Nokia N79 un Bekleme Modu Nokia C5 Gibi Olsun Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia C5 Bekleme Modu N79 u da Güzelleştirsin Mi ?

• Evet(N79 Gibi bir Krala bu Yakışır)

Kullanılan: 180 92.3%
  • Hayır(Böyle Dağınık Kalsın)

Kullanılan: 15 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    195

etho

Üye
inşallah c5 gibi olur ya bi n79 kullanıcı olarak harbiden güzelmiş bu bekleme modu

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
[MacGyveR];2645533' Alıntı:
Arkadaşlar Bu programın benzeri zaten var... :) :bilmm

İşte size caps;

Dostum mahalesef bu program ile rehber vb.. olaylar olmuo masaüstünde o bakımdan bu ovi araç çubuğu çok işe yarar bnm açımdan güzelde durur :D

askerx

Üye
haha ya hiçbişe bilmiyosunuz n79 u kim yapıyo finlandiya nerde yapıyo çin arkasında kim var amerika :D:D:D:D

bu özellik bize gelene kadar ...

abb94

abb94

Üye
c5 güzelmiş n79da öyle olsa iyi olur gerçekten.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Finlandiya Çin ve Amerika bağıntısını kuran arkadasa cidden Şaşırdım ağzım acık kaldı yani :D Bu arada bu sadece yazılım guncellemesı ıle olacak bır seydi ve nokia yeni yazılım cıkartmayacak sanıyorum n79 game over bnm ıcın de bıtmısdır N8 FOREVER ...

haqqus

haqqus

Üye
sizin istediğiniz imkansız birşey mantıken N79 üretimi durmus bir cihaz C5 rovansda bir cihaz adam C5in fwsini buna uyarlarsa C5i kim alacak musteri potansiyelini dusurmez 3 5 musteri istiyor diye N79 Nokianın yapdıgı en guzel cihaz bende kullanıyorum ama bunu nokiaya değil misal C6 fw sini 5800 a uyarlayan arkadaslardan istemeniz daha mantıklı bence

savage81

savage81

Üye
evet gerçekten güzel bir arayüz bende bu şekilde güncellemesinden yanayım ;) kesinlikle olsun !

--------------- Ekleme ---------------

olsun isteyenin bir yüzü kara yapmayan :P onlar işteee ...istemekten düşünmekten zarar gelmez :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Artık geleceğini sanmıyorum ki N79 desteğini zaten bitirdi Nokia bizde ilerledik tabi ama bi umut bekleyen dostlara artık olmaz diyebiliriz bariz bi şekilde ancak olsaydı gerçekten güzel olurdu ...