ELECTRONİC
Üye
-
Konu Sahibi
-
Saol arkadasım coreplayer daha once kullanıyordum fakat muzıkler için beni sitede bilenler bilir o kadar teknoloji ozurlu degılımdır ama bu n79 kafamı karıstırdı n73 ümdeki diğer programları temaları acıyor fakat bu video konusunda sıkıntı var video ları oynatamıyor takılıyor core player sence iyi ama ben sadece video oynatmak için yapılmıs bir program yani smartmovie-power movie-dvxplyer tarzı bir sey istiyorum fakat power movie yi kurdum fakat videoları acamadı smart movie yi kurdum ondada actı fakat takıldı ve kilitlendi yardımın için saol kardesım core player ıda denıycem oda n73 de sorun yaratıodu bakalım n79 da nasl calısıomus diğer arkadaslarda ilgilenırse sevınırım byArkadaşım bende n78 kullanıyorum.buda 9.3 farklı videolar için kullandığım pro.corecodec player sorun çıkmadı şimdiyekadar.cihazın hayırlı olsun.umarım memnun kalırsın.
katılıyorum hacklense bikere ben heklerdimNokia n79 u su ana kadar hackleyebılen cıkmadı yani cok zor cihaz ole bi korunuoki aklınız durur hacklıycek olsam ben hacklerdım kaç senedir ugrasıoz bu ıslerle lutfen hackledım dıyen arkadasım yalan yanlıs seyler yazma nokia n79 hacklenıo olsaydı sitede 30 tane konu acılırdı bununla ılgılı bys
katılıyorum hacklense bikere ben heklerdim
Benım msn ımı ekle yarıdım edeyım kardesım baya uzun sure olmus kusura bakma konuya heç bakmamıstım artık kullandıgım kalıtelı bır suru program var sende yararlan cok gusel bir arsıv yaptım beklerım bysbende N79 aldım. AMa hiçbir programım ve temam yok. Yardımcı olabilecek arkadaş olursa sevinirim.
hacklein şunukardş bende n79 aldım ama sis dosyalarını yükleyemiyorum bi yardım karde ya simdiden tskrler
Kardesım nokia n79 synbıan 9.3 işletım sıstemını kullanır o yuzden bu sistem ile uyumlu sisx dosaları bulmasın ve bu sekılde kurabılırsın programları bunlarda synbian os programları bolumunde mevcut bykardş bende n79 aldım ama sis dosyalarını yükleyemiyorum bi yardım karde ya simdiden tskrler
üstad bendede n 79 var bu hackleme olayıda nedir biraz acabilirmisiniz ben bu telefon olayına biraz yabancıyımdaNokia n79 u su ana kadar hackleyebılen cıkmadı yani cok zor cihaz ole bi korunuoki aklınız durur hacklıycek olsam ben hacklerdım kaç senedir ugrasıoz bu ıslerle lutfen hackledım dıyen arkadasım yalan yanlıs seyler yazma nokia n79 hacklenıo olsaydı sitede 30 tane konu acılırdı bununla ılgılı bys
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?