Nokıa n79 yazılım ve donanım sorunları destek

Sponsorlu Bağlantılar

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa n79 yazılım ve donanım sorunları destek
Tüm n79 kullanıcıları karşılaştığınız donanımsal yada yazılımsal sorunları bu bölümde paylaşarak birbirimize daha iyi yardımcı olacağını düşünerek bu konuyu açtım vatana millete hayırlı olsun. Sorunsuz günler dileğiyle.

jeki01

jeki01

Üye
N79 ilgili çok sayfa var zaten sitede.

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
genel bir sorunsal sayfa göremedim daha çok kişiye özel sadec o kişinin açılmış olduğu konular gözüme çarptı o yüzden açtım.

Emre-45

Emre-45

Üye
fm verici çalışmıyor ne yapmalıyım

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
biraz daha açsan daha iyi cevap veririm nasıl çalışmıyoyor? hiçmi açılmıyor sesi mi kötü biraz daha detay lütfen dostum

Emre-45

Emre-45

Üye
biraz daha açsan daha iyi cevap veririm nasıl çalışmıyoyor? hiçmi açılmıyor sesi mi kötü biraz daha detay lütfen dostum
Ayarları yapıyorum ama tık yok radyolarda ..

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
peki şöyle söylim öncelikle yayına başlamadan önce müzik çaların ses kademesi en az 10 olmalı yani hop ses alman lazım daha sonra yayını başlat
ikincisi ise bir radyodan klasik ev radyoları kanal ayarlarken hışırtı çıkaran kanalı bulunca hışırtıyı kesen radyolardan onunla bir dene örneğin 107.0 yayını başlat telefondan sonra radyonu aynı frekansa ayarla (hışırtı çıkaran radyolardan olması lazım) eğerki radyonun hışırtısı o frekasnsta kesiliyorsa yayın yapıyosun ama sessiz yapıyosun demektir bunu da bir dene olmazsa tekrar yardımcı olurum.

jeki01

jeki01

Üye
radyoda ayarladağın kanal boş mu?
ona göre ayarla telefonda.

Emre-45

Emre-45

Üye
Yapıyorum dediğiniz gibi ama olmuyor .. Acaba donanımsal sorun mu var ? Garantiye yollayabilirim ..

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
sen şu hışırtı çıkaran basit radyolarla bir dene dediğimi otomatik taramalı olmasın elle ayarlamalı olsun buna dikkat et garanti için biaz bekle bu hışırtılı radyo olayını bir dene boş bir frekansta tabiki radyoyu ayarlarken frekansı kaçırabilirsin o yüzden biirkaçkez dene çok yavaş ayarlama yap telefondan boş bir frekansta yayını başlat ama şarkı çalsın çünkü bişey çalmazsan otomatik kapatıyor kendini ve yayına başlamadan önce müzik çalarınsesi en az 10 da açık olsun sonra müzik çalarken fm vericiye gir boş bir frekans yaz yayını başlat manuel ayarlamalı hışırtılı radyonu al eline ve baştan sona frekans tara elinle belki müzik çalmayabilir ama hışırtın senin ayarladığın frekekans yakınlarında kesiliyorsa yayın yapıyosun demektir bunları bir deneyip öyle cevap yazarsan sorununu genelden biraz daha özele indirmiş oluruz ve daha kolay yardım edebiliriz sana kolay gelsin.

--------------- Ekleme ---------------

şimdi işim var dışarı çıkacam sen bu dediklerimi dikkatlice uygula akşama telrar konuuya bakarım kolay gelsin.

jeki01

jeki01

Üye
hangi radyoda dinlemeye çalışıyorsun
evdeki mi yoksa arabamı?

jeki01

jeki01

Üye
Arabada da denedim evde de ama olmadı bir türlü.

müzik çalardan müziği aç sonra fm-vericiyi aç
ama daha önce radyoda boş bir kanal ayarla.
arabada ya da evde sayısal radyo varsa daha iyi, radyo kanal kaç ise telefonda da aynısı ayarla.
yine çalmassa söylersin.

Emre-45

Emre-45

Üye
Tamam en yakın zamanda deneyeceğim..

fenomen5756

fenomen5756

Üye
slm,telefonu ilk aldığımdan bu yana yaklaşık 10 ay geçti..hiç bi şekilde garantiye gitmedi, veya hiçbir tamir görmedi. telefonu bundan 2 gün önce güncelledim.(şu anki yazılım sürümü : 32.001, özel sürüm : 32.001.53.1, dil paketi: 002, tür: rm348)güncellemeden 2 gün sonra mesaj atınca farkettim ki telefon donuyor, biraz uzun mesajlarda, hızlı yazınca, vs... telefona format attım(*, 3, arama açma tuşu, tlfn açma tuşu) düzelmedi. hafıza kartını taradım virüs falan yok... sorun galiba yazılımsal ..
BU SORUNDAN NASIL KURTULABİLİRİM... ESKİ SÜRÜME Mİ DÖNMEM GEREKİYOR, BUNU YAPABİLİRMİYİM, NASIL YAPABİLİRİM ?
bilenler yardımcı lursa çok memnun olurum.. servise göndermek istemiyorum..
TEŞEKKÜRLER !

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
slm,telefonu ilk aldığımdan bu yana yaklaşık 10 ay geçti..hiç bi şekilde garantiye gitmedi, veya hiçbir tamir görmedi. telefonu bundan 2 gün önce güncelledim.(şu anki yazılım sürümü : 32.001, özel sürüm : 32.001.53.1, dil paketi: 002, tür: rm348)güncellemeden 2 gün sonra mesaj atınca farkettim ki telefon donuyor, biraz uzun mesajlarda, hızlı yazınca, vs... telefona format attım(*, 3, arama açma tuşu, tlfn açma tuşu) düzelmedi. hafıza kartını taradım virüs falan yok... sorun galiba yazılımsal ..
BU SORUNDAN NASIL KURTULABİLİRİM... ESKİ SÜRÜME Mİ DÖNMEM GEREKİYOR, BUNU YAPABİLİRMİYİM, NASIL YAPABİLİRİM ?
bilenler yardımcı lursa çok memnun olurum.. servise göndermek istemiyorum..
TEŞEKKÜRLER !
bildiğim kadarıyla bu mesaj sorunu daha önceki sürümlerde dediğin gibi masaj yazdıkca telefon yavşlıyodu ama şu anki sürümde yani yazdıpın sürüme telefonumu güncelliğince sorun ortadan kalkmıştı bu sürümde bu sorun olmaması lazım bendede bu var zeten bildiğim kadarıyla son ver. bu tavsiyem hafıza kartını çıkart tekrar tel. formatla hafıza kartınıda formatlayıp virüs taramasından geçir birde öyle dene çünkü bu kullandığımız sürümde bu sorun oratadan kalktı.

jeki01

jeki01

Üye
eski sürüm yüklüyemessin bildiğim kadarıyla.
Mesaj yazdığında da Türkçe harfleri kullanma bence, yazı dilini ingilizce yap
Araçlar-ayarlar-genel-kişiselleştirme-dil-yazma dili-ingilizce yaptıkdan sonra bir daha dene bakalım mesaj yazmayı.

fenomen5756

fenomen5756

Üye
işin en garantisini denedim, hafıza kartını ve sim kartı çıkardım, hardformat'ı attım.hiçbirini takmadan, dil türkçedeyken de ingilizcedeyken de denedim ikisinde de donuyo, türkçede 3-4 satıra kadar yazabildim, ingilizceye alınca 3. kelimede donuyo, yani hızlı yazınca donuyo,
dodunktan sonra tuşlar çalışıyo, çünkü tuş sesleri açıkken deneyince, donduktan sonra tuşlar ses veriyo ama işlev yok. kapama tuşuna basılı tutunca tlfn kapanıyo. tek işlev bu...
GALİBA TEK YÖNTEM SERVİS ! _SABAH GARANTİYE VERİYORUM.
HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER :)

jeki01

jeki01

Üye
işin en garantisini denedim, hafıza kartını ve sim kartı çıkardım, hardformat'ı attım.hiçbirini takmadan, dil türkçedeyken de ingilizcedeyken de denedim ikisinde de donuyo, türkçede 3-4 satıra kadar yazabildim, ingilizceye alınca 3. kelimede donuyo, yani hızlı yazınca donuyo,
dodunktan sonra tuşlar çalışıyo, çünkü tuş sesleri açıkken deneyince, donduktan sonra tuşlar ses veriyo ama işlev yok. kapama tuşuna basılı tutunca tlfn kapanıyo. tek işlev bu...
GALİBA TEK YÖNTEM SERVİS ! _SABAH GARANTİYE VERİYORUM.
HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER :)

donma olunca telefon hiç çalışmıyorsa, tuş takımında sorun vardır.
Servisden kaç günde çıkar bilmiyorum ama teknik servise telefoncuya yani 1 günde çıkar.

Üst Alt