fm verici çalışmıyor ne yapmalıyım
Ayarları yapıyorum ama tık yok radyolarda ..biraz daha açsan daha iyi cevap veririm nasıl çalışmıyoyor? hiçmi açılmıyor sesi mi kötü biraz daha detay lütfen dostum
Arabada da denedim evde de ama olmadı bir türlü.hangi radyoda dinlemeye çalışıyorsun
evdeki mi yoksa arabamı?
Arabada da denedim evde de ama olmadı bir türlü.
bildiğim kadarıyla bu mesaj sorunu daha önceki sürümlerde dediğin gibi masaj yazdıkca telefon yavşlıyodu ama şu anki sürümde yani yazdıpın sürüme telefonumu güncelliğince sorun ortadan kalkmıştı bu sürümde bu sorun olmaması lazım bendede bu var zeten bildiğim kadarıyla son ver. bu tavsiyem hafıza kartını çıkart tekrar tel. formatla hafıza kartınıda formatlayıp virüs taramasından geçir birde öyle dene çünkü bu kullandığımız sürümde bu sorun oratadan kalktı.slm,telefonu ilk aldığımdan bu yana yaklaşık 10 ay geçti..hiç bi şekilde garantiye gitmedi, veya hiçbir tamir görmedi. telefonu bundan 2 gün önce güncelledim.(şu anki yazılım sürümü : 32.001, özel sürüm : 32.001.53.1, dil paketi: 002, tür: rm348)güncellemeden 2 gün sonra mesaj atınca farkettim ki telefon donuyor, biraz uzun mesajlarda, hızlı yazınca, vs... telefona format attım(*, 3, arama açma tuşu, tlfn açma tuşu) düzelmedi. hafıza kartını taradım virüs falan yok... sorun galiba yazılımsal ..
BU SORUNDAN NASIL KURTULABİLİRİM... ESKİ SÜRÜME Mİ DÖNMEM GEREKİYOR, BUNU YAPABİLİRMİYİM, NASIL YAPABİLİRİM ?
bilenler yardımcı lursa çok memnun olurum.. servise göndermek istemiyorum..
TEŞEKKÜRLER !

işin en garantisini denedim, hafıza kartını ve sim kartı çıkardım, hardformat'ı attım.hiçbirini takmadan, dil türkçedeyken de ingilizcedeyken de denedim ikisinde de donuyo, türkçede 3-4 satıra kadar yazabildim, ingilizceye alınca 3. kelimede donuyo, yani hızlı yazınca donuyo,
dodunktan sonra tuşlar çalışıyo, çünkü tuş sesleri açıkken deneyince, donduktan sonra tuşlar ses veriyo ama işlev yok. kapama tuşuna basılı tutunca tlfn kapanıyo. tek işlev bu...
GALİBA TEK YÖNTEM SERVİS ! _SABAH GARANTİYE VERİYORUM.
HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER![]()