tamam tesekkurler.
--------------- Ekleme ---------------
bisi daha sorucam ben n79 arka beyaz kapağından istiyorum bu beledıye karsındakı tımde varmıdır yada getıttırırlermı bı bılgın varmı acaba

arkadaslar ocaginiza düştum telefonumu geceden sarja birakmistim sabah kalktigimda telefonun yazilimi tamamen bozulmus internette hic bi yerde yazilim dosyasini veya bi program bulamadim lutfen yardim edin kafam cok bozuldi yaa (cihaz almanyadan geldi,hacksiz)

arkadaşlar n79 kullanıyorum core player
indirmek istiyorum yardımcı olabilir
misiniz?
Meraba bişey sorcam iki ikibuçuk yıldır n79 kullanıyorum telefeonumdan çok çok memnunum halende ekran jelatini ve arka kapak jelatinleri ilk günkü gibi durmaktadr çok titizimdir dun telefonumu yarım metrelık bi mesafeden düşürmustum bugun farkettim resim çekicektim bi baktımki kamera (deklaşör ) tuşu içe geçmiş moralim çok bozuldu yani içe geçmiş derken iki aşamalı bi tuş biliyosunuz yarım bastığınızda odaklama yapıyor şuanda ben tuşa yarım basamıyorum yani odaklama tusu basili durumda ice gecmis servise hiç vermedim ilk olucak ne yapmalym bide size sorim dedim bu arada beni hatırladınızmı Kahraman bey ORDU dan![]()
tuş olayı ancak servise götürürsen hallolur bilmediğin telefonculara bırakma işini doğru yapmıyor çoğu bilindik bir yere servise götür hallolur sıkma canını.