Nokia N79 un Bekleme Modu Nokia C5 Gibi Olsun Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia C5 Bekleme Modu N79 u da Güzelleştirsin Mi ?

• Evet(N79 Gibi bir Krala bu Yakışır)

Kullanılan: 180 92.3%
  • Hayır(Böyle Dağınık Kalsın)

Kullanılan: 15 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    195
|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
gerçekten güzel olur ancak nokianın bunu yapacağını sanmıyorum.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten güzel olur ancak nokianın bunu yapacağını sanmıyorum.
Can çıkmadıkca ümit kesilmez dostum bakalım neler olcak yeni software da çıkmadı belkide nokia bunun için çalışıyor belli mi olur :D

Asamoah Gyan

Üye
nokia bizi dikkate alırmı

hayabusa77

hayabusa77

Üye
inşallah yaparlar müthiş olur

jeki01

jeki01

Üye
selam.
yapılırsa güzel olur.
iyi akşamlar.

hayabusa77

hayabusa77

Üye
beyler benim telefon en son güncellemede 32.001 de ama nokia nın sitesinde 32.002 olarak gözükyo acaba yeni güncelleme mi var

jeki01

jeki01

Üye
selam.
Cihaz yöneticisinden güncelleştirme yaptım
güncelleme yok uyarı geldi.
versiyon 32.001.53.1 telefonumda.
iyi akşamlar.

hayabusa77

hayabusa77

Üye
bide siz bakın kaç yazdığına

--------------- Ekleme ---------------

gelmesi yakın o zmn

jeki01

jeki01

Üye
selam
arkadaşım baktım ama
Nokia N79 için en son yazılım sürümü 31.002'dir *
yazıyor.

omer1230

omer1230

Üye
bunlar ufak iş ama nokianın tınında değil

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kanımca bizi dikkate almıycaklar N79 fun club kadar bi ilgi çekseydik eminim dikkate alırlardı ancak kimse istemiyor demekki 3 sayfa bile zor oldu bu süre zarfında ne diyelim Nokia nın bilecegı iş müşterilerini memnun etmek ıstıyorsa yapsın bi şeyler ve şu n79 u bir an önce değiştirsin bnm cihazı elli tane sorun bu nedir yha aldığıma pişman etti beni 1.5 senedir her ay bi sorun bi dikiş tutmadı gitti ...:off:

omer1230

omer1230

Üye
c5 in orjinal teması atıverirsin nasıl olsa aynı işletim sistemi:naughty:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
c5 in orjinal teması atıverirsin nasıl olsa aynı işletim sistemi:naughty:
Hadi cnm bak şimdi biz nasıl düşünemedik bunu :D dostum işletim sistemi her ne kadar bire bir aynı olsada mahalesef bekleme modu değişmesi için ayrı bir yazılım bulunması gerekli cihazda sisteme gömülü algıladın sen onu kanımca o bakımdan tema ile olacak bi iş degıl yani ...:oke:

selcuk766

Üye
işallah olur N79 kullancısı degilim ama işallah yapar.
Nokia tr beni gerçekten soguttu.
Türkiyeye hiç önem vermiyor.
Avrupada 2.el olan cihazları bizim ülkede Kampay ile satmaya çalışıyor...
Umarım senin bu iyi niyetliligin boşa çıkmaz...
Arkandayım..:oke:

Anıl haklısın kardeşim. Nokia tr çok geriden geliyor. Birçok telefonlar nokia tr de yok. Destek yazılımlar yok. Ayrıca kullanıcılar için hiçbir çaba yok. Forumda sesini duyurabilen olursa çok iyi olur.

caca41

caca41

Üye
insallah oLur destekLıyorum senı dostum

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
keşke bu çabaları dikkate alacağını bilsem nokia nın kardeş.seni destekliyorum bu fikrinde.özellikle Türkiye yi dikkate alan fazla firma yok zaten.istersen bu konuyu nokia tr yetkililerine ulaştırabilirim ancak sadece tr için bu farklılık yapılmaz ve bizim istememiz yetmez.ama şu bilgiyide vermiş olayım n79 için yeni bir yazılım güncellemesinin yolda olduğu bilgisi bana ulaştı.

OğuzcanAbi

Üye
benim bu masaüstü pek hoşuma gitmedi n79 un daha güzel duruo sanki

memeterdo

Üye
Anıl haklısın kardeşim. Nokia tr çok geriden geliyor. Birçok telefonlar nokia tr de yok. Destek yazılımlar yok. Ayrıca kullanıcılar için hiçbir çaba yok. Forumda sesini duyurabilen olursa çok iyi olur.

Aynen abi 3.dünya ülkesi değilde 2.ci dünya ülkesi muamelesi yapıyolar bize.
Kampanya yapıyolar eski telefonunuzu getirin doğaya dönüştürelim diyolar ama tamir edileni edip 3.dünya ülkelerinde satıyolar.

n79 telefonum var ve c5 de aldım geçen günlerde.Fakat yazılım sorunu var c5te.Arada sırada kendi kendine kapanıp açılıyor.Tekrar yazılım yüklediler serviste fakat arada gene oluyor.Servisteki kadın 1 ay içerisinde yeni yazılım çıkar o zaman düzeltirler dedi.

Arkadaşlar birde c5te panoramik çekim modu var kamerada.Bence tamamen yazılımsal bişey çünkü fazladan bir özelliği yok c5in hatta kamerası n79dan daha kötü.Bence eğer bunu göz ardı etmezlerse yeni yazılımla panoramik çekim modununda olacağına inanıyorum.Ama mesela onun kamerasının arka tarafında bizim gibi bir açma kapama yeri yok.Acaba yeni yazılımda bunun gibi fazladan birkaç özellik getirildiğinde kaybolcakmıki.Veya menü tuşunun sol tarafındaki kısayol çubuğu c5te böyle bir tuşta yok.Yani kanaatimce biz direkt gidip nokia servisine c5 yazılımı yükleyin desek olmayacak.Yada olurmuki acaba denemekte fayda var yada sormakta...

C5te herşey n79dan daha hızlı msjların açılması,telefon içerisinde gezme falan.Ramlarini falan bilmiyorum c5inki yüksekse bilemiycem ama aynıysa kesinlikle bu yazılım çok güzel olur.

Bekleme ekranı bence n79 daha kullanışlı ve daha güzel çokta seviyorum.^3 tane kartvizit resmi koydum çok güzel oldu.

Nokia inş duyar sesimizi fakat sanmıyorumki pek duysun kaç aydır yazılım yok bişey yok.

kosezade

kosezade

Üye
yüzbaşım o c5 gibi olsa süper olurdu gercekten nasıl yapıcuuyk internetten araştırın

[MacGyveR]

Üye
Arkadaşlar Bu programın benzeri zaten var... :) :bilmm

İşte size caps;