerineGirVeSadeceTümleşik GPSi Seç Böylece Hiç Birşeyilde İnternete Bağlanmaz :) AMa Konumunu Geç Bulur (KapalıAlandaysan) VeBir Önerim Daha Bağlantı Tipinden Avea İnternetin AYarına Gir Ve Şifre Sormayı Aç Şifrede Koyma Tel Kendiliğinden Bağlanmaya Kalkarsa Sana Şifre Sorar Bittiye Basarsan Direnk Bağlanır Ama Bağlanmasını İstemiyorsan Hiçbir Türlü Bağlanmaza Benden Sana Bir İyilik Çok Lazım Olcak Çünlü Birçok Uyglama İnternet Kullanmak İstiyor Ve WirelessDeğil Direk Şebekeye Bağlanıyor Ve Hemen Tl n Gidiyor :)
katılıyorum o şifre koyma olayını yap ama internet olmadan konumumu bulmuyo benim bunuda DİYİM

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun :ehe

_ardaa

_ardaa

Üye
katılıyorum o şifre koyma olayını yap ama internet olmadan konumumu bulmuyo benim bunuda DİYİM

ben hiç konum bulmak için internetten yararlanmadım, ortama göre en fazla 3 bilemedin 4dk sürdü konumu bulması, internet olursa tabi anında buluyor.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben hiç konum bulmak için internetten yararlanmadım, ortama göre en fazla 3 bilemedin 4dk sürdü konumu bulması, internet olursa tabi anında buluyor.
ben şuana kadar hiç internetsiz konum bulamadım :S kaç dakikada bekliyorum bi sorun mu var telefonda acabaa ?

----------Eklendi @ 12:57:15 ---------- Yazıldı @ 12:14:49 ----------

tamamdır ayarlardan sadece tümleşik gps seçince buldu

_ardaa

_ardaa

Üye
yardımlı yada şebeke tabanlı seçersen internete bağlanıyor, gerçi çözmüşsün zaten ama harita ayarlarıyla oynamamaya çalış ben bi ara ayarlarıya oynadım harita moduyla falan sonra öyle bıraktım baktım konum buluyor seyir halindeyken navigasyon da değilken ama bulunduğum konumu yanlış gösteriyor navigasyona geçince düzeliyor sonra harita modunu ilk haline getirdim düzeldi aklında bulunsun.

Dampierre

Dampierre

Üye
Benim telefon ndrive ile 30sn falan sürede bağlanırken, telefonun kendi yazılımında çok ama çok nadir bağlanıyor. Nedenini anlayamadım

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Son Güncelleştirme 3.07 yi Yapın Nokia BetaLabs'danBağlanma Konusunda Fln Gelişmeler Var ;)

memetakif

Üye
Son Güncelleştirme 3.07 yi Yapın Nokia BetaLabs'danBağlanma Konusunda Fln Gelişmeler Var ;)
kardeş verdiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim bendede n8 var konumumu dışarda olduğum halde çok geç buluyor kimi zamanda bulamıyor bu neden olabilir

memetakif

Üye
kardeş verdiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim bendede n8 var konumumu dışarda olduğum halde çok geç buluyor kimi zamanda bulamıyor bu neden olabilir

jeki01

jeki01

Üye
N8 anna sürümünü yükledikden sonra wlana otomatik bağlanmıyor ve bağlantı olduğunda aniden kopuyor sorun nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt