Nokia N8-00 İlginç Bir Kamera Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

arda359590

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8-00 İlginç Bir Kamera Hatası
Merhaba arkadaşlar cihazıma birşeyler oldu ve kameraya girdiğimde beklenmedik bir hata oluştu kamerayı yeniden açın veya telefonu kapatıp açın diyor ama yapıyorum defalarca düzelmiyor acaba sistemden kaynaklı mıdır ? yoksa donanımsal mı? 2 tane telefoncuya verdim ikiside yapamadılar anakart entegrelerini kamera entegresine varana kadar temizlettim acaba ne yapmış olabilir böyle bir olay başına gelen ve çözen biri varsa yardımcı olabilir mi ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Eğer kamera ile ilgili bir program yükledikten sonra yapiyor ise o programi silin sildiyseniz dosyası kalmış olabilir güzel bir format atın olmadı temiz bir cfw yükleyin.

arda359590

Üye
    Konu Sahibi
Format flan attım öyle dediğiniz gibi bir programda yüklemedim cfw kurmaktan anlayan bir arkadaşım var son çare pazartesi cfw kurdurucam herhalde.

hizan

hizan

Üye
evet tek çaresi cfw kurmak.

önce yüklenen cfw de hata vardır kamera ondan çalışmamıştır.

cfw yüklemeye gelince buradan da yükleyebilirsiniz güzel cfw ler mevcut.

arda359590

Üye
    Konu Sahibi
Yüklemeyi bilmiyorum bir arkadaşım biliyor onu da pazartesi halledeceğiz eğer sorun çözülürse yardımlarınız için size minnettar kalacağıma emin olabilirsiniz.

hizan

hizan

Üye
bana özelden pm atın yardımcı olayım.

teknozan_92

teknozan_92

Üye
cfw den ziyade ofw yi öneririm arkadaşım cfw cfw dolaşırken telefonundan olma bence

Üst Alt