Nokıa n79 yazılım ve donanım sorunları destek

Sponsorlu Bağlantılar

ayız

Üye
tamam tesekkurler.

--------------- Ekleme ---------------

bisi daha sorucam ben n79 arka beyaz kapağından istiyorum bu beledıye karsındakı tımde varmıdır yada getıttırırlermı bı bılgın varmı acaba

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
tamam tesekkurler.

--------------- Ekleme ---------------

bisi daha sorucam ben n79 arka beyaz kapağından istiyorum bu beledıye karsındakı tımde varmıdır yada getıttırırlermı bı bılgın varmı acaba

Bilemem, oraya sorarsan daha iyi olur bilgim yok. Benimkide beyaz :ehe

ayız

Üye
beyaz kapağımı aldım cok guzel oldu :))

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun. Kaç liraya ve nereden aldın? Yurt dışından sipariş vericem fiyatı uygunsa buradanda alabilirim. Geçen gün kredi kartını cebimde unutmuşum ekranı çizmiş sinirimi buzuyo çizik ekran en iyisi yenisini alıp evde değiştirmek gibi görünüyo.

ayız

Üye
oncelıkle ekran için gecmıs olsun kapağı aldıgım yer belediye karşısındakı timden orjinal ürün jeletili 20 TL ye aldım gayet uygun geldı bana çokta güzel ve dikkat cekiyor :D

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
Fena değilmiş hayırlı olsun

ayız

Üye
saol ewet fena degil oyuzden bende hemen sipariş verdim

hasan kalem

Üye
saol :)

jeki01

jeki01

Üye
izmirde orjinal kapak 25 TL ye satiliyor. Tus takimini tam bilmiyorum suan yurt disindayim ama gidince yazarim fiyatlari.

burak364

Üye
arkadaslar ocaginiza düştum telefonumu geceden sarja birakmistim sabah kalktigimda telefonun yazilimi tamamen bozulmus internette hic bi yerde yazilim dosyasini veya bi program bulamadim lutfen yardim edin kafam cok bozuldi yaa (cihaz almanyadan geldi,hacksiz)

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ocaginiza düştum telefonumu geceden sarja birakmistim sabah kalktigimda telefonun yazilimi tamamen bozulmus internette hic bi yerde yazilim dosyasini veya bi program bulamadim lutfen yardim edin kafam cok bozuldi yaa (cihaz almanyadan geldi,hacksiz)

Yazılım tamamen bozulmuş derken nasıl bozulmuş hiçmi açılmıyor simgeler mi birbirine girmiş biraz daha açıklarsan daha iyi olur. Öncelikle format atmayı dene, bilgisayara bağla usb ile bakalım herhangi bir tepki veriyormu (Pc suite ile) bunları deneyip birde nasıl yazılımı bozuldu nasıl tepki veriyor telefon biraz daha detaylı yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

ayız

Üye
Meraba bişey sorcam iki ikibuçuk yıldır n79 kullanıyorum telefeonumdan çok çok memnunum halende ekran jelatini ve arka kapak jelatinleri ilk günkü gibi durmaktadr çok titizimdir dun telefonumu yarım metrelık bi mesafeden düşürmustum bugun farkettim resim çekicektim bi baktımki kamera (deklaşör ) tuşu içe geçmiş moralim çok bozuldu yani içe geçmiş derken iki aşamalı bi tuş biliyosunuz yarım bastığınızda odaklama yapıyor şuanda ben tuşa yarım basamıyorum yani odaklama tusu basili durumda ice gecmis servise hiç vermedim ilk olucak ne yapmalym bide size sorim dedim bu arada beni hatırladınızmı Kahraman bey ORDU dan :)

Symbianist

Symbianist

Üye
onu ancak servis yapar

pro.engineer

pro.engineer

Üye
arkadaşlar n79 kullanıyorum core player
indirmek istiyorum yardımcı olabilir
misiniz?

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
Meraba bişey sorcam iki ikibuçuk yıldır n79 kullanıyorum telefeonumdan çok çok memnunum halende ekran jelatini ve arka kapak jelatinleri ilk günkü gibi durmaktadr çok titizimdir dun telefonumu yarım metrelık bi mesafeden düşürmustum bugun farkettim resim çekicektim bi baktımki kamera (deklaşör ) tuşu içe geçmiş moralim çok bozuldu yani içe geçmiş derken iki aşamalı bi tuş biliyosunuz yarım bastığınızda odaklama yapıyor şuanda ben tuşa yarım basamıyorum yani odaklama tusu basili durumda ice gecmis servise hiç vermedim ilk olucak ne yapmalym bide size sorim dedim bu arada beni hatırladınızmı Kahraman bey ORDU dan :)

Kusura bakmayın iş nedeniyle nete giremiyorum çok yoğunum :( tuş olayı ancak servise götürürsen hallolur bilmediğin telefonculara bırakma işini doğru yapmıyor çoğu bilindik bir yere servise götür hallolur sıkma canını.

basfob

basfob

Üye
telefonu nokia servisine verdim emin ellerde isallah bi sorun olmadan parcayi degistirirler bu hafta cumaya kadar elimde olur telefon sanirim.

ayız

Üye
telefonu nokia servisine verdim emin ellerde isallah bi sorun olmadan parcayi degistirirler bu hafta cumaya kadar elimde olur telefon sanirim.

Üst Alt