Nokia N79 un Bekleme Modu Nokia C5 Gibi Olsun Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia C5 Bekleme Modu N79 u da Güzelleştirsin Mi ?

• Evet(N79 Gibi bir Krala bu Yakışır)

Kullanılan: 180 92.3%
  • Hayır(Böyle Dağınık Kalsın)

Kullanılan: 15 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    195
ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 un Bekleme Modu Nokia C5 Gibi Olsun Mu?
Arkadaşlar şimdi Nokia n79 kullanan kişi sayısı sitede ve TR genelinde oldukça fazla bende şöyle bir şey düşündüm Yeni Nokia C5 in bekleme modu ve Menü geçişleri çok hoş bu iki cihazda aynı platformun yapısını tasıyor sadece n79 lider özellikleri ile dikkat çekiyor Symbıan 9.3 ve Fp2 olan bu cihazların iki ayrı noktası var C5 de 3.2 mpx bir Kamera ile yetınırken N79 da ise 5mpx lik bir Kamera mevcut Bu n79 un bir artısı ancak C5 inde artı olarak gordugum olayı bekleme modu ve menü geçişleri ve bu özelliğin bizdede olması gerekli diye dusunuyorum sonuçta Symbian geliştirilebilir bir teknoloji ve bunun nimetlerini tam anlamı ile Nokia da bize sunmak zorunda Şimdi bir Anket yapıyoruz sizde oy verin elbet bunu Nokia yetkilileri Dikkate alacaklardır İlgi ve alaka gözteren herkeze sevgiler saygılar okuduğunuz için tesekkurler Hadi N79 cular gücümüzü gösterelim (ELECTRONIC) :oke:
Örnek Resimler ile aradaki Farkı daha İyi anlatabiliriz arkadaslar buyrun ınceleyın ...

• Beğen
Tepkiler: frk uzn, yazlalı, karayel90 ve 5 diğerleri

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Güzelmiş C5in bekleme modu olursa güzel olur xD

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Aynen konuya daha buyuk ilgi beklıyorum hadi hanımlar hadi beyler n79 cuları gorelım ...

jeki01

jeki01

Üye
selam C5 bekleme modu güzelmiş gercekten. nasıl olcak bu iş peki?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
selam C5 bekleme modu güzelmiş gercekten. nasıl olcak bu iş peki?
Nokia yeni n79 güncellemesinde N79 un Bekleme modunu C5 e uyarlıycak olay bu işletım sıstemlerı bire bir tutuyor bu bakımdan olabılecek bır sey ...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
işallah olur N79 kullancısı degilim ama işallah yapar.
Nokia tr beni gerçekten soguttu.
Türkiyeye hiç önem vermiyor.
Avrupada 2.el olan cihazları bizim ülkede Kampay ile satmaya çalışıyor...
Umarım senin bu iyi niyetliligin boşa çıkmaz...
Arkandayım..:oke:

ayız

Üye
n79 gibi ustün özellikleri olan bir cihazda C5 'in bekleme menüsü olsa daha mükemmel bir telefona dönüşürdü..:oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Destek veren arkadaşlara çok tesekkur ederım ve daha fazla bir katılım beklıyorum hadi n79 cular sorunu olanlar yazmayı bılıor burayada bi el atın bir oydan bır sey kaybetmezsiniz ...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Olumsuz oy kullanan dostlar acıklama getırırse bızde aydınlanırız saygılar ...

aykuttaze

aykuttaze

Üye
yaw arkadşlar benm n79 dan çektiğim fotolar fotoğraflar menüsüne kayıd oluyodu şimdi çektiğim fotolar kayıd olmuo delirecem napcm bn yardm edn ltfn:D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadşlar benm n79 dan çektiğim fotolar fotoğraflar menüsüne kayıd oluyodu şimdi çektiğim fotolar kayıd olmuo delirecem napcm bn yardm edn ltfn:D
Burası yeri değil dostum symbıan destekde fun club a yazarsan yardımcı oluruz...

ykayan

Üye
olmasını bekliyorum

ismail.altun

ismail.altun

Üye
keske olsa daha bı harıka telefona donusurdu n79

bahadirgelen

Üye
nokia duy sesimizi

yalcin_bayazit

Üye
bencede c5 menüsü güzel olacaktır. teşekkür ederim

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Biz gücümüzü gösteriyoruz ancak Nokia dan hiç bir şekilde bir ses kıpırtı yok nedense 6 aydır aynı versiyonu kullanıyoruz Nokia da azıttı iyice satarken ard arda 5 versiyon yayımla sonra cihaz gitmeyince alanların elinde patlasın yazık ...