Anıl haklısın kardeşim. Nokia tr çok geriden geliyor. Birçok telefonlar nokia tr de yok. Destek yazılımlar yok. Ayrıca kullanıcılar için hiçbir çaba yok. Forumda sesini duyurabilen olursa çok iyi olur.
Aynen abi 3.dünya ülkesi değilde 2.ci dünya ülkesi muamelesi yapıyolar bize.
Kampanya yapıyolar eski telefonunuzu getirin doğaya dönüştürelim diyolar ama tamir edileni edip 3.dünya ülkelerinde satıyolar.
n79 telefonum var ve c5 de aldım geçen günlerde.Fakat yazılım sorunu var c5te.Arada sırada kendi kendine kapanıp açılıyor.Tekrar yazılım yüklediler serviste fakat arada gene oluyor.Servisteki kadın 1 ay içerisinde yeni yazılım çıkar o zaman düzeltirler dedi.
Arkadaşlar birde c5te panoramik çekim modu var kamerada.Bence tamamen yazılımsal bişey çünkü fazladan bir özelliği yok c5in hatta kamerası n79dan daha kötü.Bence eğer bunu göz ardı etmezlerse yeni yazılımla panoramik çekim modununda olacağına inanıyorum.Ama mesela onun kamerasının arka tarafında bizim gibi bir açma kapama yeri yok.Acaba yeni yazılımda bunun gibi fazladan birkaç özellik getirildiğinde kaybolcakmıki.Veya menü tuşunun sol tarafındaki kısayol çubuğu c5te böyle bir tuşta yok.Yani kanaatimce biz direkt gidip nokia servisine c5 yazılımı yükleyin desek olmayacak.Yada olurmuki acaba denemekte fayda var yada sormakta...
C5te herşey n79dan daha hızlı msjların açılması,telefon içerisinde gezme falan.Ramlarini falan bilmiyorum c5inki yüksekse bilemiycem ama aynıysa kesinlikle bu yazılım çok güzel olur.
Bekleme ekranı bence n79 daha kullanışlı ve daha güzel çokta seviyorum.^3 tane kartvizit resmi koydum çok güzel oldu.
Nokia inş duyar sesimizi fakat sanmıyorumki pek duysun kaç aydır yazılım yok bişey yok.