Nokıa n79 yazılım ve donanım sorunları destek

Sponsorlu Bağlantılar

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
Telefon servisten geldi, Tamir Açıklamasında

"Mekanik parçalar değiştirilerek onarım yapılmıştır.
Telefona Güncel Yazılım Yüklenmiştir.
Telefonunuzun enerji kalibrasyonları yapılmıştır.
Yazılım güncelleme ayar genel bakım yapılmıştır.
Cihaz son testlerden başarıyla geçmiştir. "
gibi maddeler yazmışlar..
CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER...Başka bi sorunda görüşmek üzere :)
sanki fazladan birkaç şey yazmışlar gibi gösterişli olsun diye ama neyse sorununun sorunsuz bir şekilde çözülmesine sevindim.

--------------- Ekleme ---------------

benim n79 da radyo dinlerken arada bi duruyo ses vermiyo sonra devam ediyo...
1-2 ay öncesine kadar normaldi sonradan yapmaya başladı sanki arada telefon bi bekleme moduna fln geçiyo gibi
bazen çok yapıyo bazen az yapıyo böle bi garip... ama sonuç olarak kesik kesik geliyo ses radyo dinlerken...
öncelikle normal bir mp3 kulaklığı takıp denemeni, kullandığın programların veya herhangi bir şekilde şebekeye erişme isteğide radyonun stanby konumana geçip sesi kapatmasına neden olabilir ses kesildiğinde özellikle telefon arama yaparken hani normal radyolarda falan dıt dıt diye bir vızıltı sesi çıkarıyorsa yada tv ye yakınsa görüntüde titreme falan oluyoya yani demem oki radyo sesi gittiğinde şebeke erişimi isteği oluyomu bunu kontrol et, yine devam ederse alternatif olarak format atmanı, yine de devam ederse sorun fm çipte olabilir ki buda bizi aşar teknik müdahale gerektitir dediklerimi bir dene bakalım sonuç ne olacak ama özelliklede ses gidince telefon şebeke kullanmaya çalışıyomu ona bir bak gözlemlerini yaz yardımcı olamaya çalışıtrım yine.

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
tavsiyen için teşekkür ederim...
hafıva kartına format attım daha dogrusu kartı değiştirdim bu vesile ile format atmış oldum aslında ne zmn dır istiyodum içinde bozuk resim ve müzikler wardı ve hatta müzik player da kitaplık bile güncelleyemiyordum hafıza kartında bi sorun wardı... neyse şu an ama kesinti yapmıyo radio..
hafıza kartından kaynaklanan bişi olabilir yada yüklü programlardan bi sorun wardı tekrar yükleyince geçti fln da olabilr dedigin gibi...:D sonu olarak düzeldi saol...

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana tecrübe ve bilgiler paylaştılaca güzelleşir.

jeki01

jeki01

Üye
Hafıza kartında sorun olmadıkça bence N79 da sorun olmaz.
hayırlı bayramlar.

ibrahim006

Üye
n79 da mp3ler müzik çaların listesinde görünmüyor hafıza kartındaki attachment diye bir dosya içinde olan müzikler listeyi yenile yapsamda görünmüyor tel hafızasında olanları buluyor ama sorun nedir acaba

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
n79 da mp3ler müzik çaların listesinde görünmüyor hafıza kartındaki attachment diye bir dosya içinde olan müzikler listeyi yenile yapsamda görünmüyor tel hafızasında olanları buluyor ama sorun nedir acaba
Yanılmıyorsam bu klasöre dışarıdan bluetooth vs. ile gelince telefon hafızasından kaydet dediğinde bu klasörü oluşturup içerisine kaydet dediğin her ne ise mp3 vs. onu atıyor.
Sana tavsiyem attachment klsasöründen bu müziklerini başka bir kalsör içine taşıyıp tekrar müzik çalara git müzik kütüphanesine gelip ordan seçeneklerden kütüphaneyi yenile de şarkıların gelmesi lazım eğer yine gelmiyorsa da
İnginç bir olay bunu benzere geçenlerde başıma geldi hafıza kartına müzik attım yenileme yaptığımda bazı şarkıları eklemedi tekrar kartı söküp yeniden kopyaladım vs. ama birtürlü olmadı en son da pc suite modunda bağlı iken programın dosya yöneticisi üzerinden baktığımda telefonun çalma listesine eklemediği şarkılar buradada vede tel kendi dosya yöneticisindede gözükmüyordu. Son olarak pc suite modunda bağlı iken pc suite programının kendi dosya yöneticisi üzerinden hafıza kartına attım müzikleri bu şekilde sorunum çözzüldü hem şarkı listesinde gözüküyor hemde telefonun kendi dosya yöneticisinde gözüküyor. Walla ilginç bişey niye böle yaptı anlamadım ama pc suite modunda birazcık daha yavaş çalışır dosya yöneticisi ama sağlam çalışır sende böyle bir dene bakalım sorununun hallolması lazım olmazsa yine yaz yardımcı olmaya çalışırım.

sero58

Üye
n79 a yenı guncelleme ne zaman gelecek bilgisi olan varmı aceba

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
n79 a yenı guncelleme ne zaman gelecek bilgisi olan varmı aceba

Zannedersem şimdilik son versiyonda problem yok herhalde daha da gelmez bundan sonra. Artık yeni modeller ve teknolojiler üzerine çalışma zamanı zannetmem daha uğraşsınlar.:bilmm

ayız

Üye
slm direk konuya giriyorum telefonum nokia n79 beyaz 1. sorunu onceden sesizde mesaj geldıgınde 3 kez titriyodu simdi ise 1 kez titriyor 2. sorunu hafıza kartımda 159 parça bulunmakta bisure sonra muzıkcalarda parcayı acarken çogu parca bozuluyor format atıyorum bır sure sonra yıne aynısı oluyor 3. sorunu telefonumun zıl seslerıde gozukmuyor bır sure zıl sesını degıstıremıyorum yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler.

slm direk konuya giriyorum telefonum nokia n79 beyaz 1. sorunu onceden sesizde mesaj geldıgınde 3 kez titriyodu simdi ise 1 kez titriyor 2. sorunu hafıza kartımda 159 parça bulunmakta bisure sonra muzıkcalarda parcayı acarken çogu parca bozuluyor format atıyorum bır sure sonra yıne aynısı oluyor 3. sorunu telefonumun zıl seslerıde gozukmuyor bır sure zıl sesını degıstıremıyorum yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler. buaraba 04 ekim 2010 tarıhınde yıne format attım sarkılar yıne bazuldu :(((

slm direk konuya giriyorum telefonum nokia n79 beyaz 1. sorunu onceden sesizde mesaj geldıgınde 3 kez titriyodu simdi ise 1 kez titriyor 2. sorunu hafıza kartımda 159 parça bulunmakta bisure sonra muzıkcalarda parcayı acarken çogu parca bozuluyor format atıyorum bır sure sonra yıne aynısı oluyor 3. sorunu telefonumun zıl seslerıde gozukmuyor bır sure zıl sesını degıstıremıyorum yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler. buaraba 04 ekim 2010 tarıhınde yıne format attım sarkılar yıne bazuldu :(((

slm direk konuya giriyorum telefonum nokia n79 beyaz 1. sorunu onceden sesizde mesaj geldıgınde 3 kez titriyodu simdi ise 1 kez titriyor 2. sorunu hafıza kartımda 159 parça bulunmakta bisure sonra muzıkcalarda parcayı acarken çogu parca bozuluyor format atıyorum bır sure sonra yıne aynısı oluyor 3. sorunu telefonumun zıl seslerıde gozukmuyor bır sure zıl sesını degıstıremıyorum yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler. buaraba 04 ekim 2010 tarıhınde yıne format attım sarkılar yıne bazuldu :(

kusura bakmayın ınternette sorun vardı birden fazla gondermısım.

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
slm direk konuya giriyorum telefonum nokia n79 beyaz 1. sorunu onceden sesizde mesaj geldıgınde 3 kez titriyodu simdi ise 1 kez titriyor 2. sorunu hafıza kartımda 159 parça bulunmakta bisure sonra muzıkcalarda parcayı acarken çogu parca bozuluyor format atıyorum bır sure sonra yıne aynısı oluyor 3. sorunu telefonumun zıl seslerıde gozukmuyor bır sure zıl sesını degıstıremıyorum yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler.

slm direk konuya giriyorum telefonum nokia n79 beyaz 1. sorunu onceden sesizde mesaj geldıgınde 3 kez titriyodu simdi ise 1 kez titriyor 2. sorunu hafıza kartımda 159 parça bulunmakta bisure sonra muzıkcalarda parcayı acarken çogu parca bozuluyor format atıyorum bır sure sonra yıne aynısı oluyor 3. sorunu telefonumun zıl seslerıde gozukmuyor bır sure zıl sesını degıstıremıyorum yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler. buaraba 04 ekim 2010 tarıhınde yıne format attım sarkılar yıne bazuldu :(

Öncelikle telaş edecek bişey yok. Tam olarak senin sorun gibi olmasada benzeri sorunlarla bende karşılaştım. Şimdi sana bence olabilecek problemleri vede çözümlerini sıralayacağım dediklerimi bir dene bakalım sonuç ne oluyor?

Sorularım
1. Telefonun hacklimi ?
2. Şu anki kullandığın yazılımın sürümü ne?
3. Bu problem gözlemleyebildiğin kadarıyla nasıl oldu ? ( Program yüklemesi veya başka birşeyden sonra mı oldu )

Tavsiyelerim
1. Telefonuna format at. (hafıza kartını çıkartıp)
2. Güncel yazılım yüklü değil ise yükle
3. Hafıza kartını başka bir kart varsa onla değiştir. Kartında problem olabilir.
4. Şarkıların bozulması düşük bir ihtimal ama hafıza kartını oturtuğun yuvada bir problem oluşmuş olablir. (Temassızlık sorunu gibi. Şayet öyle bişey varsada karttaki verilerin bozulur.)
5. Kartta müziklerin gözükmüyorsa PC suite modunda Nokia Phone Browser ile hafıza kartına verilerini kopyala (bu işlem daha yavaş olur.)
6. Değişik bir tema kullanıyorsan bu denemelerimi kendi satndart temasını aktif yaparak bir dene
7. Titreşim olayını formattan sonra bir test et düzeliyormu yoksa hala aynımı?

Bütün bunları dikkatlice uyguladıktan sonra gelişmeleri tekrar yaz yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin.

ayız

Üye
1.telefonum hacli degil
2.son surum 32.001
3.telefonum da gereksiz seylerı sevmem sadece opera mını , stepcounter , kameramı acmadan flası kullanmam icin brigligh sadece bu uc program var
4. telefonun orjinal teması olan HAZE anımasyonlu temayı kullanıyorum baska temada yuklu degıl orjınal temaları dısında
5.telefonu ılk aldıgımdan berı bu sorun var ozellıklede muzıkler telefonu guncelledıkten sonra 1-2 ay kadar sorunsuz calıcıyodu ama tekrar oludu
6.muzıkler ozellıkle bozulduklarında telefonu atasın gelıyo sınır oluyorum telefonumu cok severek kullanıyorum aslında ama bole onemlı bır sorun olması cok kotu
7.telefonumu cok temız kullandım hala ekran ve kapaklarındakı jelatınlerı duruyor 1 sene oldu alalı
8. kartta muzıklerım gozukuyor muzık calara gırıyorum otomatık tarıyo ve buluyo orda sıkıntı yok ama muzıgı carken bozuluyo sarkı ve karttanda kayboluyo ama hafızasında bı eksılme olmuyo yanı sole solım suan yenı attım format suandakı bos alan 2.6gb muzıkler bozulunca karttan kaybluyo ama hafızada bı eksılme olmu olay bu .

bu arada ordunun hangı mahallesınde oturuyosunuz

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
1.telefonum hacli degil
2.son surum 32.001
3.telefonum da gereksiz seylerı sevmem sadece opera mını , stepcounter , kameramı acmadan flası kullanmam icin brigligh sadece bu uc program var
4. telefonun orjinal teması olan HAZE anımasyonlu temayı kullanıyorum baska temada yuklu degıl orjınal temaları dısında
5.telefonu ılk aldıgımdan berı bu sorun var ozellıklede muzıkler telefonu guncelledıkten sonra 1-2 ay kadar sorunsuz calıcıyodu ama tekrar oludu
6.muzıkler ozellıkle bozulduklarında telefonu atasın gelıyo sınır oluyorum telefonumu cok severek kullanıyorum aslında ama bole onemlı bır sorun olması cok kotu
7.telefonumu cok temız kullandım hala ekran ve kapaklarındakı jelatınlerı duruyor 1 sene oldu alalı
8. kartta muzıklerım gozukuyor muzık calara gırıyorum otomatık tarıyo ve buluyo orda sıkıntı yok ama muzıgı carken bozuluyo sarkı ve karttanda kayboluyo ama hafızasında bı eksılme olmuyo yanı sole solım suan yenı attım format suandakı bos alan 2.6gb muzıkler bozulunca karttan kaybluyo ama hafızada bı eksılme olmu olay bu .

bu arada ordunun hangı mahallesınde oturuyosunuz

Öncelikle bu forumda aynı memleketten biriyle yardımlaşmak güzel. Kabaca şöyle söylim efirlide oturuyorum perşembeye giderken.

Öncelikle müziklerin bozulsa dahi silmediğin müdetce ister tel görsün ister görmesin bozuk olan olarak dolu gözükür. Dediğim gibi sorun sadece müzikte olsa başka kart takıp dene yada kartını başka bir telefonda de diyeceğim ama aldığımdan beri melodide falan sorun var diyosun buda demektirki servis yolu gözüktü çünkü format falanda nafile sana tavsiyem bir servise ver daha önceki sayfalarda servise veren arkadaşlar servis yorumları var onalara da bakarsın demem oki servise ver zaten bende burdakine verdim belediyenin karşısında cumartesi verdim pazartesi aldım bide onlar servis eliyle ölçüp biçsinler bakalım sonuç ne oluyor. Gelişmelerden tekrar haberdar et bizi. :oke:

lord_keles

lord_keles

Üye
Bu durum benim eski nokia 3230 umda olurdu islerim sistemis60 v2 di 1 gb lik kart almistim basta iyiydi sonradan aynen dedigin gibi mp3ler bozuldu adeta cizik cd gibi hatta kendi kendine bile silindigi oluyordu bu sorun tel ve hafiza karti uyumsuzlugundan kaynakli ya teli yada hafiza kartini degistir...ben 3230u verip 6630 almistim oyle bir sorun birdaha hic yasamamistim... N79bende kullandim odedigin sorunlarin hic birine raslamamistim...suan 5800kullaniyorum 600 tane mp3 var hic bir sorun yok ...yani bence hafiza kartini degistir...

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
Bu durum benim eski nokia 3230 umda olurdu islerim sistemis60 v2 di 1 gb lik kart almistim basta iyiydi sonradan aynen dedigin gibi mp3ler bozuldu adeta cizik cd gibi hatta kendi kendine bile silindigi oluyordu bu sorun tel ve hafiza karti uyumsuzlugundan kaynakli ya teli yada hafiza kartini degistir...ben 3230u verip 6630 almistim oyle bir sorun birdaha hic yasamamistim... N79bende kullandim odedigin sorunlarin hic birine raslamamistim...suan 5800kullaniyorum 600 tane mp3 var hic bir sorun yok ...yani bence hafiza kartini degistir...

Bende öyle düşünmüştüm ama sorun sadece hafıza kartındaki müziklerde veya bilgilerde değil aynı zamnda yanlış anlamadıysam telefonun titreşimi vede melodisindede sorun var sadece kartla alakalı bir durum değil bence. Servise göstermesinde fayda var diye düşünüyorum.

ayız

Üye
hıım sımdı yenı format attım tekrara oldugunda verırım garantıye yardımlarınız için tesekkurler . bende ordunun bahcelı evler mahallesınde oturuyorum mıgrosun arkasında. tekrara tesekkur ederım sonuçlardan sızı haberdar edıcem. :)

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
hıım sımdı yenı format attım tekrara oldugunda verırım garantıye yardımlarınız için tesekkurler . bende ordunun bahcelı evler mahallesınde oturuyorum mıgrosun arkasında. tekrara tesekkur ederım sonuçlardan sızı haberdar edıcem. :)

Bak sana bir yardım daha madem aynı yerdeyiz yine aynı sorun olursa bana ulaş birde benim telde bakarız sonra verirsin garantiye. Sorun olduğunda buraya yaz yada mail atarsın yardım ederim sana.

ayız

Üye
ya bu sorun yıne olucak zaten bundan emınımde abımın telefondakı kartla denıcem bıde yıne olusa garantıye gondedrırım senınkınde varmı bole sorun veya herhengı bı sorun

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
ya bu sorun yıne olucak zaten bundan emınımde abımın telefondakı kartla denıcem bıde yıne olusa garantıye gondedrırım senınkınde varmı bole sorun veya herhengı bı sorun

Bende sadece ekranda sorun çıkmıştı, önceleri ekran ışığı belirli bir aralıklarda yanıp sönüyodu sonraları ise tamamen gitti garantiye verdim ekran değişti. Üstüne birde evin balkonundan betona düşmüştü (ekran değiştikten sonra) ahanda dedim gitti batarya bi tarafa kapak bir trafa mübarek nazar değmesin herşeyi sorunsuz çalışıyo 1 yıl daha garantisi var sonrasında Allah kerim. :islik

ayız

Üye
allah korumus bende ufak dusmeler 1 metreden falan sorunları bu soledıgım gıbı duzelmesse dıgır karttada garantıye verımcem bu bole olmaz ben bıde muzık ve fm verıcıyı kullanırım sureklı oyuzden sıkıntı oluyo du ordudamı verdın sen garantıye nereye vermıstın

ben sımdı cıkıyorum okula gıdıcem aksma konusuruz

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
Evet orduda belediyenin karşısında isim vermim burdan orda Turkcell tim var oraya telefonu götür yardımcı olurlar. Imei no bakıp sana makbuz veriyolar. Yine yazarsın sorun olursa.

Üst Alt