AMa Konumunu Geç Bulur (KapalıAlandaysan) VeBir Önerim Daha Bağlantı Tipinden Avea İnternetin AYarına Gir Ve Şifre Sormayı Aç Şifrede Koyma Tel Kendiliğinden Bağlanmaya Kalkarsa Sana Şifre Sorar Bittiye Basarsan Direnk Bağlanır Ama Bağlanmasını İstemiyorsan Hiçbir Türlü Bağlanmaza Benden Sana Bir İyilik Çok Lazım Olcak Çünlü Birçok Uyglama İnternet Kullanmak İstiyor Ve WirelessDeğil Direk Şebekeye Bağlanıyor Ve Hemen Tl n Gidiyor 
katılıyorum o şifre koyma olayını yap ama internet olmadan konumumu bulmuyo benim bunuda DİYİMHayırGerekliDeğilMenü/Araçlar/UygulamaAyarları/Konumlama/KonumlamaYöntemlerineGirVeSadeceTümleşik GPSi Seç Böylece Hiç Birşeyilde İnternete BağlanmazAMa Konumunu Geç Bulur (KapalıAlandaysan) VeBir Önerim Daha Bağlantı Tipinden Avea İnternetin AYarına Gir Ve Şifre Sormayı Aç Şifrede Koyma Tel Kendiliğinden Bağlanmaya Kalkarsa Sana Şifre Sorar Bittiye Basarsan Direnk Bağlanır Ama Bağlanmasını İstemiyorsan Hiçbir Türlü Bağlanmaza Benden Sana Bir İyilik Çok Lazım Olcak Çünlü Birçok Uyglama İnternet Kullanmak İstiyor Ve WirelessDeğil Direk Şebekeye Bağlanıyor Ve Hemen Tl n Gidiyor
![]()
katılıyorum o şifre koyma olayını yap ama internet olmadan konumumu bulmuyo benim bunuda DİYİM
ben şuana kadar hiç internetsiz konum bulamadım :S kaç dakikada bekliyorum bi sorun mu var telefonda acabaa ?ben hiç konum bulmak için internetten yararlanmadım, ortama göre en fazla 3 bilemedin 4dk sürdü konumu bulması, internet olursa tabi anında buluyor.
kardeş verdiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim bendede n8 var konumumu dışarda olduğum halde çok geç buluyor kimi zamanda bulamıyor bu neden olabilirSon Güncelleştirme 3.07 yi Yapın Nokia BetaLabs'danBağlanma Konusunda Fln Gelişmeler Var![]()
bu işe yaramıyor ..Seçenekler > Mini uyg çdışı mdd yi seçin. Sanırım widgetlar internete bağlanıyor